vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVRobi se află într-o nouă misiune și are de rezolvat un adevărat...

  Robi se află într-o nouă misiune și are de rezolvat un adevărat puzzle – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

  Marți seară, românii s-au bucurat de divertisment de calitate și nu au ratat nicio secundă din cel mai iubit serial de comedie din țară. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

  După zile consecutive în care a primit bilețele de amenințare, Robi a intrat la bănuieli. Acesta era convins că primarul satului este implicat în ceea ce urma să se întâmple, însă Vasile i-a eliminat toate suspiciunile: „De ce să stric jucăria la care eu trag sforile? Gândește și tu un pic!”, i-a spus acesta polițistului. Mai mult decât atât, primarul i-a mărturisit lui Robi cine este unica persoană din Fierbinți care primește corespondența și care ar putea întocmi scrisori cu litere decupate din ziar, mai precis… Celentano!

  Din dragoste pentru femeia pe care tocmai a întâlnit-o, Bobiță s-a prefăcut că este mecanic. În timp ce acesta încerca să îi repare mașina, Nicu Rață și-a făcut apariția… gata să o salveze pe domnișoara aflată la ananghie: „Ți-a cerut cineva o mână de ajutor?”, s-a luat Bobiță de el. În doar câteva ore, vom afla care dintre cei doi va câștiga inima femeii misterioase.

  Aseară, episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:25 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2, ANTENA 1 care avea 7.2 puncte de audiență și 22.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:00, peste 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

  În această seară, un reprezentant AIPC, Autoritatea Internațională pentru Protecția Consumatorului, va veni în inspecție la cârciuma lui Bobiță, fapt ce va stârni starea de neliniște a lui Dorel. „Aș vrea să văd registru de casă”, îi va spune inspectorul fratelui lui Bobiță, care va începe să plângă. Rămâne de văzut cum va reuși Dorel să iasă din această situație neplăcută. Între timp, Robi va porni pe urmele lui Celentano, pe care îl suspectează de multiplele mesaje primite: „În numele legii… te arestez!”. Dacă săteanul este de vină sau polițistul a dat greș, vom afla în doar câteva ore.

  Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente