România TV, în topul celor mai urmărite posturi tv în ţară şi la oraşe - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

România TV, în topul celor mai urmărite posturi tv în ţară şi la oraşe

Published

on

Ultimele audiţii Superstar au ţinut telespectatorii în faţa televizoarelor, aduncând un rating bun Pro TV-ului, care a fost lider pe toate segmentele de public, pe 23 octombrie, în tronsonul 20:00-23.05. În acelaşi interval de timp, România TV a depăşit Kanal D în ţară şi la oraşe.

Audienţe România TV. Peste 1,2 milioane de români au ales să urmărească Superstar (Pro TV), în seara zilei de 23 octombrie, pe tronsonul 20:00-23.05. Pro TV a câştigat, astfel, detaşat „bătălia” cu Antena 1, post care găzduieşte emisiunea iUmor, cel mai apropiat „adversar” al Superstar, anunţă paginademedia.ro

De asemenea, postul de ştiri România TV a avut rating mai bun decât Kanal D în ţară şi la oraşe, clasându-se pe locul trei.

La nivel naţional, emisiunea Superstar de la Prot TV a ţinut în faţa televizoarelor 1.284.000 de telespectatori. Asta în timp ce Antena 1 avea 931.000 de privitori pe minut cu iUmor, pe intervalul Superstar. Pe locul 3 s-a clasat România TV, care, pe acelaşi tronson orar, a avut 810.000 de urmăritori.

Cei mai mulţi români din mediul urban, aproximativ 663.000, au urmărit audiţiile de la Superstar. Antena 1 era a doua televiziune din top, cu 468.000 de privitori. Postul de ştiri România TV a fost urmărit, sâmbătă seara, de 423.000 de locuitori ai oraşelor.

Situaţia a stat aproximativ la fel pe comercial. Publicul tânăr a ales, de asemenea, să urmărească show-ul de divertisment de la Pro TV. Mai exact, 272.000 de tineri s-au uitat la emisiunea Superstar. La iUmor, pe Antena 1, se uitau 221.000 de privitori tineri. Al treilea loc pe publicul comercial a fost ocupat de Kanal D, cu 113.000 de urmăritori pe minut.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending