Connect with us

Emisiuni

România, te iubesc! şi-n timpul liber

Redactia Radar de Media

Published

on

Duminică de duminică prezintă la ProTv anchete uluitoare, prin care scot la iveală probleme care afectează societatea românească, iar în timpul liber corespondenţii de la România, te iubesc! se bucură din plin de căldura celor dragi, de drumeţiile pe munte sau de revederea unor locuri cu farmec. Se relaxează ascultând muzică, cântând la chitară, povăţuindu-şi copiii sau descoperind alături de ei locuri noi.

Preocupat la serviciu să dezvăluie telespectatorilor zonele turistice neexploatate, acasă, Rareş Năstase este tătic cu normă întreagă. De altfel, jurnalistul mărturiseşte deschis că cei doi copii ai lui îi dau energie cât să facă ocolul pământului. „Ador să-mi petrec timpul liber cu familia, ieşim în natură, ne place să ne plimbăm cât mai mult. Sophia, fetiţa noastră, la nici trei ani, iubeşte la nebunie florile, frunzele de tot felul şi fluturii. Fratele ei mai mic, Dominic, e agitat să facă acelaşi lucru, să fugă parcă din cărucior, deşi încă nu a învăţat să meargă”, a dezvăluit fericit Rareş.

Atunci când nu este pe teren, Paula Herlo adoră să grădinărească, să petreacă frumos alături de prietenii ei şi revine ori de câte ori are ocazia la Muzeul Satului, un loc pe care îl găseşte de-a dreptul fermecător.

Mai aventurier, Cosmin Savu mărturiseşte că „nimic nu se compară cu o raită în Munţii Făgăraş”, iar când renunţă la drumeţii, corespondentul îşi arată talentele culinare la ceaun şi este atât de priceput, încât a primit titlul de „specialist” în gulaş avrigenesc.

Anca Nastasi dezvăluie la ProTv Cine seamănă viitorul, în cadrul campaniei despre problemele pe care le are agricultura românească şi nici atunci când nu se află pe teren corespondentul Ştirilor ProTv nu are stare. „În timpul liber plec… unde văd cu ochii”, a mărturisit Anca. „Îmi place să pun degetul pe o imagine văzută într-o revistă, într-un documentar, sau doar cu ochii minţii, desprinsă dintr-un roman şi… pe aici ţi-e drumul, într-acolo. Vara asta a fost Cetatea Bonifacio, din Corsica”, a povestit ea. Anca are un ajutor de nădejde în fiica ei de doar patru ani, Christine-Leea, care stăpâneşte deja programul Google Earth şi, mai nou, are şi ea curiozităţi geografice.

„Tot timpul meu liber aparţine minunii care îmi dă energie, bucurie şi alături de care copilăresc din plin”, recunoaşte Alex Dima, cucerit de Sara, fetiţa lui. „Aici suntem în Barcelona, în Parcul Guell, din care n-am înţeles nimic”, povesteşte corespondentul amuzat. „Era prea obosită şi a trebuit să o car în braţe. Hectare întregi. Dar… îl bifăm la vizitate”, a continuat el.

Prezentatorul emisiunii, Cristian Leonte, ascultă muzică ori de câte ori are ocazia. „Prefer rock clasic, rock progresiv şi jazz. Îmi place mult să stau cu o biografie a unui artist în mână şi să-i „răsfoiesc” şi discografia în acelaşi timp”, a mărturisit Cristi, care a mai făcut o dezvăluire: „Mai zdrăngănesc la o chitară, dar mă interesează să descopăr cum sunt construite piesele şi cum se poate modifica sunetul mai degrabă, şi nu să devin virtuoz”.

 

Credit foto: stirifeldefel.ro

 

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending