Connect with us

AUDIENȚE TV

România, te iubesc! a avut cel mai bun debut de sezon de la lansare şi până acum!

Published

on

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii de anchete jurnalistice marca Ştirile ProTV, România, te iubesc!, a debutat ieri în forţă la ProTV.

Cristian Leonte

Prima ediţie a acestui sezon, în care corespondentul Ştirilor ProTV Rareş Năstase a analizat în cadrul anchetei Câini de milioane problema câinilor maidanezi din Capitală, a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public. Mai mult decât atât, ediţia de ieri a emisiunii a marcat şi cel mai bun debut de sezon de la lansare şi până acum în ceea ce priveşte audienţele obţinute.

Astfel, în intervalul orar 17:59 – 19:00, atunci când a fost difuzată emisiunea, ProTV a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 8 puncte de rating şi 20,7% cotă de piaţă, de aproape trei ori mai mult faţă de Antena 1, care a obţinut doar 3,2 puncte de rating şi 8,4 procente din cota de piaţă.

Şi pe publicul din mediul urban ProTV a deţinut supremaţia, conducând detaşat în topul audienţelor cu o medie de 7 puncte de rating şi 15,4 procente din cota de piaţă. Antena 1, clasată şi de această dată pe locul al II-lea, a obţinut 4,4 puncte de rating şi 9,7% cotă de piaţă.

România, te iubesc! s-a spus în cor la nivelul întregii populaţii a României, unde ProTV a înregistrat o medie de 5,8 puncte de rating şi 13,3 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1 se clasa pe locul al II-lea, cu 4 puncte de rating şi 9,2 procente din cota de piaţă. În minutul de aur al ediţiei, 18:59, aproape 2.000.000 de români erau cu ochii pe ProTV, urmărind ancheta realizată de Rareş Năstase.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending