Connect with us

Emisiuni

România, te iubesc! prezinta intr-o editie speciala de Florii, povestea unui calugar franciscan

Avatar

Published

on

Chiar de Florii, corespondentul Ştirilor ProTV, Anca Nastasi, prezintă o lecţie de omenie, predată zi de zi de un călugăr franciscan, care a reuşit să salveze din sărăcie nu mai puţin de 5000 de copii, oferindu-le casă, masă, educaţie şi, mai presus de orice, o familie.

„Casele de copii ale lui Bojte Csaba sunt ca nişte tabere de vacanţă, doar că se merge la grădiniţă sau la şcoală. În Bihor, Hunedoara, Mureş, Bacău, Harghita, Covasna, Alba, Arad, a deschis case de copii şi centre de zi unde pedagogii care lucrează pentru el nu merg la serviciu 8 ore, ci stau în permanenţă alături de cei mici şi le oferă cel mai important lucru: dragoste părintească”, mărturiseşte Anca.

Aşa se face că mii de copii care n-au primit nicio şansă din partea părinţilor sau a statului sunt astăzi pe propriile picioare şi au, la rândul lor, copii.

„Copiii sunt creaţia lui Dumnezeu, iar el nu face rebuturi. Toţi suntem din acelaşi aluat, iar aceşti copii, care s-au născut în familii sărace, fără educaţie sau cu probleme sunt la fel ca un Rembrandt prăfuit, care oricât de prăfuit ar fi, tot rămâne de o valoare inestimabilă”, i-a declarat Bojte Csaba corespondentului Ştirilor ProTV.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Paula Herlo deapănă povestea Danei Borcea, cea care şi-a pus viaţa în slujba bătrânilor abandonaţi. Plecată în Spania în căutarea unei vieţi noi, a fost impresionată de oamenii fără adăpost pe care îi întâlnea în drum spre serviciu.

Împreună cu un prieten român care lucra tot în Spania mergeau seara cu mâncare şi apă la oamenii străzii. Omenia lor nu s-a oprit aici, iar mai târziu au închiriat un apartament în care s-au mutat cu alţi şase oameni, toţi luaţi din stradă. După doar opt luni, aceştia aveau serviciu şi se puteau întreţine.

În primul concediu făcut în România, Dana a mers prin gări şi autogări şi a observat că mulţi oameni ai străzii sunt vârstnici abandonaţi de propriile familii. Hotărâtă să le ofere un trai decent, Dana a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a le oferi un acoperiş deasupra capului şi, susţinută de prieteni, străini şi voluntari, alină bătrâneţile unor oameni lăsaţi de izbelişte.

Duminică, 13 aprilie, de la 18:00, la România, te iubesc!, Paula Herlo şi Anca Nastasi demonstrează încă o dată că Oamenii sunt lumina.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

Emisiuni

Împart același studio de știri, dar diseară vor fi adversare! Andreea Marinescu și Ramona Păun se luptă Pe Bune?!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fetele care ne aduc cele mai relevante știri ale zilei se vor întrece diseară în răspunsuri Pe Bune?!. Mihai Bobonete a pregătit un set nebun de întrebări pentru Andreea Marinescu, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, și Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive. Cele două vor încerca să obțină cât mai mulți bani pentru susținătorii lor. 

 

De data aceasta, Costi Diță va paria pe Ramona, în timp ce Cosmin Natanticu va juca alături de Andreea, coechipieră alături de care, în trecut, a luat punctaj maxim. Cine va ști cele mai multe răspunsuri demente și va câștiga competiția Pe Bune?!, aflăm diseară, de la 22:30.

De pe panoul cu cele 12 întrebări, jucătorii vor alege și următoarele categorii: Probe de divorț, Vine iarna, La repezeală. Andreea și Costi află cum a reușit să scape Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din „Game of Thrones”, de o amendă pentru depășirea vitezei, iar Ramona și Costi vor fi surprinși să afle de ce se opunea Titu Maiorescu drepturilor politice pentru femei, în 1882.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show.

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă pregătesc o nouă seară plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

ANTENA 1: Anghel Constantin este câștigătorul primei ediții iUmor

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Anghel Constantin a fost favoritul publicului în prima ediție a sezonului cu numărul opt iUmor și este primul concurent care merge în finală. Constantin este tehnician la anvelope de utilaje industriale, iar în timpul liber  este luptător MMA, jiu jitsu, grappling, dar și decorează torturi. Concurentul a câștigat medalia de bronz la campionatul european de grappling, iar la campionatul național al Angliei a fost medaliat cu argint. A venit la iUmor cu o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt.

A obținut cele trei Like-uri și l-a impresionat până și pe Cheloo: “Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Florin Călinescu a fost convins de vocea unui mecanic auto să apese butonul de golden buzz!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Reprezentațiile concurenților și trăirile acestora au adus ropote de aplauze și reacții de uimire în rândul juraților. Momentele de pe scenă au captivat prin energia transmisă și au stârnit replici, precum: ”Mă bucur că întâlnesc oameni care mă inspiră”, de la Andra sau  ”Mulțumesc pentru energia ta autentică”, de la Mihai Petre.

 

Radu Palaniță, un mecanic auto din București, a decis să participe la emisiune pentru a avea parte de o a doua șansă, după ce nu a întors niciun scaun la Vocea României. Decis să demonstreze că a învățat din sfaturile primite la acel moment, el a urcat pe scena talentului cu piesa: I who have nothing. Interpretarea lui l-a făcut pe Florin Călinescu să spună: ”Nu pot lăsa doar pe mâna destinului. Vreau să te responsabilizez” și să apese, imediat, butonul auriu!

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  13.1 puncte de rating și  40.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.0 puncte de rating și 15.6% share.

 

Aproximativ 2.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:23, aproximativ 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Adina Văsîi, Face Team, ”El Rumanol” – Maximilian Nica, Valter Oliveira, Cantus Mundi, Anastasia Ciobanu, Simion Ștefan, David Oprea, Veronica Khistova, Natasha Korotkina, Total Dance Show, Igor Krychun și Tatiana Karmazina, Bianca Purice și William Close and the Earth Harp Collective.

Noi momente pline de bucurie și emoție îi așteaptă pe telespectatori vinerea viitoare, de la ora 20:30, pe scena Românii au talent.

 

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0