România, te iubesc! pune sub lupă investițiile făcute pe sume fabuloase, intr-un reportaj, duminica, la PRO TV

0
562

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, le va arăta telespectatorilor ce investiții au fost făcute în țară pe sume importante împrumutate de la Uniunea Europeană. Toate proiectele au pornit ca idei bune în faza inițială, însă la partea de implementare sau utilitate, autoritățile nu au reușit să țină pasul.

 

Duminică vorbim despre investiții fără cap. În România s-au luat peste 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană în ultimii ani. Ce am făcut cu ei? Ce ne-am priceput. La Tulcea, o bursă de pește, care a costat 5 milioane de euro, stă nefolosită pentru că nu are utilități. Nefolosită stă și bursa de cereale din Corabia. În Ploiești, un parc de 54 de hectare, care a costat peste 70 de milioane de lei, s-a uscat pentru că taberele politice nu s-au înțeles în ceea ce privește cine și cum să îl ude. Tot la Ploiești este și un hipodrom de 17 milioane de euro, pustiu. Pistele nu pot fi folosite pentru că nu există o autoritate în România care să-l omologheze. În Năvodari, un pește uriaș de tablă ruginește nefolosit. A costat 1,5 milioane de euro. Sunt multe astfel de exemple. Proiecte realizate fără cap de oameni care niciodată nu au fost trași la răspundere“, a declarat Alex Dima.

 

Telespectatorii vor afla ce a descoperit Alex Dima pe teren, dar și ce răspunsuri vor oferi reprezentanții autorităților. Cum se justifică investițiile, cum își explică cei responsabil căderea în derizoriu a proiectelor în care au băgat milioane de euro, rămâne de văzut duminică, numai la Pro TV.

 

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii