Connect with us

Spectacole

Romania cucereste Brazilia la Miss Universe 2011

Published

on

Reclame

Larisa Popa, reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2011, a ajuns in Sao Paulo. Dupa o calatorie care a durat aproape 20 de ore, Miss Universe Romania 2011 a fost preluata de la aeroportul din Sao Paulo, de catre staff-ul Miss Universe.

Larisa Popa va petrece trei saptamani si jumatate in cantonamentul celui mai mare concurs adresat femeilor din intreaga lume, iar colega ei de camera este reprezentanta Ungariei, Betta Lipcsei. Concurenta noastra, alaturi de candidatele din Ungaria, Spania si Venezuela, a intrat deja in grija bonei Martha, care o va monitoriza permanent.

„Am ajuns in Sao Paulo la ora 5.40 dimineata, ora Braziliei si nu sunt obosita deloc. Am avut un zbor linistit, fara niciun fel de evenimente si ca urmare am putut sa ma odihnesc in avion. Acum ma pregatesc pentru primele filmari, pentru interviurile care vor fi postate pe site-ul www.missuniverse.com si pentru primele sedinte foto, in costum de baie si rochie de seara. M-am imprietenit deja cu reprezentantele din Cehia, Irlanda si Venezuela.

Desi aici este foarte frig, pentru ca in Brazilia este perioada anotimpului rece, atmosfera din hotel este incendiara. Este plin de turisti pasionati de fenomenul Miss Universe, iar noi suntem tratate precum adevaratele regine. Va multumesc tuturor pentru sustinere si ma bazez pe voturile voastre!” – declara Miss Universe Romania 2011, Larisa Popa.

Larisa va prezenta in concurs o rochie de seara, realizata din organza de matase naturala marca Armani si un costum de inspiratie nationala ce are ca tema legenda Contelui Dracula.

„Am ales tema contelui Dracula, pentru costumul de inspiratie nationala, intrucat credem ca este unul dintre simbolurile cele mai cunoscute asociate Romaniei. Deja costumul este foarte apreciat de catre fanii concursului Miss Universe si speram noi sa atragem astfel cat mai mult atentia catre tara noastra. Faptul ca acest brand intra deja in prioritatile de promovare ale Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, nu ne face sa credem decat ca am facut cea mai buna alegere.” a spus Maria Golban, Marketing Coordinator, Miss Universe Romania Organization.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending