Connect with us

Jocuri de Noroc

Rolul norocului în gambling: noroc, probabilități sau superstiții?

Published

on

Reclame

Există o dezbatere imensă pe tema norocului atunci când discutăm despre gambling și jocuri de cazinou. Cât este noroc, cât este pricepere și cât este probabilitate atunci când jucăm la aparate? În timp ce unii spun că jocurile de cazinou sunt guvernate în totalitate de noroc, alții cred că îndemânarea joacă un rol major în creșterea șanselor de reușită.

Jocurile de cazinou sunt palpitante și pline de satisfacții și adrenalină, dar ar trebui să le tratați ca formă de divertisment și nu ca pe o sursă de venit. Există câteva jocuri precum sloturile în care vorbim doar de hazard. Cu toate acestea, există și unele jocuri în care avem parte de o combinație de noroc și abilități. Dacă vă jucați cărțile corect și folosiți strategia adecvată pentru a face cotele să funcționeze în favoarea voastră, puteți să vă creșteți șansele de reușită.

Înainte să continuăm dezbaterea, vă aduc în atenție un banc popular.”Un om se tot ruga la Dumnezeu ca să câștige la LOTO. După multe insistențe, Dumnezeu îl contactează pe omul respectiv și-l întreabă: ” – Omule, îmi tot ceri să câștigi la LOTO, dar ai pus un bilet pentru extragerea de săptămâna aceasta? – Nu, Doamne! – Păi și cum vrei să te ajut?”. Ideea e că nu știm cât de norocoși suntem dacă nu ne punem norocul la încercare.

Când intrăm într-un cazinou sau ne conectăm la o platformă de pariuri sportive online, deseori intrăm cu un sentiment de control. Putem crede că ale noastre cunoștințe și priceperea la pariuri sau farmecul nostru norocos vor influența rezultatul.

Cu toate acestea, realitatea este că norocul joacă un rol mult mai mare în jocuri de cazino decât ne putem da seama inițial. Înțelegerea iluziei controlului și a rolului norocului în jocurile de cazino este importantă pentru a ne responsabiliza. Chiar și cei mai pricepuți pariori din cazinourile online știu că ori de câte ori pun un pariu își testează norocul.

Jocurile de masă, păcănelele, pokerul și toate celelalte tipuri de jocuri de cazinou sunt forme de divertisment în care câștigă norocoșii și pierd ghinioniștii, cel puțin acestea sunt cele două mari categorii în are sunt împărțiți jucătorii de gambling.

De exemplu, în multe jocuri de cazinou, cum ar fi ruleta și numeroasele sale versiuni, șansele de câștig sunt în întregime legate de noroc. Acesta este aleatoriu în sensul că nu poți estima cât de norocos vei fi când pariezi. Interesant, caracterul aleatoriu al numerelor din majoritatea cazinourilor online determină dacă un jucător a câștigat sau a pierdut.

Norocul joacă un rol crucial în jocurile de cazinou. De fapt, norocul este factorul principal care determină rezultatul acestuia. Nicio abilitate, strategie sau experiență nu poate schimba șansele fundamentale ale jocului. Desigur, abilitățile și strategia ne pot ajuta să luăm decizii mai bune și să ne gestionăm bankroll-ul, dar nu pot schimba șansele de câștig.

Iar ca să exemplificăm mai bine rolul norocului, vă prezentăm o poveste a unui norocos. Jucătorul canadian, Marcus Goodwin, a jucat ocazional sloturi cu jackpot-uri progresive, iar în 2016 a dat marea lovitură când un faimos joc i-a adus jackpotul de 11,6 milioane de dolari. Acesta nu se aștepta la un asemenea premiu, dar se consideră un om norocos.

Sloturile sunt acele jocuri în care nu avem control. Plasăm miza, acționăm mecanismul și așteptăm rezultatul. Indiferent că vorbim de sloturile clasice din cazinourile stradale sau de sloturile moderne din cazinourile online, norocul va fi cel ce va dicta rezultatul. Așa vrem să credem. În realitate, sloturile au la bază un random number generator (RNG) care pot afișa random rezultatele în conformitate cu modul în care fost programat. Un rol important la sloturi joacă și volatilitatea, dar și RTP-ul. Deci nu doar norocul e important, ci și probabilitatea matematică ce determină rundele câștigătoare.

Deoarece norocul este legat de câștigul sau pierderea în jocuri, mulți jucători încearcă mereu să se asigure că sunt într-o poziție binecuvântată pentru a da marea lovitură. Unii sunt superstițioși, în timp ce alții se bazează pe dispozițiile lor și pe convingerile lor magice pentru a avea succes.

În esență, dacă alegeți să vă încercați norocul la cazinouri ar trebui să o faceți cumpătat, să vă limitați buget, să fiți într-o dispoziție bună și poate norocul va fi de partea voastră. Dincolo de ideea norocului, se spune că norocul și-l mai face și omul cu mâna sa. Iar în cazul jocurilor de cazinou e dovada clară că nu e suficient doar să vă simțiți norocoși, ci trebuie să aveți grijă de buget, să aplicați unele strategii pentru a vă optimiza șansele de reușită.

Nu puteți lăsa totul în mâna hazardului, trebuie să mai depuneți și voi puțin efort atunci când alegeți să jucați sau să pariați. Nu prea funcționează la întâmplare.

Nu trebuie să vă puneți toate fructele într-un singur coș, deoarece orice lucru rău se poate întâmpla, deoarece jocurile de cazinou sunt tot despre șansă. Ar trebui să vă folosiți întotdeauna cunoștințele despre un joc atunci când plasați pariuri, în loc să plasați mai multe pariuri aleatoriu, cu ideea exagerată că veți câștiga. Pentru că ziua voastră norocoasă poate veni atunci când vă așteptați mai puțin, trebuie să fiți într-o poziție favorabilă pentru a-l întâmpina.

Și mai e de remarca faptul că nu trebuie să vă descurajați dacă pierdeți și cu siguranță nu sunteți un ghinionist. Se mai spune că și norocul acesta poate influneța un domeniu sau altul. Poate nu aveți noroc la jocuri, dar aveți noroc în dragoste, la prieteni, la job. Orice lucru bun de care vă bucurați poate fi influențat și de noroc.

Începând de astăzi conștientizați importanța norocului atunci când vine vorba de câștiguri la jocurile de cazinou. Indiferent dacă sunteți sau nu pricepuți în pariuri, aveți o șansă să câștigați sau să pierdeți. Trebuie să știi cum să profitați de noroc. Există multe povești în lumea gamblingului care scot la iveală importanța norocului și cum mulți fericiți câștigători au reușit dintr-o întâmplare, dar nu luați aceste povești ca reguli de bază. Și cel mai important lucru: nu vă forțați norocul!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending