Connect with us

Emisiuni

România, te iubesc! prezinta intr-o editie speciala de Florii, povestea unui calugar franciscan

Published

on

 

Chiar de Florii, corespondentul Ştirilor ProTV, Anca Nastasi, prezintă o lecţie de omenie, predată zi de zi de un călugăr franciscan, care a reuşit să salveze din sărăcie nu mai puţin de 5000 de copii, oferindu-le casă, masă, educaţie şi, mai presus de orice, o familie.

„Casele de copii ale lui Bojte Csaba sunt ca nişte tabere de vacanţă, doar că se merge la grădiniţă sau la şcoală. În Bihor, Hunedoara, Mureş, Bacău, Harghita, Covasna, Alba, Arad, a deschis case de copii şi centre de zi unde pedagogii care lucrează pentru el nu merg la serviciu 8 ore, ci stau în permanenţă alături de cei mici şi le oferă cel mai important lucru: dragoste părintească”, mărturiseşte Anca.

Aşa se face că mii de copii care n-au primit nicio şansă din partea părinţilor sau a statului sunt astăzi pe propriile picioare şi au, la rândul lor, copii.

„Copiii sunt creaţia lui Dumnezeu, iar el nu face rebuturi. Toţi suntem din acelaşi aluat, iar aceşti copii, care s-au născut în familii sărace, fără educaţie sau cu probleme sunt la fel ca un Rembrandt prăfuit, care oricât de prăfuit ar fi, tot rămâne de o valoare inestimabilă”, i-a declarat Bojte Csaba corespondentului Ştirilor ProTV.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Paula Herlo deapănă povestea Danei Borcea, cea care şi-a pus viaţa în slujba bătrânilor abandonaţi. Plecată în Spania în căutarea unei vieţi noi, a fost impresionată de oamenii fără adăpost pe care îi întâlnea în drum spre serviciu.

Împreună cu un prieten român care lucra tot în Spania mergeau seara cu mâncare şi apă la oamenii străzii. Omenia lor nu s-a oprit aici, iar mai târziu au închiriat un apartament în care s-au mutat cu alţi şase oameni, toţi luaţi din stradă. După doar opt luni, aceştia aveau serviciu şi se puteau întreţine.

În primul concediu făcut în România, Dana a mers prin gări şi autogări şi a observat că mulţi oameni ai străzii sunt vârstnici abandonaţi de propriile familii. Hotărâtă să le ofere un trai decent, Dana a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a le oferi un acoperiş deasupra capului şi, susţinută de prieteni, străini şi voluntari, alină bătrâneţile unor oameni lăsaţi de izbelişte.

Duminică, 13 aprilie, de la 18:00, la România, te iubesc!, Paula Herlo şi Anca Nastasi demonstrează încă o dată că Oamenii sunt lumina.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

“Roata Norocului” intra in casele telespectatorilor cu noi editii, incepand din 6 octombrie, la Kanal D

Published

on

 

Incepand de azi, 6 octombrie, de la ora 20:00, show-ul concurs “Roata Norocului”, care bucura telespectatorii, dar si sute de participanti norocosi, intra in casele telespectatorilor, cu noi editii. Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, gazdele emisiunii concurs, urmarita de milioane de telespectatori, editie de editie, sunt gata sa dea startul la filmari, intr-o formula care va da dependenta la distractie.

Concurenti norocosi, premii uriase, adrenalina, muzica si divertisment de calitate, acestea sunt ingredientele perfecte pentru serile de duminica, la “Roata Norocului”.

Show-ul “Imi place dansul” va fi putea fi urmarit in continuare, in fiecare sambata, de la ora 22:00. Evolutiile spectaculoase ale concurentilor din emisiunea prezentata de Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu vor impresiona telespectatorii in fiecare sambata, de la ora 22:00. In editia din acest weekend a competitiei de dans, concurentii vor performa pe melodii celebre, din cinematografia internationala.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Concurenții din Top 15 vor lupta pentru imunitate în această seară!

Published

on

 

În ediția de marți seara, concurenții au luptat pentru a fi mai aproape de premiul de 50.000 de euro, dar Florin a ratat șansa de a deveni MasterChef! Proba de eliminare s-a desfășurat în două etape: prima dată concurenții au gătit în același timp cu Chef Joseph Hadad, iar cei care nu au reușit să-l impresioneze au fost nevoiți să gătească numai cu ingrediente albe.

Miercuri seara, cei care au ajuns în Top 15 vor avea parte de o nouă provocare: nu vor găti, ci vor gusta un preparat și vor identifica ingredientele, iar cei mai buni vor intra în lupta finală pentru imunitate, în care vor pregăti farfuria perfectă care să le asigure locul în următoarea etapă!

Proba de imunitate va aduce multe emoții, iar concurenții vor reacționa diferit sub presiune: dacă unii dintre ei vor ști exact cu ce pot impresiona jurații și vor fi siguri pe ei, alții se vor pierde în detalii și vor pierde orice șansă la imunitate.

De la ora 22:30 aflăm cine va reuși să se concentreze și să le demonstreze juraților că merită imunitatea pentru următoarea provocare din competiție!

MasterChef – Gătește fără egal!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cinci băieți abandonați de mama lor au parte de Visuri la cheie miercuri, de la 20:30

Published

on

 

Echipa Visuri la Cheie ajunge miercuri în județul Ilfov, unde cunoaște povestea familiei Bach, formată din Alexandru și cei cinci băieti ai săi: Cezar (11 ani), Alexandru (7 ani), Andrei (5 ani), Gabriel (4 ani) și George (2 ani). Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu au șansa să aducă fericirea în sufletele a cinci băieți care, încă de mici, au cunoscut suferința. Mama lor i-a părăsit și de doi ani nu a mai dat niciun semn. „Nevastea mea spunea ca s-a săturat de copii, ca vrea să aibă și ea o viață a ei. S-a născut Adrian și după o lună ea chiar a plecat.”

Alexandru a încercat să facă tot posibilul ca celor mici să nu le lipsească nimic. Deși a rămas cu 5 copii care au nevoie de toată atenția lui, bărbatul a reușit să ridice o casă pentru ei. Ziua făcea de mâncare și avea grijă de băieți, iar seara punea cărămidă peste cărămidă să le construiască căminul mult visat. A făcut totul de unul singur, iar acum echipa Visuri la cheie îi dă o mână de ajutor și-i îndeplinește cel mai mare vis: le termină casa.

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu le vor construi casa visurilor, casa unde vor regăsi căldura si iubirea de care au atâta nevoie. Miercuri, de la 20:30, o nouă poveste emoționantă despre încercările grele ale vieții este spusă la Visuri la cheie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: