Connect with us

Analize

România luptă cu Germania pentru locul 5 la CE de Handbal. TVR 2, lider de audienţa cu meciul împotriva reprezentantei Danemarca!

Published

on

AUDIENTE TV: Meciul Romania – Danemarca transmis aseară pe TVR 2  a plasat  postul în topul audienţelor pe toată durata partidei (locul 4 pe Naţional, locul 3 pe Urban şi locul 2 pe Comercial). Mai mult, în minutul de maximă audienţă al partidei, TVR 2 ocupa primul loc pe targeturile urban şi comercial, depăşind toate celelalte posturi tv!

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Astfel, la minutul 19.56, TVR 2 cu meciul de handbal era cel mai urmărit post tv din ţară, cu o cotă de piaţă de 16,6% şi un rating de 7,8% (pe target Urban), respectiv 20,7% cotă de piaţă şi 7,8% rating (pe target Comercial).

La nivel naţional, Minutul de Aur al partidei s-a înregistrat la 19.51, când TVR 2 a ocupat poziţia a doua ca audienţă, cu peste un milion de telespectatori (mai exact 1.058.000), reprezentând o cotă de piaţă de 12% şi un rating de 5,9%.

Valorile medii ale audienţelor TVR 2 pe întreg intervalul meciului (19.22 – 21.01) au fost de 8,4% cotă de piaţă şi 4,3% rating (pe target Naţional), 11,2% cotă de piaţă şi 5,5 % rating (pe target Urban), respectiv de 14,1% cotă de piaţă şi 5,5% share (pe target Comercial).

 

România a pierdut în faţa Danemarcei atât meciul, cât şi şansa de a intra în “careul de aşi” al handbalului feminin continental.

 

Vineri şi duminică au loc ultimele meciurile de la actualul Campionat European de Handbal – ele fiind transmise în direct şi exclusivitate de Televiziunea Română, la TVR 2 şi TVR HD, astfel:

  • În 16 decembrie, de la ora:
  • 16.45  România – Germania
  • 19.15 Semifinala 1  – Olanda – Danemarca
  • 21.45 Semifinala 2 – Franţa Norvegia
  • În 18 decembrie, de la 16.30 Finala mică şi de la 19.00 Finala

 

Sursa cifre: Kantar Media

GRILA: Seria de comedie de la PRO TV se duelează cu finala NEXT STAR de la Antena 1

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau