sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSRoche Romania lanseaza o noua sectiune in cadrul site-ului www.roche.ro

  Roche Romania lanseaza o noua sectiune in cadrul site-ului www.roche.ro

  Roche Romania lanseaza o noua sectiune in cadrul site-ului www.roche.ro dedicata cancerului ovarian.

  In Romania sunt raportate anual 1686 cazuri noi de cancer ovarian, incidenta acestei boli in tara noastra fiind de 9,4 cazuri la 100.000 de locuitori. Cu 981 decese datorate cancerului ovarian, aceasta boala reprezenta a cincea cea mai frecventa localizare a cancerului la femei.

  Cancerul ovarian ocupa locul 8 ca frecventa intre cancerele la femei si reprezinta a cincea cauza de deces prin cancer la femei in SUA. In fiecare an sunt diagnosticate aproximativ 224.747 cazuri noi in lume (incidenta fiind de 6.3 la 100.000 de locuitori) si sunt inregistrate 140.163 (incidenta fiind de 3.8 cazuri la 100 000 de locuitori) decese datorate cancerului ovarian.

  Exista diferite tipuri de cancer ovarian. Pentru a afla mai multe informatii depre aceasta boala accesati acest link http://www.roche.ro/portal/roche_romania/cancerul_ovarian.

  Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente