Connect with us
Avatar

Published

on

Duminica , la România, te iubesc!, Paul Angelescu, corespondent special Știrile Pro TV, a adus în fața telespectatorilor o serie de designeri și arhitecți talentați, care își doresc foarte mult să facă o schimbare în bine în România, și chiar o fac!

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, ediția fiind urmărită de aproximativ 900.000 de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc!, a obținut 5.7 puncte de rating și 18.3% share.

 

Telespectatorii au putut vedea cum este percepută țara noastră la nivel stilistic în comparație cu alte orașe din lume, cum au influențat internetul și călătoriile schimbările la nivel stilistic din jurul nostru. Printre nuanțele de gri care ne înconjoară zi de zi, designerii români își propun să schimbe spațiile în care ne petrecem timpul liber. Restaurantele, barurile, chiar și apartamentele au început să fie special gândite și decorate pentru a crea o stare de bine.

Duminica aceasta, pe 26 martie, de la ora 18:00, Rareș Năstase, corespondent special Știrile Pro TV, deschide un nou capitol din Lecția Japoneză la România, te iubesc! și le va arăta telespectatorilor noi metode de precauție, de educare a populației prin exercițiile impuse de statul japonez, care au ca scop principal salvarea cât mai multor vieți.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending