Robert Turcescu i se alătură lui Andrei Gheorghe şi returnează premiile APTR

0
668

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii “Sub semnul întrebării”, de la B 1 TV, a anunţat aseară, pe post, decizia sa de a se alătura demersului lui Andrei Gheorghe privind returnarea premiilor primite din partea Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR), scrie Reporter Virtual.

Andrei Gheorghe, fost realizator TV, declarase într-un interviu pentru ziare.com că a hotărât să returneze premiul primit din partea APTR în semn de protest faţă de practicile murdare ale Antenei 3, îndreptate împotriva jurnaliştilor care nu se supun liniei politice a postului controlat de familia Voiculescu.

Iată şi anunţul făcut în direct, de Robert Turcescu, aseară, în emisiunea sa de pe B 1 TV:

“Am primit şi eu două premii APTR, în 2004 şi 2007, <>, pentru emisiunea 100%, pe care am realizat-o la Realitatea TV. În vremea când Gâdea şi Badea nici nu se vedeau, erau aşa, mici, mici…Dar pentru că, aşa cum bine zicea Andrei Gheorghe, APTR a dat premii peste premii acestor minunaţi gazetari de la Antena 3, cu Gâdea în frunte dacă vreţi, ţin s-o anunţ pe doamna Lucia Hossu Longin, responsabilă cu aceste premii, că i le returnez. Returnez aceste premii APTR pentru că nici nu vreau să-mi mai aduc aminte vreodată de această instituţie. N-am nevoie de niciun fel de recunoaştere din partea acestei asociaţii care înţelege să premieze <> Antenei 3″.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii