România, aur la ştafetă masculin 4x100 m liber, cu David Popovici în primul schimb, la CE de Înot Juniori - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Sport

România, aur la ştafetă masculin 4×100 m liber, cu David Popovici în primul schimb, la CE de Înot Juniori

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Echipa de natație masculină de juniori a României a câştigat medalia de aur în proba de ştafetă 4×100 m liber, după o cursă pasionantă, în care s-a luptat pentru primul loc cu echipa Marii Britanii, informeaza, stiriletvr.ro.

Echipa noastră a fost formată din David Popovici, Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu și a reușit, la mare luptă, a cucerit, marți, medalia de aur la Campionatul European de nataţie juniori de la Otopeni, în proba de ştafetă 4×100 m liber.

David Popovici a înotat în primul tur şi a scos cel mai bun timp al probei, 47 de secunde şi 54 de sutimi. Au urmat alte două schimburi cu Vlad-Ştefan Stancu şi Ştefan Cozma, în care România a întors a doua, după echipa Marii Britanii, iar în ultimul schimb a înotat Patrick-Sebastian Dinu, care a reuşit să readucă echipa tricoloră pe poziţia întâi.

Astfel, România s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 3 minute, 18 secunde şi 93 de sutimi, pe poziţia a doua a venit Marea Britanie (timp 3:19.01), iar pe locul al treilea s-a clasat Italia (cu 3:19.42).

Delegaţia României a câştigat la ștafetă 4×100 metri liber prima ei medalie, la această ediţe a Campionatului European de nataţie pentru juniori, de la Otopeni.

În finala probei feminine de ştafetă 4×100 m liber, echipa României, formată din Bianca Costea, Irina-Ana Preda, Anastasia Bako și Rebecca-Aimee Diaconescu, s-a clasat pe locul 5, cu timpul de 3 minute, 48 de secunde şi 37 de sutimi. Competiţia feminină a fost câştigată de Italia (3:42.98), urmată de Franţa (3:43.49) şi Germania (3:45.63).

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending