Rodica Popescu Bitănescu, în platoul “Tu urmezi!”Cu râsul inconfundabil face dezvăluiri inedite - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

“Am intrat într-o criză de râs, din cauza emoțiilor, Lazarov s-a speriat, dar mi-a spus:  <Când treci printr-o pasă mai dificilă, nu trebuie decât să zâmbești, Rodica!>

Duminică, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este o legendă vie a Teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film.

Rodica Popescu Bitănescu vine în platoul emisiunii “Tu urmezi!” așa cum o cunoaștem cu toții, încărcată de energie și bună dispoziție, iar prezentatorul celebrului show de cultură generală este vizibil impresionat.

”La fel de tânără, la fel de vivace și … la fel de <râzăreață>!”, exclamă Dan Negru la reîntâlnirea cu marea artistă.

Celebra actriță a mărturisit că este impresionată de show-ul care a acaparat de milioane de români.  “Sunt invitată aici, la emisiune de cultură generală, să râdem … mi se pare extraordinar de frumos! Râsul este foarte important… sunt foarte emoționată! spune Rodica Popescu Bitănescu în cadrul show-ului care a cucerit publicul. 

Totodată, marea actriță Rodica Popescu Bitănescu, care a adunat în palmares 47 de ani de activitate, face o destăinuire inedită.

“Știți ce mi s-a întâmplat mie, din cauza emoțiilor? Mi s-a întâmplat să intru într-un râs interminabil și inexplicabil…mi s-a întâmplat <la începuturi> când lucrăm cu marele și regretatul regizor Valeriu Lazarov. Am intrat într-o criză de râs, din cauza emoțiilor, Lazarov s-a speriat, dar mi-a spus:  <Când treci printr-o pasă mai dificilă, nu trebuie decât să zâmbești, Rodica! Dacă râzi este minunat! Ai câștigat partida>”, a povestit îndrăgita artistă.

Nu pierdeţi în fiecare duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unică emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending