România, te iubesc! a fost lider de audiență duminică seara cu reportajul lui Cosmin Savu

0
677

La 100 de ani de la Marea Unire, Cosmin Savu a făcut analiza evoluției agriculturii românești și a modului în care programele de guvernare sprijină fermierii să producă hrana de zi cu zi a românilor. Dezvăluirile despre cum fermierii își lucrează pământul ca acum 100 de ani au fost urmărite de peste un milion de români, la nivel național.

Ediția România, te iubesc! de duminică a fost lider de audiență înregistrând 5.5 puncte de rating și 18% cotă de piață pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, KANAL D avea 4 puncte de rating și 13% share.

Agricultura a fost și este unul dintre pilonii de bază ai dezvoltării României, beneficiind de o climă favorabilă, dar și de terenuri propice diferitelor culturi agricole. Țara noastră are o capacitate invidiată de mulți și, cu toate acestea, potențialul ridicat este departe de a fi atins. Avem aproape 15 milioane de hectare de teren arabil și pășuni, dar agricultura este cel mai vulnerabil domeniu al României.

Comentează aici: