România, te iubesc! a fost din nou lider absolut de audienţă (vezi cifre)

0
514

Ediţia de Duminica a emisiunii România, te iubesc!, în care au fost prezentate reportajele Codrul, frate cu străinul, Zmeura de aur şi „Ambasadorii” României, a fost lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

4,5 puncte de rating şi 17,7 procente din cota de piaţă a obţinut în medie ProTv, pe publicul comercial, în intervalul 18:00 – 18:58, atunci când a fost difuzată emisiunea România, te iubesc!. Prima Tv, următoarea clasată, obţinea mai puţin de jumătate, respectiv 1,9 puncte de rating şi 7,6% din cota de piaţă. În tot acest timp, Antena 1 se clasa abia pe locul al III-lea, cu doar 1,6 puncte de rating şi 6,1 procente din cota de piaţă.

ProTv a fost fruntaş şi pe publicul din mediul urban, unde a înregistrat o medie de 4 puncte de rating şi un share de 13,3 procente. Antena 3, următoarea clasată, înregistra 3,6 puncte de rating şi 12, 1 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1 nu intra în topul celor mai urmărite 5 programe de televiziune.

 

Comentarii