Connect with us

Emisiuni

Rolul mass-media în societate, la prima ediţie “Între bine şi rău”, pe TVR 1. Invitati Cătălin Tolontan, Laura Georgescu si Mircea Toma

Avatar

Published

on

Cât de puternică este influenţa celei de-a patra puteri în stat asupra publicului, cum contribuie la formarea opiniilor, în ce mod poate determina un anumit comportament social, cât mai corespund teoriile din cărţile de jurnalism cu practica – acestea sunt temele pe care Liviu Mihaiu le va aborda în prima ediţie din acest an a emisiunii Între bine şi rău. Ca de obicei, programul este difuzat marţi, la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Despre rolul mass-media în societate vin să discute cu Liviu Mihaiu preşedintele CNA Laura Georgescu, Radu Călin Cristea, în calitate de membru al CNA, Alina Mungiu Pipidi – preşedinte SAR, Mircea Toma – preşedinte Active Watch, scriitorul Florin Iaru şi jurnalistul Cătălin Tolontan.

Din octombrie 2013, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct implicaţi în temele de discuţie. Printre subiectele dezbătute la Între bine şi rău în acest sezon s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie, ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi, unirea cu Basarabia sau comunism versus capitalism.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA 

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending