Connect with us

Anchetă

România, te iubesc!, lider de audiență cu ancheta Prostie pe datorie, semnată de Paula Herlo

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Paula Herlo a prezentat duminică, la România, te iubesc!, modul în care se traduc incompetența, nepăsarea și managementul slab în țara noastră, prin pierderi de zeci de milioane de euro.

Reportajul Prostie pe datorie a condus duminică seară, în intervalul orar 18:01 – 18:58, topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 4.3 puncte de rating și 19.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 2.5 puncte de rating și 11.4% share.

Pentru cei cu proiecte în derulare mai există o șansă: să ducă proiectele încă un an, dar vor plăti restul execuției din fonduri. Iar dacă nici atunci nu vor recepționa lucrările, tot ce au atras de la Uniunea Europeană vor da înapoi.

Miliarde de euro vor pleca spre Bruxelles fără să se uite înapoi. România bifează astfel un uriaș eșec în repetatele încercări de a scoate satul românesc și orașele la lumină. Dovezile de slab management administrativ arată că, poate, țara noastră ar trebui să aplice și pentru programe de schimbare radicală a felului în care se face administrație în România.

Duminică, 30 octombrie, România, te iubesc! revine cu o nouă anchetă. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending