Connect with us

A-Z NEWS

România TV, Digi 24 şi Antena 3 sunt cele mai citate surse media în presa scrisă!

Published

on

România TV, Digi 24 şi Antena 3 sunt cele mai citate surse media în presa scrisă, potrivit mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a 557 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 – 31 august 2013 în presa tipărită.

România TV se menţine pe primul loc în topul celor mai citate surse media în presa scrisă, cu 82 menţiuni. Locul doi este ocupat de postul de televiziune Digi 24 care a înregistrat 55 de menţiuni. Antena 3 ocupă locul trei în topul general al celor mai citate surse media, cu 48 menţiuni.

Realitatea TV a înregistrat 42 de menţiuni în perioada 1 – 31 august 2013. Hotnews.ro coboară de pe locul trei, pe poziţia a cincea, cu 40 de menţiuni.

Wowbiz.ro urcă de pe locul doisprezece, ocupat în luna iulie, pe locul şase în topul general al celor mai citate surse media, cu 24 de menţiuni.

CELE MAI CITATE SURSE MEDIA

În topul celor mai citate publicaţii print, ziarul Click ocupă prima poziţie, cu 17 menţiuni. În perioada 1 – 31 august 2013, Evenimentul Zilei a înregistrat 12 menţiuni, urcând astfel cinci poziţii, comparativ cu luna iulie. Libertatea este a treia cea mai citată publicaţie print, cu 11 menţiuni, urmată de Ziarul Financiar şi Capital, fiecare având câte 8 menţiuni.

CELE MAI IMPORTANTE PUBLICATII PRINT

Locul întâi în topul celor mai citate posturi de televiziune este ocupat de România TV, care a înregistrat 82 de menţiuni. Digi 24 reuşeste să devansesze postul Antena 3, şi ocupă locul doi în clasament, cu 55 de menţiuni. Antena 3 deţine poziţia a treia, cu 48 de menţiuni, urmat de Realitatea TV cu 42 menţiuni. În topul posturilor de televiziune cu cele mai multe citări B1TV a înregistrat 19 menţiuni, PRO TV 15 menţiuni.

cele mai citate posturi tv

Radio France International este postul de radio care a înregistrat cele mai multe citări (5) în presa scrisă, în perioada 1- 31 august 2013. Kiss Fm ocupă locul doi în clasament cu 4 menţiuni, urmat de România Actualităţi şi PRO FM, fiecare cu câte o menţiune.

cele mai citate posturi de radio

La capitolul celor mai citate publicaţii online, Hotnews.ro îşi păstrează poziţia de lider şi în luna august, cu 40 de menţiuni. Wowbiz.ro ocupă locul doi în acest top, înregistrând 24 de menţiuni. Ziare.com rămâne pe locul trei în top, la egalitate cu Rtv.net, fiecare înregistrând câte 18 menţiuni. Realitatea.net a obţinut 14 menţiuni, urmat de Paginademedia.ro şi Cancan.ro, cu câte 10 menţiuni fiecare.

Advertisement

cele mai citate site-uri

Categoria celor mai citate publicaţii de business este condusă de Ziarul Financiar şi Capital, care au înregistrat pe parcursul lunii august câte 8 menţiuni. Următoarea publicaţie din clasament este revista Forbes, la egalitate cu Zf.ro, fiecare înregistrând câte 7 menţiuni.

cele mai citate publicatii de business

Citările surselor media s-au făcut în materiale care au avut ca principale subiecte: politica internă, economia, transportul, etc.

cele mai citate subiecte in presa scrisa

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending