Connect with us

AUDIENȚE TV

România, te iubesc! a stabilit un nou record de audienţă (vezi cifre)

Published

on

Reclame

Ieri seară, telespectatorii s-au aflat în căutarea gustului pierdut, ghidaţi printre capcanele alimentare de corespondentul Ştirilor ProTv Anca Nastasi, iar emisiunea România, te iubesc! a stabilit un nou record de audienţă la nivelul publicului din mediul urban. „Faptul că s-au uitat atât de mulţi oameni aseară la România, te iubesc! îmi dă curaj să merg mai departe. Vă mulţumesc, în numele întregii echipe. E într-adevăr dreptul nostru să ştim ce ne oferă producătorii de mâncare şi apoi să alegem”, a declarat Anca Nastasi.

9,8 puncte de rating şi 20,1% cotă de piaţă a înregistrat, în medie, ProTv, pe publicul din mediul urban în intervalul 18:00 – 18:58, atunci când a fost difuzată emisiunea România, te iubesc!. Antena 1, cea care ocupa locul al II-lea, a obţinut 6,7 puncte de rating şi 13,7 proncente din cota de piaţă.

Şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani ProTv a fost lider incontestabil de audienţă, cu un rating de 10,7 puncte şi 24,3 procente din cota de piaţă. Antena 1, clasată şi de această dată tot pe locul al II-lea, înregistra 5,5 puncte de rating şi 12,5% cotă de piaţă.

În minutul de aur al ediţiei, 18:57, peste 3.000.000 de români au spus în cor România, te iubesc! 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending