Connect with us

Emisiuni

România, te iubesc! continuă seria de reportaje cu români exemplari, duminică, la PRO TV

Avatar

Published

on

Duminica aceasta, de la ora 18:00, telespectatorii sunt invitați să descopere noi povești de viață ale unor români ce demonstrează în fiecare zi că se poate și altfel. Prin exemplu lor, România demonstrează că are ce trebuie pentru a schimba viitorul cu multă determinare, muncă și luptă.

 

Ștefan Mindea este o somitate în neurochirurgie. După 35 de ani în care a locuit în America, a decis să se mute în România cu întreaga familie, cu scopul de a înființa o clinică din banii proprii pentru a opera românii urmând standardele din străinătate. A investit aprope 1 milion de euro în aparatură de ultimă generație, statul român nu i-a acordat dreptul de liberă practică aproape un an de zile, însă Ștefan Mindea nu s-a dat bătut și a reușit,să își atingă obiectivul.

 

Adriana Trandafir este o româncă de succes, care lucrează în Empire State Building, în New York. Este căsătorită cu un medic român și au o familie frumoasă cu 3 copii pe care îi educă după tradițiile românești. O altă româncă exemplară este Corina Tarniță, care are o carieră de invidiat în elita învățământului mondial: predă la Princeton și studiază comportamentul uman prin prisma modelelor matematice. Ei și mulți alții ca ei sunt imaginea frumoasă a României peste ocean.

 

Telespectatorii îi vor cunoaște și povestea lui Avram Iancu, românul care a reușit să traverseze Canalul Mânecii în această vară, fără costum de protecție și care și-a oferit banii pentru a ajuta statul român să cumpere Cumințenia Pământului.

Poveștile acestor oameni extraordinari, care au demonstrat că orice este posibil prin muncă și determinare, vor fi spuse pe larg duminică, de la 18:00, numai la Pro TV.

 

Foto Credit: PRO TV

Dragoș Bucurenci a lansat cartea „Despre curajul de a ne lăsa văzuți”

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending