Connect with us

Emisiuni

“România Dansează” şi-a desemnat semifinaliştii!

Avatar

Published

on

Ediţie incendiară duminica aceasta la “România Dansează”! Noi concurenţi au adus în faţa celor trei juraţi momente de dans spectaculoase, de la dans experimental la tango argentinian şi passo doble, preselecţiile încheindu-se cu certitudinea că România iubeşte dansul şi, mai mult, că are dansatori incredibili!

CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac s-au întâlnit pentru a reevalua toate momentele concurenţilor clasaţi pe lista scurtă pentru semifinale. Doar 36 concurenţi au fost aleşi pentru a merge mai departe în semifinalele super show-ului de la Antena 1.

Semifinalele se vor desfãşura pe parcursul a trei gale, în care vor concura câte 12 participanţi, pentru ca marea finalã live din 19 mai sã aducã premiul de 50.000 de euro celui mai talentat dansator, ales chiar de public. La finalul fiecãrei gale, dupã o evaluare a tuturor prestaţiilor, cei trei juraţi vor trimite în finalã trei numere (câte unul fiecare), urmând ca cel de-al patrulea finalist sã fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii şi pânã a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numãrul pe care vor sã îl salveze, dintre cei nouã concurenţi rãmaşi. Acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de ora 16.00, de cãtre prezentatorul show-ului, Jorge, care va spune STOP VOT şi îl va anunţa în direct telefonic.

Uite cine sunt cei 12 concurenţi care vor intra în prima gală!

Romafest, un grup de dansatori de dans ţigănesc care au adus în faţa juraţilor un număr incredibil de percuţie corporală. Altfel spus, tinerii şi-au folosit corpul ca instrument muzical, sunetele fiind redate prin mişcare.

Trupa YES – au deficienţe de auz, dar asta nu însemnã cã nu ştiu sã simtã, sã trãiascã şi sã danseze. Mai ales sã danseze. Nu cer favoruri, din contrã. Dansul e cea mai mare bucurie a lor!

Gabriel Cocoş provine dintr-un centru de plasament, dar nu vrea sã fie favorizat. I-a cucerit pe juraţi cu flexibilitatea sa, iar aceştia l-au îndrumat şi cãtre un coregraf pentru ca micuţul sã poatã oferi un spectacol total. Mama sa naturalã l-a abandonat la naştere, iar tatãl sãu l-a crescut şase luni, apoi, când s-a îmbolnãvit grav, l-a abandonat la un centru de plasament.

Alexandru Matache, puştiul de nouã ani care dã deja autografe. E dezinvolt şi sigur pe el. Ştia cã va lua trei steluţe aurii. Ştia cã va deveni vedetã. Asta intuia şi CRBL, care s-a dus sã ia primul autograf.

Miniblockbusters au cucerit juraţii cu momentul lor din ultimul episod de preselecţii. Deşi au venit multe trupe de copii, ei sunt cei care le-au rãmas în minte.

Cei trei juraţi au avut parte de o surpriză de proporţii când pe scena România Dansează a urcat şi Connect-R, însă nu în calitate de dansator, ci ca prieten şi susţinător al trupei “First Class”. Connect-R le-a dat voie dansatorilor săi să participe la show-ul România Dansează şi bine a facut!

Tudor Mihai şi Raluca Aldea sunt parteneri de dans de 14 ani. Tangoul argentinian este pasiunea lor şi îl danseazã cum nu se poate mai bine. Tangoul este un dans plin de pasiune şi emoţii, iar Tudor şi Raluca au demonstrat acest lucru pe scena de la “România Danseazã”.

Roxana Chiperi a terminat în forţã primul episod de preselecţii “România Danseazã”. Roxana este instructor de fitness, dar i-a cucerit pe juraţi cu o combinaţie între dansul brazilian şi elementele de fitness. A fost momentul în care Bendeac a fãcut şi prima promisiune în show: „Dacã tu o sã câştigi marele premiu, ne cãsãtorim!”

Providanse, cinci fete studente la Institutul Politehnic, dansatoare amatoare de muzicã indianã. „Vrem doar sã ne distrãm, sã ieşim din tipar”, au spus ele când şi-au fãcut apariţia pe scena “România Danseazã”.

Radu Dragoş. La 20 de ani era fan Michael Jackson. La 21, a descoperit dubstepul şi s-a apucat de dans, chiar la Casa de Culturã din Videle! A învãţat sã danseze de pe Youtube, dar admite cã improvizeazã foarte mult.

Dance World este o trupã de copii care ar putea lua parte cu succes la show-urile cântãreţei Lady Gaga. Cele şapte fetiţe s-au costumat precum vedeta. Şi-au pus cutii de suc în pãr, şi-au acoperit faţa cu un voal roşu, iar rochiile pe care le poartã sunt adevãrate creaţii haute-couture. În mijlocul lor se aflã un bãiat la fel de talentat.

Porolissum sunt din Zalãu şi vor să ducă mai departe tradiţia popularã. Pânã şi numele lor e dacic. Cu cizme înalte şi port tradiţional, au cucerit juraţii pe loc. Au 18 ani de activitate în urmã, au participat la numeroase concursuri şi chiar au luat premiul cel mare la Dijon, în Franţa.

Comentarii

Emisiuni

Despre situaţia gărilor litoralului românesc, duminică la „Asta-i România!”

Avatar

Published

on

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, o nouă ediţie Asta-i România !” intră în casele românilor. În plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezintă situaţia dezastruoasă din  gările litoralului românesc. Imagini surprinse în vagoanele care duc la mare, cu peroane prin care am putea ajunge, ne sperie, iar acestea reprezintă din păcate, o realitate.

 

Vagoanele arată exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat.  „Nostalgicii” pot fi fericiţi că au parte de o călătorie cu acelaşi tren cu care au mers în copilărie. Mai grav este că, deşi există risc de îmbolnăvire, iar virusul care a blocat o lume întreagă încă îşi face simţită prezenţa, călătorii nici nu se pot spăla pe mâini, pentru că nimic nu funcţionează.

Vara îşi intră în drepturi, iar gările de pe litoral îşi aşteaptă călătorii români şi străini. Gara din Constanţa, poarta de intrare în cel mai vizitat oraş în sezonul estival, trebuia să fie demult renovată, măturată măcar, şi pusă pe o hartă turistică europeană. Gara e un şantier, iar turiştii care vin la mare, fac un adevărat test de echilibristică pentru a coborî din vagoane, printre materialele de construcţii, ori ca să ajungă la peron.

 

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care „ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice, cu nisip fin şi apă verde turcoaz, cum nu mai găseşti pe litoralul românesc. Locul este un adevărat paradis căutat de turişti de pretutindeni. Din păcate, cine soseşte cu trenul în Gara Tuzla, are parte de o imagine şocantă. Gările Eforie şi Costineşti au peroane care arată ca după război, iar aceste imagini îi poartă pe vizitatori mai degrabă înapoi în timp.

Murdăria din gări şi vagoane, lipsa condiţiilor de călătorie şi biletele scumpe, raportat la aceste condiţii de drum sunt motivele pentru care românii merg tot mai rar cu trenul. Urmăriţi duminică, de la ora 14:30, un material inedit la Asta-i România !”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

George Mihai, gazda „ROventura”, uluit de frumuseţile unui sat din România

Avatar

Published

on

            Sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D urmăriţi o nouă ediţie ROventura”. George Mihai, gazda emisiunii, a fost impresionat de unul dintre locurile mai puţin ştiute din ţara noastră, o destinaţie ideală de vacanţă.

 

Cu toate că a străbătut ţara în lung şi-n lat şi se poate mândri că a văzut locuri pe care mulţi dintre noi nu am reuşit încă să le vedem, călătorul nostru a ajuns la o destinaţie care l-a cucerit iremediabil. După 10 zile petrecute în Delta Dunării, în zona Clisurii, aproape de intrarea în ţară a „Amazonului Europei”, George Mihai are o perspectivă completă asupra turismului din jurul acestui curs de apă absolut fabulos.

„Cu adevărat uluit am fost, odată ce am ajuns la Berzasca, în Caraș-Severin. Nu prea bătusem zona asta, vă mărturisesc. Deşi albia Dunării nu e la fel de spectaculoasă ca în zona Eselnisa – Dubova, din Mehedinţi, aveam să descoperim că oamenii locului fac eforturi să ţină pasul şi au investit enorm în dezvoltarea turismului. Am petrecut noaptea în singurul complex hotelier lacustru din România. Să pescuieşti de pe terasa bungalow-ului tău privat, să deschizi fereastra şi să priveşti direct în altă ţară vecinii sârbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poţi trăi oriunde. Am trăit o experienţă cu adevărat fabuloasă!” mărturiseşte  George Mihai despre călătoria sa.

„Tot la Berzasca m-am bucurat şi de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din România. O experienţă de neuitat care mi-a marcat întreaga călătorie din Clisura Dunării şi pe care abia aştept să v-o dezvălui, sâmbăta aceasta, la „ROventura!”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

 

Aşadar, nu rataţi mâine, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Au început preselecţiile pentru show-ul iUmor. Se caută numere de comedie care să doboare noi recorduri

Avatar

Published

on

            iUmor a început preselecțiile pentru sezonul cu numărul nouă, la Antena 1, iar înscrierile se pot face deja pe http://casting.a1.ro/iumor/.

 

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști de peste tot i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro. Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate, se poate înscrie la castingul pentru următorul sezon.

 

iUmor este singura emisiune TV din România cu aproape două milioane de abonați pe canalul de YouTube care „savurează” din plin clipurile concurenților și invitaților, ce au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1,3 miliarde de vizionări, iar în continuare, cel mai apreciat număr de până acum rămâne cel al lui Ionuț Rusu, din sezonul cu numărul 2, cu peste 14 milioane de vizualizări.

 

Cei opt câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul 1), Maria Popovici (sezonul 2), Doina Teodoru (sezonul 3), Ana Maria Calița (sezonul 4), Andrei Cojocaru (sezonul 5), Irena Boclincă (sezonul 6), Mukinka (sezonul 7) și Edi Văcariu (sezonul 8).

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0