Romania, o candidata in continuare la Top 3 Eurovision sau o tara de pluton in Top 10? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Romania, o candidata in continuare la Top 3 Eurovision sau o tara de pluton in Top 10?

Published

on

A trecut peste o luna de la desemnarea reprezentantului Romaniei la Eurovision 2014, care se va desfasura intre 6 si 10 mai la Copenhaga, capitala Danemarcei. Paula si Ovi, caci despre ei este vorba, au castigat pentru a doua oara finala Selectiei Nationale, dupa isprava din 2010, atunci cand au terminat pe 3 in concursul mare, tinut pe atunci la Oslo.

Zvonurile de dupa desemnarea celor doi, Paula si Ovi, catre Copenhaga, duceau la o editie in care in fine Romania parea favorita la titlu, pentru prima data din 2010 incoace. Si atunci, tot Paula si Ovi. Si atunci, dupa aflarea castigatorului Selectiei Nationale, Paula a spart trofeul primit din partea TVR. Coincidente..

Am fost mult timp in top 3 la pariuri, dar asta pana au fost desemnate piesele unor tari considerate parca en-titre favorite la trofeu: Danemarca, Suedia, Norvegia sau Azerbaidjan. Acum, la aproape o luna inainte de Copenhaga 2014, Romania ramane in top 10 ca favorita la pariuri, dar parca pozitia este prea slaba fata de asteptarile avute la inceput.

Nu s-a schimbat parca nimic intre timp, cert este ca Romania a mai scazut un pic in vederea fanilor Eurovision din toata Europa. Nu putem sti de ce. Au urcat insa, ca preferinta, cantece ca Armenia, Norvegia, Suedia, Ucraina sau Ungaria. Plus eternele favorite Danemarca sau Azerbaidjan. Si iata cum noi cadem din nou cateva pozitii in clasamentul posibil al top 10.

Ce putem face pentru a inclina balanta in favoarea noastra la Copenhaga? Un show animat, un spectacol real, placut ochiului pentru fanii ESC pe scena din Danemarca. Plus, o evolutie impecabila din punct de vedere vocal a celor doi.

Acum cateva zile a fost un concert special la Amsterdam, dedicat Eurovision. Au participat doar 25 de cantece, printre care si Romania. Paula si Ovi au placut ochiului, au incantat publicul din Olanda. Nu stim cat de suficient va fi pentru Copenhaga. Daca aceasta avanpremiera a mai punctat cateva voturi in plus pentru noi. Cateva comentarii citite pe net…..criticau rochia Paulei sau calitatea vocala la una dintre notele acute incercate de aceasta pe parcursului piesei.

Ramanem cu sperante, pana la plecarea in Danemarca. Sperante de mai bine ca in 2013 fara indoiala, sperante, de ce nu?, de egalare a marii performante din 2010, de la Oslo.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending