Connect with us

Emisiuni

Robert Petrescu este marele câștigător MasterChef de la PRO TV. Ce preparat a făcut diferenţa? (galerie foto)

Published

on

 

Marea finală MasterChef de ieri seară a scos la iveală tot ce au avut mai bun de oferit cei patru bucătari amatori care au reușit să impresioneze jurații și să ajungă atât de departe în competiție. Alexandra, Flaviu, Robert și Ana au trebuit să treacă prin trei încercări grele și au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită să facă un pas mai aproape de marele premiu.

 

Cel care a reușit să creeze un meniu complet format din antreu, fel principal și desert, în care a mixat cu succes creativitatea și tehnica a fost Robert Petrescu, marele câștigător al titlului de MasterChef și al marelui premiu de 50.000 de euro.

 

„Odată cu câștigarea trofeului MasterChef am câștigat o nouă viață, o libertate și o dorință de a construi la care nici nu îndrăzneam să visez. Am ales să fac ceea ce mă face fericit și s-a simțit asta. Aproape că am avut o relație de iubire cu tot ce a însemnat MasterChef. Îi mulțumesc Marei, fetița mea, că a înțeles ce e dorul, îi mulțumesc familiei mele care mă susține în nebunia asta, colegilor de la MasterChef, întregii echipe, care a muncit titanic și nu în ultimul rând juraților pentru că au reușit să mă crească frumos!”, a declarat Robert Petrescu, câștigătorul MasterChef.

 

Emoții puternice pentru cei patru finaliști!

Ieri seară, în platoul MasterChef, familiile și foștii concurenți au venit să îi susțină pe cei patru finaliști în ultima luptă pentru marele premiu. Jurații le-au pregătit o finală completă, pentru care s-au antrenat timp de două luni.

Cele trei probe au fost menite să construiască un meniu complet: antreu, fel principal și desert. Concurenții au avut doar 10 minute în cămară pentru a-și lua ingredientele necesare întregului meniu. La fiecare probă, jurații le-au  acordat puncte, de la 1 la 10.

 

Un meniu de 50.000 de euro!

Prima probă a fost plină de emoții, iar presiunea creării unui antreu perfect a fost dificil de gestionat. Preparatul Alexandrei, lup de mare marinat cu legume marinate, a obținut doar 23 de puncte și a fost eliminată din finală. „Cu siguranță o să mai auziți de mine!”, a declarat ea.

 

La proba felului principal, balanța s-a echilibrat, iar presiunea a crescut și mai mult fiind mai cu un pas mai aproape de marele premiu. Robert a preparat porumbel cu sos de trufe, fois gras și piure de cartofi mov. Ana a gătit saltimbocca de iepure cu dulceață de ceapă și sos de trufe, iar Flavius a preparat un Marklish cu legume, cremă și lapte de coco. După degustarea celor trei preparate, jurații i-au acordat cele mai mici note lui Flavius pentru preparatul său. „Mă bucur că mi-au dat șansa să stau în concurs și mi-au dat șorțul atunci!”, a declarat el.

 

Ultima probă, cea a desertului, s-a desfășurat între Ana și Robert, cei doi concurenți care au demonstrat prin gust, tehnică și creativitate că merită să ajungă atât de aproape de trofeul MasterChef. Grija și atenția la detalii, tensiunea și cursa contra cronometru pentru a crea desertul perfect i-au determinat pe cei doi să dea tot ce au mai bun în farfurie. Ana a creat un desert ușor și inedit ce s-a numit Iaurtul care întâlnește marea. Robert a reușit să creeze un desert complex, care a îmbinat armonios dulce, sărat și iute compus dintr-o sferă de ciocolată cu mouse de caramel și jeleu asiatic.

 

Decizia juraților a fost una grea, ei luând în considerare cum se potrivesc toate cele trei preparate în meniu.

Dacă cineva îmi zicea acum șase luni că o să port tunica de bucătar, nu aș fi crezut!”, a spus Ana. „Este o onoare să am numele scris pe tunica asta!”, a completat Robert.

 

După ce întreaga seară scorul între preparatele lor a fost foarte strâns, existând o diferență de numai 1 punct, jurații au deliberat și au decis că desertul de 50.000 de euro a fost al lui Robert, câștigând astfel MasterChef la o diferență de doar două puncte.

 

Foto Credit: PRO TV

Finaliștii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuțați în cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Horia Brenciu, dezvăluire pe scena X Factor: ”Eu am fost călușar când eram mic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu și Carla’s Dreams sunt cuprinși de nostalgie în cadrul celei de-a opta ediții X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, după ce unul dintre concurenți le amintește juraților de propria copilărie.

Ștefan Leonte a surprins pe toată lumea în momentul în care a mărturisit că face parte din trupa de dans a lui nea Mărin.

”Fac parte din trupa ”Larisa și Marin Barbu”. E un om care ține ștafeta sus și asta este foarte bine. Dacă te vede că îți dorești un lucru te ajută foarte mult. Văzând că am ureche muzicală mi-a zis ”merită să încerci, du-te și vezi ce se întâmplă și noi te susținem”. Nea Mărin mi-a urat succes și m-a sfătuit să nu am emoții”, a declarat Ștefan, care a ales să cânte o melodie patriotică intitulată ”Când avea să moară Ștefan”.

Piesa a fost una care i-a stârnit amintiri lui Carla’s Dreams, dar și o părere de rău lui Horia Brenciu care spera să aibă ocazia să joace dansul călușarilor în compania unuia dintre dansatorii din trupa lui nea Mărin.

”Piesa asta o știu de la grădiniță. Eu vă mulțumesc că ați validat copilăria mea”, a declarat Carla’s Dreams.

”Mie îmi pare foarte rău că nu am dansat. Eu am fost călușar când eram mic. Acum dezvăluirile sunt la ordinea zilei”, a spus, la rândul lui, Horia Brenciu.

Dacă Horia Brenciu va dansa sau nu până la urmă călușarul și dacă talentul muzical al lui Ștefan Leonte este pe măsura talentului său de dansator, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Bendeac către Horia Brenciu, în culisele X Factor: ”Eu nu merit asta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a opta ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, este presărată cu o mulțime de momente neprevăzute. Mihai Bendeac va fi protagonistul unei secvențe neașteptate în culisele X Factor.

Diseară, pe scena X Factor, va urca pentru a doua oară Mihaela Platon, pe care însă Mihai Bendeac o vede pentru prima dată. După ce tânăra de 18 ani interpretează piesa ”It’s a man’s world”, actorul îi face o mărturisire surprinzătoare: ”Te voi conduce în culise în genunchi, asta este penitența mea pentru că nu am crezut în tine.”

Și pentru că jurații au fost uimiți de gestul lui Mihai Bendeac, Horia Brenciu s-a oferit să-i cureţe acestuia pantalonii după ce a mers în genunchi prin culise.

”Nu cred, nu cred așa ceva. Eu nu merit asta”, îi spune Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

Cum va reuși Mihaela Platon să-i impresioneze pe jurați și ce-l face pe Mihai Bendeac să aibă o astfel de reacție, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Ce rețete inedite își vor face apariția în cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se află la masa jurizării Chefi la cuțite pentru un nou sezon al celui mai iubit show culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Banda misterioasă le-a dat ocazia să încerce până în acest moment cele mai inventive, bizare, sau delicioase preparate, iar sezonul cu numărul șase nu vine mai prejos. Creativitatea concurenților va fi pusă față în față cu un juriu obiectiv și dur, tocmai de aceea unii dintre candidați au făcut alegeri culinare aparte, pentru a se asigura că apariția lor va fi una memorabilă.

Astfel, în cel de-al șaselea sezon, telespectatorii vor afla și mai multe secrete culinare, sau pașii prin care pot obține o serie de rețete atipice. Dacă o studentă le va propune chefilor un preparat egiptean, “porumbel umplut cu orez”, un arhitect este convins că va face impresie cu „rocoto la cuptor”, un ardei cu o iuțime de trei ori mai puternică decât cunoscutul jalapeño mexican. Nici „înghețata de mici”, sau „sarmalele vietnameze” nu vor lipsi de sub cloșurile misterioase, dar lista preparatelor ce vor surprinde cu adevărat trioul imbatabil nu se încheie aici.

Cea mai mare frică a chefilor, rețetele vegane și vegetariene, își vor face și ele apariția, desprinse din gastronomia indiană sau turcească. Astfel, telespectatorii vor putea afla cum pot găti o tartă franțuzească cu un blat sănătos din multicereale și ce ingrediente pot folosi pentru a realiza rețete ideale și în perioada de post. O nutriționistă ce adoptă stilul de viață vegan va încerca să facă impresie cu o tocăniță ce conține un ingredient interesant, un fruct asiatic rar, ce nu s-a mai aflat până acum sub cloșuri: jackfruitul.

Ce părere vor avea chefii despre această farfurie exotică și cum vor juriza preparatul neobișnuit, cei din fața micilor ecrane vor vedea în noul sezon Chefi la cuțite, ce va avea premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending