Connect with us

Eurovision

România, pentru a doua oară, pe podiumul Eurovision! TVR, lider de audienţă

Published

on

 

Cu o nouă evoluţie absolut ireproşabilă pe scena de la Oslo, reprezentanţii României la Eurovision 2010, Paula Seling şi Ovi, s-au clasat sâmbătă seara, la finalul concursului, pe poziţia a treia, după Germania, reprezentată de Lena şi Turcia, cu trupa maNga. Este pentru a doua oară în istoria participării noastre la Eurovision când România ocupă locul trei, prima oară fiind în 2005 când Luminiţa şi Sistem au reuşit aceeaşi performanţă, având 158 de puncte, cu patru mai puţin faţă de cele 162 câştigate de Paula Seling şi Ovi.

Cu toate că sâmbătă seara piesa noastră a primit 12 puncte numai de la Moldova, ea s-a clasat pe locul trei datorită faptului că a fost votată de 29 de ţări dintre cele 38 care o puteau vota.

La fel ca şi în semifinala de joi în care România a concurat, cifrele de audienţă înregistrate de TVR 1 la finală au demonstrat că publicul larg a fost alături de artiştii noştri. Pe întreg parcursul transmisiunii de la Oslo din 29 mai, în intervalul 22.00 – 01.21, TVR 1 a fost lider de audienţă absolut pe toate targeturile, cu valori mult mai mari decât cele ale altor posturi. Astfel, la nivel naţional, finala Eurovision 2010 a avut în medie peste 1,3 milioane de telespectatori, reprezentând o cotă medie de piaţă de 23,4% șşi un rating mediu de 6,5%. La nivel urban, cota medie de piaţă a fost de 31,3% şi rating-ul mediu de 9,4%, în timp ce pentru targetul comercial valorile au fost de 28,9% pentru cota medie de piaţă şi de 7,5% pentru rating-ul mediu.

La nivel naţional, „Minutul de Aur” a fost înregistrat la ora 22.57 când, aproape 1,6 milioane de telespectatori (mai exact 1.594.000, reprezentând un rating de 7,9% șşi o cotă de piaţă de 23,2%) urmăreau finala Eurovision 2010.

Cea mai mare cotă de piaţă a transmisiunii la nivel național s-a înregistrat la ora 01.08, moment în care peste 1,4 milioane de români (reprezentând o cotă de piaţă de 42,3% şi un rating de 7,1%) aşteptau cu sufletul la gură să afle notele acordate de celelalte ţări României.

Aceste cifre de audienţă sunt, în realitate, cu mult mai mari dacă luăm în considerare publicul larg din ţară care a urmărit concursul Eurovision pe TVR HD şi pe cel din întreaga lume, care a urmărit transmisia pe TVR internaţional şi online pe www.tvr.ro.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia „Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

The Humans: „Am crezut în șansa noastră până la final și am dat totul pentru România”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Esc Lisboa și-a aflat finaliștii. La finalul show-ului transmis de TVR, prezentatorii au anunțat câștigătorii semifinalei cu numărul doi: Serbia: Sanja Ilić & Balkanika – Nova deca; Moldova: DoReDos – My Lucky Day; Olanda: Waylon – Outlaw In Em; Australia: Jessica Mauboy – We Got Love; Slovenia: Lea Sirk – Hvala, ne!; Ucraina: Mélovin – Under The Ladder; Ungaria: AWS – Viszlát nyár; Suedia: Benjamin Ingrosso – Dance You Off; Danemarca : Rasmussen – Higher Ground și Norvegia: Alexander Rybak – That’s How You Write A Song.

Ei se alătură câștigătorilor primei semifinale și artiștilor ce reprezintă țările calificate direct în ultimul act al concursului: Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Spania și Portugalia.

Piesa Goodbye, aleasă de publicul din România pentru a ne reprezenta la Eurovision, nu s-a calificat în finală. Deși vocea Cristinei a fost apreciată de jurnaliștii prezenți la Altice Arena ca fiind cea mai bună voce feminină din concurs, iar prestația trupei a fost întâmpinată cu entuziasm încă de la prima repetiție, rezultatul votului nu a fost de partea noastră.

Probleme la sistemul de vot în țări cu mari comunități de români Pe parcursul celor 15 minute alocate sesiunii de vot, numeroși români din străinătate au reclamat defecțiuni tehnice la sistemul telefonic. Mesajele, viralizate prin rețelele de socializare, veneau din țări cu importante comunități de români, precum Germania sau Italia, unde problemele operatorilor de telefonie au grevat posibilitatea de a vota reprezentanții noștri în concurs. Astfel, în Italia, trei dintre rețelele naționale nu au funcționat în acea seară, iar în Germania, abonații unuia dintre marii operatori de telefonie nu au putut trimite voturile.

România, unul dintre concurenții care a avut, de-a lungul timpului, rezultate pozitive la Eurovision, părăsește concursul prematur, alături de alte țări cu participări consistente în istoria competiției – Rusia, Grecia sau Polonia.

„Am crezut în șansa noastră până la final și am dat totul pentru România în această seară. Din păcate, rezultatul a fost altul decât cel la care ne așteptam, dar rămânem cu bucuria că ne-am reprezentat țara pe scena Eurovision”, au declarat artiștii noștri la aflarea rezultatului.

„Joi seara, nu am fost singuri pe scena concursului. I-am simțit alături de noi pe românii de acasă și de pretutindeni, cărora le mulțumim pentru că ne-au susținut și au votat, oriunde unde a fost posibil, pentru calificarea noastră”, au mai declarat membrii trupei The Humans la finalul spectacolului.

Înainte de semifinală, reprezentanții României au primit mesaje de susținere din partea multor vedete autohtone, precum Ștefan Bănică, Dan Bittman, Fuego, Iuliana Tudor, Marina Almășan, Ilinca, Dan Teodorescu, Ovi, Paula Seling, Crina Mardare, Adrian Enache, Diana Dumitrescu, Cezar Ouatu, Mihai Rădulescu, Sonia Argint Ionescu, Adrian Sîna, Caitlyn, Gabriel Cotabiță, ca și de la numeroși fani din țară și din străinătate.

Eurovision Song Contest continuă, în direct la TVR Ca şi cele două semifinale, Finala Eurovision 2018 va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+ sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 22.00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending