România, acceptată sau nu în Schengen? Observator Antena 1 transmite momentele cruciale - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Campanie TV

România, acceptată sau nu în Schengen? Observator Antena 1 transmite momentele cruciale

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Viitorul României se scrie pe 8 și 9 decembrie la Consiliul JAI – Consiliul Justiție și Afaceri Interne – de la Bruxelles! Intră sau nu România în spaţiul Schengen? Negocieri de ultimă oră pot schimba decizia crucială. Observator Antena 1 este în mijlocul evenimentelor.

              Bianca Iacob, trimis special Observator Antena 1, urmărește negocierile din spatele ușilor închise și transmite de la Consiliul miniştrilor care stabilesc soarta României, pe 8 și 9 decembrie, în direct, de la 6 dimineaţa, la miezul nopţii.

              „Cu puțin timp înainte de votul final lucrurile sunt încă incerte. Austria se opune vehement. Lucrurile se pot schimba, se negociază și se poate negocia până în ultimul moment. Austria se poate abține de la vot. Totul se mută pe tabla de joc, la Bruxelles, de acolo de unde vom transmite în direct. Reacții, decizii, jocuri de culise pentru o singură miză – Romaniei să îi fie recunoscute meritele pe plan european și să facă parte din țările Schengen.” – Bianca Iacob, reporter Observator

              Observator Antena 1 va relata în detaliu desfășuarea evenimentelor de la Bruxelles în jurnalele de la 6.00, 12.00, 16.00, 19.00 și 23.00.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending