Connect with us

Life Style

''Roblogfest'' premiaza bloggerii la cea de-a patra editie

Published

on

Reclame

Roblogfest, evenimentul in care bloggerii romani sunt premiati pentru modul in care isi administreaza si prezinta informatiile in spatiul virtual, a ajuns la cea de-a patra editie.

Anul acesta bloggerii vor concura la patru categorii, cu mai multe sectiuni: Personal & Infotainment, Profesional, Comunicare si Microblogging, se arata pe roblogfest.ro.
Printre membrii alesi in juriu se numara director general Mediafax, Cristi Dimitriu, scriitorul Florin Iaru, jurnalistii Catalin Tolontan, Cristi Sutu sau Traian Radu Ungureanu, dar si specialistii in online Victor Kapra, Alin Zainescu si Bogdana Butnar.

Roblogfest este singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima editie a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

blogger1

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending