Connect with us

A-Z NEWS

Romania, regina dansului sportiv mondial

Published

on

Foto credit: TVR

Federatia Romana de dans sportiv Comunicat de presa Romania, regina dansului sportiv mondial

O seara magica pentru Federatia Romana de Dans Sportiv. In data de 4 iunie 2022 s-au mai scris trei povesti superbe in cartea de istorie a dansului sportiv romanesc. In Slovacia, in mondenul oraș Kosice, in miez de noapte perechea Mihai Paraschiv – Antonia Iosub, antrenata de Alexandru si Andreea Necula au fost incoronati ca rege si regina a dansului european, secțiunea show adulti. Nu s-a terminat bine intonarea imnul Romaniei in cocheta Sala a Sporturilor din Kosice si soseste inca o veste exceptionala …

Romania vicecampioana mondiala la sectiunea latino, categoria de vârsta junior II (14-15 ani). Perechea Sasebes Andrei si Ababei Iulia antrenata de Mirona Gliga si Roman Ciflicli ocupa un meritat loc II, in compania unor perechi foarte puternice. Practic, aseară Romania si Germania si-au împărțit locurile de campioni si vicecampioni europeni/mondiali. Daca la europenele de show dance Romania urca pe cea mai înaltă treapta a podiumului, Germania situandu-se pe locul II, la Breman, la mondialele de junior II, Germania a ocupat locul I, Romania situandu-se pe locul II.

Tot la Bremen in Germania Locul I pentru Paul Moldovan & Cristina Tatar-Romania ,care au urcat pe prima treapta a podiumului in Finala Adult Latin la WDSF International Open . In timp ce departe de tara perechile romane câștigau aur si argint, in Bucuresti se desfasura competitia traditionala cu o istorie de aproape doua decenii, DanceMasters. In cadrul acestui eveniment se desfășoara concursul de categoria Word Open New Series, la care s-au aliniat unele dintre cele mai titrate perechi ale dansului sportiv mondial, amintind aici pe campionii mondiali la secțiunea standard Evladis Sodeika- Ieva Zukauskaite si la sectiunea latino Marius Balan si Khrystyna Moshenska. Sambata a fost ziua dansurilor standard. Locul 1 a fost ocupat de nimeni alta decat perechea campioana mondiala en-titre la aceasta sectiune, podiumul fiind completat de perechile din Romania: locul II perechea formata din Rares Cojoc si Andreea Matei (campionii nationali) iar locul trei fiind ocupat de perechea formata din Marius Ilciukas si Daria Grigore. Rezultatele de Duminica, 5 iunie 2022,au adus Romania cu doua perechi pe podium in finala Adult Latin WDSF World Open (new series) ,Locul 2. Alexandru Miculescu – Andra Pacurar si Locul 3. Mihai Alexandru Cristian si Georgiana Barbu.Castigatorii la acesta categorie au fost desemnati Marius Balan – Khrystyna Moshenska ,reprezentantii Germaniei Super Galele DanceMasters 2022 pot fi urmarite Sambata 11 iunie si duminica 12 iunie de la ora 15:30 pe postul national TVR1.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending