Romania, te iubesc - Malpraxisul, boala fără leac a sistemului sanitar românesc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Romania, te iubesc – Malpraxisul, boala fără leac a sistemului sanitar românesc

Published

on

Duminică, 13 octombrie, Paula îl prezintă pe Sebastian Lungu, un copil mutilat de medicii care ar fi trebuit să îl aducă pe lume sănătos.

„Avem cea mai proastă lege a malpraxisului din Europa. Medicii sunt obligaţi să plătească asigurări de malpraxis, însă victimele nu sunt despăgubite moral până nu se pronunţă o instanţă de judecată”, declară corespondentul Ştirilor ProTV Paula Herlo, cea care readuce în faţa telespectatorilor în cadrul emisiunii România, te iubesc! o anchetă tulburătoare despre malpraxis.

Aşa se face că din 500 de reclamaţii depuse anual, doar 5 medici sunt pedepsiţi, însă aceştia primesc avertismente sau, în cel mai dur caz, sunt suspendaţi timp de un an.

„De şase ani părinţii lui îşi caută dreptatea, însă instituţiile statului care ar fi trebuit să-i ajute şi-au demonstrat abilitatea de a îngropa un dosar”, declară Paula.

„În curând faptele pentru care medicii sunt acuzaţi se vor prescrie, iar soţii Lungu au înţeles că luptă cu un inamic care până acum n-a prea fost învins: statul român”, continuă corespondentul Ştirilor ProTV.

Despre cutumele sistemului sanitar în care nu există vinovaţi, duminică, 13 octombrie, într-o anchetă semnată de Paula Herlo.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending