România Dansează. Jorge, fuge din România în mini-vacanţa de Paşti

0
647

Cunoscut pentru destinaţiile exotice de vacanţă, prezentatorul ”România Dansează”, Jorge, nu face excepţie nici cu mini-vacanţa de Paşti. Alături de soţia sa, Ramona, şi de fiicele lor, artistul a plecat în această dimineaţă din România cu destinaţia Disneyland Paris.

Cei patru vor petrece câteva zile fantastice în minunatul parc de distracţii, urmând ca în prima zi de Paşti să întoarcă pentru a petrece în familie, la Constanţa.

„De regulă, participăm şi noi la pregătirile de Sărbători, însă anul acesta, pentru că am fost cam ocupaţi în ultima perioadă, am decis să ne sustragem şi să ne relaxăm puţin în compania fetiţelor. Aşa că anul ăsta nu vom participa la prepararea bucatelor. Oricum, nici nu cred că aveam loc de ai noştri, pentru că între familiile noastre e o adevărată competiţie la acest capitol!” a povestit Jorge.

„Bineînţeles, duminică seara, cu mic, cu mare, ne uităm la „România Dansează!”, e ultimul episod al preselecţiilor şi etapa în care anunţăm semifinaliştii că au trecut mai departe. Sunt momente foarte emoţionante, pe care abia aştept să le descoperiţi alături de noi!”, a completat artistul.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii