Connect with us

Emisiuni

Romania are un „Vis la Paris”. Sportivii calificati la Jocurile Olimpice se dezvaluie la TVR 1

Published

on

Reclame

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia lui David Popovici, a Simonei Halep, dar şi cum va fi lotul României îmbrăcat la ceremonia de deschidere – subiecte în prima ediţie. Pe 3 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.

În preambulul celui mai mare eveniment sportiv al anului, Jocurile Olimpice de vară de la Paris, eveniment transmis de posturile Televiziunii Române, telespectatorii TVR 1 pot cunoaşte sportivii participanţi şi afla care sunt aspiraţiile acestora înainte de competiţie. De-a lungul a 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim „Vis la Paris”, o emisiune cu şi despre sportivii noştri, cu detalii mai puţin cunoscute despre lotul României la Jocurile Olimpice.

Prima ediţie, prezentată de Irina Păcurariu şi de Costin Deşliu, se vede pe 3 mai, de la ora 21.00 şi îi are ca invitaţi pe membrii conducerii COSR – preşedintele Mihai Covaliu şi secretarul general George Boroi, Octavian Morariu, fost preşedinte COSR şi actual membru al Comitetului Olimpic Internaţional, pe campioana olimpică Ana Maria Brânză, precum şi pe vedeta TVR Virgil Ianţu, mare iubitor al sportului.

Între temele de discuţie ale primei ediţii se regăsesc cele mai recente informaţii despre David Popovici şi Simona Halep, dar şi cum va fi lotul României îmbrăcat la ceremonia de deschidere. „Vom fi îmbrăcaţi în galben, ceva inspirat din cultura marelui Brâncuşi. Va fi o surpriză plăcută şi îndrăzneaţă”, dezvăluie Mihai Covaliu.

Va participa sau nu Simona Halep la Jocurile Olimpice? „E un criteriu foarte clar de participare la Jocurile Olimpice: sa fii un sportiv curat. Cu tot respectul şi cu toată dragostea pentru Simona, ea nu a fost absolvită, i s-a redus pedeapsa. Ea rămâne suspendată pentru dopaj. Ar fi putut fi absolvită, DACĂ cineva din anturajul ei ar fi fost suspendat, dovedindu-se astfel că ea nu are nicio implicare directă. S-ar isca o polemică foarte puternică dacă ea ar primi un wild card”, este de părere Octavian Morariu.

Şi tot în ediţia ce deschide seria „Vis la Paris” aflăm de ce nu va putea fi David Popovici port-drapelul României la Paris.

Următoarele 11 ediţii ale emisiunii îi vor avea ca gazde pe Ana Maria Brânză şi pe acelaşi jurnalist TVR Costin Deşliu şi vor putea fi văzute tot vinerea, de la ora 23.00, iar invitaţi vor fi chiar sportivii calificaţi la JO Paris 2024.

Despre sportul românesc şi despre sportivii care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, despre emoţiile calificării, despre ce aşteptări au de la competiţia din capitala Franţei, dar şi despre muzica pe care o ascultă când se pregătesc sau preferinţele culinare ne vor spune mai multe chiar invitaţii la „Vis la Paris”. Din emisiune nu vor lipsi surprizele pentru tinerii sportivi, precum şi rubrici care le vor dezvălui gusturile şi personalitatea.

Televiziunea Română va transmite, pe TVR Sport şi pe alte posturi din portofoliul său, Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024.​

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending