Connect with us

A-Z NEWS

România prinde culoare la TVR 3

Published

on

România prinde culoare! este programul care va lansa, duminică, grila de toamnă a TVR 3, singurul canal naţional cu tematică regională. România prinde culoare! este o emisiune – maraton, cu o temă pornită de la ideea că TVR 3 va colora întreaga ţară prin programele sale. România prinde culoare! se difuzează de această dată  în direct de la Timişoara, duminică, 24 octombrie, între orele 14.00 şi 17.00  şi este una de tip multiplex. Din studioul timişorean se dă legătura în celelalte regionale: Bucuresti, Iaşi, Craiova, Cluj, Târgu Mures.

VEZI IN DIRECT PARADA DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI! 

LA MULTI ANI ROMANIA!!!

Fiecare studio teritorial îşi va prezenta noile emisiuni ale TVR 3, precum si vedetele acestora. Printre ei, în calitate de invitat, Cristian Tabără va anunţa din platoul bucureştean lista cu filmele care vor putea fi urmărite pe TVR 3. Pentru timişoreni şi pentru toţi românii care sunt duminică în oraşul de pe Bega, pe un ecran pozitionat în Piata Operei se va transmite întregul program  TVR3.

“Aşteptăm telespectatorii pe TVR3 pentru că, de aici, România va prinde culoare, din Timişoara în toată ţara: Banat, Ardeal, Moldova, Muntenia, Oltenia. Închidem strada Pestalozzi, un bulevard cu patru benzi, pe care se află sediul TVR Timişoara, ieşim în stradă şi o colorăm. Dăm culoarea mai departe şi ajungem în fiecare studio regional al TVR 3!

Printre invitaţii noştri, soliştii Dumitru Fărcaş, Tiberiu Ceia, Felicia Stoian dau startul muzicii populare, iar toată echipa TVR Timişoara, împreună cu colegii mei producători, Florin Mihoc si Dan Ratiu colorează România.”,  spune producătorul ediţiei speciale România prinde culoare! , Dite Dinesz.

Florin Mihoc va introduce programul de la Timişoara, care include mai multe manifestări desfăşurate în Piata Operei. În  platou se anunţă emisiunile principale ale TVR 3, difuzate de studioul timişorean: moderatoarea emisiunii Regional Caffe Veronica Mihoc îşi va crea în faţa decorului propriu un fragment din emisiune; Cosmin Ţinta, prezentatorul emisiunii  Prim plan regional, va dezvălui numele invitaţilor din prima ediţie; Adriana Rusu, moderatoarea de la Motor in doi timpi, va avea în platou primul  jurnalist.

Moderatorii emisiunii Vocea populară şi cei cinci candidati (care vor concura pentru judetul Caras Severin) vor cânta cu moderatoarea Doriana Talpes; Roxana Morun are ceaiuri violet si plicute de zahar violet pe care le recomanda împreuna cu Virginia Faur, medic naturist din Lugoj, apoi se va desfăşura concertul trupei „Persona”.

TVR Cluj colorează Casa de Cultură a Studenţilor, iar în platou, prezentatorul Sergiu Vitalian Vaida dă tonul muzicii populare, împreună cu solistul Dumitru Fărcaş, acompaniaţi de un grup folcloric de copii. Moderatorii Irina Gaspar şi Dorin Mesaroş (alias Dodo), cu ajutorul unor alpinişti utilitari, vor desfăşura un banner violet, cu sigla TVR 3 pe faţada Casei de Cultură a Studenţilor. Ei vor vorbi despre programele TVR Cluj,  în timp ce sunt ancoraţi în corzi şi, dacă reuşesc, vor face coborâre pe corzi.

Producătorii transmisiunii TVR 3 au ales Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca pentru că este un loc – simbol în special pentru comunitatea studenţească şi, în general, pentru populaţia tânără a oraşului. În plus, locaţia conferă avantajul vizibilităţii evenimentului de către trecători. În paralel, câţiva artişti plastici desenează graffiti tematic, cu putin violet.

La TVR Craiova, culoarea TVR 3 ajunge în mijlocul celor care participă la zilele oraşului, iar moderatorii Dana Păun şi Robert Ungureanu vorbesc despre prima editie a emisiunii Regionalia, care se va difuza luni, 25 octombrie. Moderatorii vor anunţa tema zilei de luni, legată chiar de Zilele Craiovei, cu un invitat permanent Mihai Fifor, director Muzeul Oltenia. Studioul TVR 3 din Craiova o va avea ca invitată specială pe Mariana Ionescu Căpitanescu.

TVR Bucureşti, prin intermediul coodonatorului canalului TVR 3, Răzvan Bucuroiu, prezintă  moderatorii şi noile  emisiuni din grilă, dar şi noul imn. Invitatul special, Cristian Tabără, va vorbi despre filmele regionale din grila de toamnă a postului. Realizatoarea şi moderatoarea Emilia Nicolaescu de Regional café va prezenta una dintre rubricile Prim planului regional, numită “Ca la mama acasa” si, pentru că vrea să le facă o surpriză colegilor, îi serveşte cu prăjiturele violet, invită în platou şi un barman, care va face cocktailuri tot de culoare violet.

Irninis Miricioiu va vorbi despre noua emisiune Memoria locului, cu varianta din studioul Bucureşti, care se va numi Din arhiva TVR. Moderatoarea Mihaela Crăciun va prezenta temele care vor fi abordate în noua emisiune Prim plan regional. Moderatoarea din Capitală a emisiunii Vocea populară, Ema Pendiuc, aduce în platou un interpret lansat de TVR, care va cânta, însoţit de un ansamblu de dansatori. Se vor prezenta şi cele două  formate speciale Cine-i sefu’? si Rialiti Şoc, iar moderatoarea Eda Marcus va anunţa ce vor putea urmări telespectatorii TVR 3 în noua producţie TVR 3, Regional Rock.

TVR Iaşi va transmite imagini direct din atelierul de creatie în violet, cu moderatorii care trimit şi ei culoare, gazda fiind Horia Gumeni, prezentatorul emisiunii Regional Cafe. Carmen Târnoveanu, moderatoarea emisiunii Vocea populară va vorbi despre prima ediţie a acestei emisiuni noi, ce se va difuza de la Iaşi luni, 25 octombrie, de la ora 20.00. Printre invitaţii transmisiunii TVR 3 de la Iaşi se va afla şi solista de muzică populară, Margareta Clipa, iar trupa SKY va dansa  într-un decor complet violet, în “Sala pasilor pierduţi” a  Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

Horia Gumeni va introduce momentul evocării aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea primei Universităţi din România. Va urma un dialog neconvenţional în Turnul Universităţii, cu realizatorii ieşeni ai emisiunilor TVR 3 Regionalia, Motorul  in doi timpi si Senator de drept local: George Onofrei, Dan Trofin si Andrei Trofor.

Şi din studioul TVR 3 din Târgu Mureş, moderatorii vor intra în jocul colorării României. Se vor anunţa şi de aici prezentatorii şi detaliile noilor emisiuni, artiştii vor transpune ideile lor legate de tema lansării culorii violet  în toată ţara. La final, din platoul TVR  din Bucureşti se taie tortul violet al TVR 3, care are  forma hărţii României.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Turism2 ore ago

De ce să vizitezi Bucovina toamna? Iată 3 motive pentru un concediu în Țara de Sus

sănătatea sistemului reproducător
UTILE4 ore ago

Mituri şi adevăruri despre sănătatea sistemului reproducător

UTILE6 ore ago

Schimbarea mentalității pentru succesul în afaceri discutată la Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori (CDPA), din 5 Octombrie, la Craiova

ȘTIAI CĂ...?6 ore ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

UTILE7 ore ago

Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori (CDPA), din 5 Octombrie, la Craiova

Reality Show12 ore ago

Toată țara aşteaptă AMERICA EXPRESS! Dar nimeni nu ştie că spectaculosul ascunde un adevărat coşmar! Irina Fodor dezvăluiri uimitoare! ,,Putem să comparăm sezonul șase cu un thriller foarte bun”

TV Divertisment Show12 ore ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV13 ore ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show13 ore ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop13 ore ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Program TV14 ore ago

Programul PRO TV pentru săptămâna 02 – 08 octombrie 2023

ȘTIAI CĂ...?6 ore ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show12 ore ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV13 ore ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show13 ore ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop13 ore ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni15 ore ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

AUDIENȚE TV2 zile ago

Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

AUDIENȚE TV3 zile ago

Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 12

Vedete3 zile ago

Decizia pe care a luat-o Adela Popescu după ce a plecat din emisiunea Vorbește lumea

Seriale3 zile ago

În această seară, e supărare mare în episodul din Las Fierbinți: „Ești nebun cu munca! Stai toată ziua cu calul”

Platforma Online TV3 zile ago

PREMIERĂ: Focus Sat TV lansează integral și în exclusivitate în România serialul Canal+ Original Brigada

Facebook

Advertisement

IN Trending