Connect with us

Sport

ROMÂNIA-BELARUS SE JOACĂ LA PRIMA TV! Meciul se dispută la București!

PROGRAM SPECIAL LA PRIMA NEWS, PRIMA TV ȘI PRIMA SPORT PE PARCURSUL ÎNTREGII ZILE, DEDICAT MECIULUI NAȚIONALEI

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Zi cu emoții mari pentru Naționala de fotbal! După victoria cu Andorra, tricolorii au o singură opțiune marți seară, în partida contra Naționalei Belarusului: victoria.

Prima TV difuzează, în direct de la Arena Națională, de la 21.45, partida tricolorilor. De la 19.15, Gabriel Coveșeanu (Cove), co-prezentatorul emisiunii Primii Câștigă, se va afla la Arena Națională și va lua pulsul fanilor. În intervențiile sale el va intra în legătură directă cu Diana Bart, aflată în studioul Prima TV, pentru a le arăta telespectatorilor care este atmosfera de la intrarea în stadion.

De la 20.45, în Studioul UEFA, Alex Rădulescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu si Viorel Moldovan analizează primul 11 trimis în teren de selecționerul Edi Iordănescu. Partida de pe Arena Națională este comentată de Costi Mocanu și Emil Grădinescu. Imediat după meci, de la 23.30, Alex Rădulescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu si Viorel Moldovan revin în Studio UEFA cu impresii la cald după partida tricolorilor, extrem de importantă pentru calificarea la Euro 2024.

La Prima News, la ora 09.30, Raluca Al-Haddad îl are invitat în platou pe jurnalistul Dragoș Borchină. De la 17.00, în direct de la Cluj, internaționalul Ioan Sabău este invitatul lui Ciprian Aron iar în avanpremiera meciului, în emisiunea Proiect de țară: România de la ora 20.00, Sebastian Zachmann și Costi Mocanu analizează, alături de jurnalistul sportiv Bogdan Cosmescu, șansele României la calificare.

La Prima Sport, pe parcursul întregii zile vor exista intervenții în direct de la Arena Națională iar telespectatorii vor afla ultimele noutăți din cantonamentul Naționalei.

Prima TV este alături de Naționala de fotbal a României pe parcursul următorilor 3 ani.  Pe 19 iunie se vede la Prima TV, în direct de pe Arena Națională, partida dintre Elveția și România, iar pe 9 septembrie România- Israel. Campania de calificare se termină la Prima TV cu partidele România – Andorra, din 15 octombrie și Israel – România din 18 noiembrie. 

Naționala joacă la Prima TV!

Program Nationala la Prima TV

28 martie            România – Belarus

19 iunie              Elveția – România 

9 septembrie       România – Israel   

15 octombrie       România – Andorra         

18 noiembrie       Israel – România   

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending