România, te iubesc!: poveștile unor tineri care demonstrează că... ne facem bine! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reportaj

România, te iubesc!: poveștile unor tineri care demonstrează că… ne facem bine!

Published

on

PRO TV a împlinit 25 de ani și, la finalul unui an plin de provocări, echipa România, te iubesc! a realizat o serie de materiale despre tineri de aceeași vârstă. Tineri care aduc speranță și ne dau zilnic motive să spunem România, te iubesc! Sunt cei care își construiesc viitorul făcând ceea ce le place, au dorința și ambiția de a schimba lucruri și, după cum vom vedea, chiar o fac! 

 

Duminică, de la ora 18:00, vom cunoaște pe larg patru dintre poveștile pe care membrii echipei le-au descoperit. Din generația Z, a celor care s-au născut la mijlocul anilor 90, fac parte tinerii de astăzi care uimesc prin performanțele lor. Au crescut într-o lume a internetului și au știut să ia ce este mai bun din ce le-a oferit tehnologia. Dar oare există un echilibru menținut între viața reală și cea virtuală ?!

 

Rareș Năstase ne va face cunoștință cu Andrei Dogaru, un tânăr informatician născut în prima zi de emisie a PRO TV. Andrei a folosit computerul încă de copil, ani mai târziu a absolvit ca șef de promoție la Cluj, iar lucrarea de licență a gândit-o ca pe un joc care să-i scoată pe tineri din depresie. Și are un sfat pentru părinți: să caute consiliere înainte să își lase copiii liberi în lumea virtuală. „Mi-a vorbit despre pericolul din social media, la vârste fragede, despre cum el crede că unii tineri pot cădea în depresie dacă nu găsesc validare pe rețelele de socializare”, a spus Rareș.

 

Paula Herlo ne va duce într-un mic sat din Ilfov unde se conturează viitorul a zeci de copii, cu ajutorul unei tinere de 25 de ani. „Mădălina Horneț e lumina de la capătul tunelului într-un domeniu în care statul a investit prea puțin: educația. Ea însăși, plecată de la țară, s-a întors să le dea copiilor tot ce n-a avut ea în primii ani de școală”, a spus Paula.

Hotărâte să facă bine sunt și tinerele pe care le-a cunoscut Cosmin Savu. Este vorba despre voluntarele de la Smurd Cluj, care s-au pus în slujba comunității și fac totul cu pasiune și dăruire, chiar și în momente de criză. „Sunt foarte inimoase şi dornice să facă România mai bine. Au o ambiție formidabilă și, deși au doar 25 de ani, eu am certitudinea că viitorul României este pe mâini bune”, a spus Cosmin.

Advertisement

 

Paul Angelescu ne va purta pe străzile din Cluj, unde o vom cunoaște pe Tincuța Marin. Pictor la început de drum, la 25 de ani, Tincuța și-a expus lucrările în țară, dar și în străinătate, și a atras atenția criticilor de artă. Profesorii ei spun că se va impune în lumea mare a artei, cu o temă dificilă: frumusețea urâtului.

Nu ratați duminică, de la ora 18:00, o ediție specială România, te iubesc!, cu povești impresionante despre curaj, speranță, dăruire și implicare.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending