Connect with us

Emisiuni

“România Dansează” şi-a desemnat semifinaliştii!

Avatar

Published

on

Ediţie incendiară duminica aceasta la “România Dansează”! Noi concurenţi au adus în faţa celor trei juraţi momente de dans spectaculoase, de la dans experimental la tango argentinian şi passo doble, preselecţiile încheindu-se cu certitudinea că România iubeşte dansul şi, mai mult, că are dansatori incredibili!

CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac s-au întâlnit pentru a reevalua toate momentele concurenţilor clasaţi pe lista scurtă pentru semifinale. Doar 36 concurenţi au fost aleşi pentru a merge mai departe în semifinalele super show-ului de la Antena 1.

Semifinalele se vor desfãşura pe parcursul a trei gale, în care vor concura câte 12 participanţi, pentru ca marea finalã live din 19 mai sã aducã premiul de 50.000 de euro celui mai talentat dansator, ales chiar de public. La finalul fiecãrei gale, dupã o evaluare a tuturor prestaţiilor, cei trei juraţi vor trimite în finalã trei numere (câte unul fiecare), urmând ca cel de-al patrulea finalist sã fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii şi pânã a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numãrul pe care vor sã îl salveze, dintre cei nouã concurenţi rãmaşi. Acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de ora 16.00, de cãtre prezentatorul show-ului, Jorge, care va spune STOP VOT şi îl va anunţa în direct telefonic.

Uite cine sunt cei 12 concurenţi care vor intra în prima gală!

Romafest, un grup de dansatori de dans ţigănesc care au adus în faţa juraţilor un număr incredibil de percuţie corporală. Altfel spus, tinerii şi-au folosit corpul ca instrument muzical, sunetele fiind redate prin mişcare.

Trupa YES – au deficienţe de auz, dar asta nu însemnã cã nu ştiu sã simtã, sã trãiascã şi sã danseze. Mai ales sã danseze. Nu cer favoruri, din contrã. Dansul e cea mai mare bucurie a lor!

Gabriel Cocoş provine dintr-un centru de plasament, dar nu vrea sã fie favorizat. I-a cucerit pe juraţi cu flexibilitatea sa, iar aceştia l-au îndrumat şi cãtre un coregraf pentru ca micuţul sã poatã oferi un spectacol total. Mama sa naturalã l-a abandonat la naştere, iar tatãl sãu l-a crescut şase luni, apoi, când s-a îmbolnãvit grav, l-a abandonat la un centru de plasament.

Alexandru Matache, puştiul de nouã ani care dã deja autografe. E dezinvolt şi sigur pe el. Ştia cã va lua trei steluţe aurii. Ştia cã va deveni vedetã. Asta intuia şi CRBL, care s-a dus sã ia primul autograf.

Miniblockbusters au cucerit juraţii cu momentul lor din ultimul episod de preselecţii. Deşi au venit multe trupe de copii, ei sunt cei care le-au rãmas în minte.

Cei trei juraţi au avut parte de o surpriză de proporţii când pe scena România Dansează a urcat şi Connect-R, însă nu în calitate de dansator, ci ca prieten şi susţinător al trupei “First Class”. Connect-R le-a dat voie dansatorilor săi să participe la show-ul România Dansează şi bine a facut!

Tudor Mihai şi Raluca Aldea sunt parteneri de dans de 14 ani. Tangoul argentinian este pasiunea lor şi îl danseazã cum nu se poate mai bine. Tangoul este un dans plin de pasiune şi emoţii, iar Tudor şi Raluca au demonstrat acest lucru pe scena de la “România Danseazã”.

Roxana Chiperi a terminat în forţã primul episod de preselecţii “România Danseazã”. Roxana este instructor de fitness, dar i-a cucerit pe juraţi cu o combinaţie între dansul brazilian şi elementele de fitness. A fost momentul în care Bendeac a fãcut şi prima promisiune în show: „Dacã tu o sã câştigi marele premiu, ne cãsãtorim!”

Providanse, cinci fete studente la Institutul Politehnic, dansatoare amatoare de muzicã indianã. „Vrem doar sã ne distrãm, sã ieşim din tipar”, au spus ele când şi-au fãcut apariţia pe scena “România Danseazã”.

Radu Dragoş. La 20 de ani era fan Michael Jackson. La 21, a descoperit dubstepul şi s-a apucat de dans, chiar la Casa de Culturã din Videle! A învãţat sã danseze de pe Youtube, dar admite cã improvizeazã foarte mult.

Dance World este o trupã de copii care ar putea lua parte cu succes la show-urile cântãreţei Lady Gaga. Cele şapte fetiţe s-au costumat precum vedeta. Şi-au pus cutii de suc în pãr, şi-au acoperit faţa cu un voal roşu, iar rochiile pe care le poartã sunt adevãrate creaţii haute-couture. În mijlocul lor se aflã un bãiat la fel de talentat.

Porolissum sunt din Zalãu şi vor să ducă mai departe tradiţia popularã. Pânã şi numele lor e dacic. Cu cizme înalte şi port tradiţional, au cucerit juraţii pe loc. Au 18 ani de activitate în urmã, au participat la numeroase concursuri şi chiar au luat premiul cel mare la Dijon, în Franţa.

Comentarii

Emisiuni

Final sezon: Împins de demonul gătitului, Dinescu face o plăcintă… călugărească, la TVR 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Actorul Marius Rizea este invitatul lui Mircea Dinescu în ultima ediţie „Politică şi delicateţuri” a sezonului. Emisiunea se vede la TVR 1 pe 26 ianuarie, de la ora 14.30.

Ediţia ce încheie sezonul 12 al emisiunii Politică şi delicateţuri de la TVR 1 ne prilejuieşte întâlnirea cu unul dintre cei mai simpatici actori ai momentului. Marius Rizea intră în bucătăria lui Dinescu vesel şi nerăbdător să îşi etaleze talentul culinar. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 pe 26 ianuarie, de la 14.30.

Cei doi se apucă de gătit – evident, ceva ce nu s-a mai făcut vreodată: un fel de ghiveci călugăresc, cum spune poetul, dar care, pe măsură ce noi ingrediente descoperite prin bucătărie sunt adăugate, devine o plăcintă… ieşită din comun. „Te mână din spate demonul gătitului, fiindcă ştii când începi, dar nu ştii când sfârşeşti; mai pui şi aia, mai pui şi aia, s-ar putea să dureze două zile şi să se cheme mâncarea talmeş-balmeş ca la naşu’“, explică Dinescu.

După ce mâncarea e gata, carafa de vin e plină şi Lătăreţu şi taraful său pe poziţii, Dinescu şi Rizea se pun pe depănat amintiri, într-un dialog absolut savuros. Musafirul povesteşte cu umor despre copilăria dintr-un frumos orăşel de provincie, despre cum a realizat că vrea să devină actor şi reacţia părinţilor săi şi chiar îi recită lui Dinescu o poezie pe care a spus-o la examenul pentru intrarea la Facultatea de Teatru, o poezie scrisă de gazda sa.

„Duminică, 26 ianuarie, ne luăm la revedere de la telespectatorii noştri şi le promitem că ne întoarcem din primăvară cu un nou sezon, iar dacă li se face dor  de noi, ne pot urmări pe Facebook şi Instagram, acolo unde activitatea noastră continuă”, ne asigură echipa emisiunii.

***

Marius Rizea s-a născut pe 24 noiembrie 1975, la Râmnicu Vâlcea. În 1998 a absolvit UNATC la clasa profesorului Dem Rădulescu. În 2001 a obţinut premiul pentru cel mai bun actor la Gala Tânărului Actor de la Mangalia. Joacă în filme, a prezentat emisiuni tv şi poate fi văzut pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Cum vor alege milionarii de la Imperiul Leilor afacerile în care investesc

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cei cinci investitori de top de la Imperiul Leilor, emisiunea care se va difuza în curând la PRO TV, ne dezvăluie care sunt criteriile după care se ghidează pentru a selecta afacerile în care vor investi în cadrul emisiunii.

 

Sute de antreprenori din toată țara s-au înscris cu dorința de a-și vedea visul finanțat, dar numai ideile de business puternice și creative vor ajunge în fața investitorilor și, astfel, vor avea șansa de a primi suma necesară pentru a se dezvolta pe piața locală și nu numai! Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere și vor decide care sunt ideile de business din Imperiul Leilor cu potențial de dezvoltare.

 

Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, consideră că „ideea de afacere este, după cum spun americanii, „overrated”. Altfel spus, ideea de afacere este doar 1%, iar procentul de 99% este reprezentat de implementare.

 

Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, evaluează întotdeauna o idee de afaceri după următoarele criterii: reușita pilotului, oportunitatea de piață, calitatea antreprenorului.

 

Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, spune că „în business există o singură regulă: să produci ceea ce se vinde!”. Cu alte cuvinte, acesta ia în considerare capacitatea antreprenorului de a „simți piața și nevoile oamenilor”.

 

Monica Cadogan, CEO Vivre, spune că nu există idei proaste și că totul ține de felul în care antreprenorul alege să își pună ideile în practică.

Cristian Onețiu, Dragoș Petrescu, Daniela Marișcu, Mohammad Murad și Monica Cadogan îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri. Cine sunt antreprenorii care îi vor convinge să investească veți afla în curând, doar la PRO TV, la Imperiul Leilor!

 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

 

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine s-a luat la harta Tonciu?

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Premiera “Bravo, ai stil! Celebrities” le-a adus, aseara, in fata fanilor emisiunii, pe cele noua concurente ale show-ului. Bianca Rus, Maria Ilioiu, Raluca Tanase, Calina Dumitrescu Gina Chirila, Deea Codrea, Theo Rose, Bianca Giurcanu si Andreea Tonciu si-au expus tinutele vestimentare, povestile, s-au evaluat reciproc si au intrat, cu emotii uriase, in vizorul celor trei jurati.

Daca unele dintre tinutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes si au fost apreciate de contracandidate si de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe masura asteptarilor. Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au fost indulgenti in aceasta prima intalnire cu cele noua concurente.

“Nu o sa va taxez astazi pentru ca, altfel, ar fi jale si ar mirosi a fum!”, a spus Catalin Botezatu concurentelor in cadrul editiei de aseara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Imaginile din culisele emisiunii au facut deliciul telespectatorilor, care au fost martorii unor imagini spectaculoase, cu pregatirile juratilor, dar si ale concurentelor, inainte de prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Nelipsite au fost si primele conflicte izvorate intre concurente; Andreea Tonciu si Maria Ilioiu si-au declarat razboi inca din prima editie a show-ului, orgoliile si gradul de popularitate au fost intens dezbatute intre concurente.

Batalia stilistica “Bravo, ai stil! Celebrities” continua si in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D, fanii emisiunii vor putea observa veleitatile artistice ale celor noua concurente inscrise in competitia de stil. Tot in aceasta seara, scandalul intre Andreea Tonciu si Maria Ilioiu va lua amploare, cele doua tinere vor dezvalui motivul acestei antipatii reciproce.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0