Connect with us

Emisiuni

Rocker-ul de la X Factor, în lacrimi! Uite ce a păţit Alex Maţaev!

Published

on

În spatele imaginii dure, de rocker, pe care a afişat-o încă de la audiţiile X Factor, duminica aceasta, Alex a arătat că se ascunde un suflet blând. În momentul în care a vorbit despre familia lui, lui Alex i-au dat lacrimile involuntar.

„Preţuiesc mult momentele petrecute cu ai mei. Noi am fost o familie perfectă, acum mama şi sora mea locuiesc în Bălţi, tata munceşte în Germania, iar eu stau la Kiev. Mi-e foarte greu!” a povestit Alex.

Alex are 22 de ani, este născut în Bălţi, dar locuieşte la Kiev. La 18 ani a plecat de acasă, în Moscova, să cânte într-un rock band, devenind un “real rocker”. Alex a început să cânte şi să compună muzică de mic copil, moştenind talentul de la părinţi săi. În Kiev, Alex compune muzică pentru artişti, iar acum e hotărât să cucerească şi România. Visul său este să câştige marele premiu X Factor, în valore de 120 000 de euro, pentru a-l putea aduce înapoi acasă pe tatăl său, nevoit să lucreze printre străini, pentru a-şi putea întreţine familia.

Duminica trecută, Alex a câştigat instant simpatia publicului şi numai cuvinte de laudă din partea juraţilor cu interpretarea extraordinară a piesei “Impossible”.

Vinerea viitoare, într-o zi cu totul şi cu totul specială, aniversarea a 20 de ani de Antena 1, de la ora 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-o gală specială aniversară, încheiată cu un super recital Holograf.

 

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending