Connect with us

ALL MEDIA

Romania va participa la Eurovision 2015. TVR cauta bani la Guvern!

Redactia Radar de Media

Published

on

Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române a aprobat, joi, participarea României la competiţia Eurovision 2015, în acest sens urmând ca reprezentanţii TVR să încerce să obţină sprijin financiar şi de la Guvern, au declarat, pentru Mediafax, surse din TVR.

Liana Stanciu a fost şefa delegaţiei României şi la ediţia de anul acesta a Eurovision.

Din această postură, Liana Stanciu a reuşit să obţină o sumă de aproape 260.000 de lei de la Guvern pentru participarea României la Eurovision 2014.

TVR va încerca să găsească sprijin financiar de la Guvern şi pentru ediţia din 2015 a Eurovision, au declarat sursele citate.

Pe de altă parte, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de TVR, decizia Consiliului de Administraţie al TVR de aprobare a participării Televiziunii Române la concursul Eurovision 2015, care se va desfăşura la Viena, în Austria şi trimiterea confirmării oficiale de participare către European Broadcasting Union (EBU), a fost luată cu unanimitate de voturi.

Eurovision 2015 va fi o ediţie jubiliară, la împlinirea a 60 de ani de organizare a competiţiei, potrivit TVR.

castigatori Eurovision, prima semifinala EUROVISION 2014. prima repetitie paula seling si ovi concurenti eurovision 1a vot eurovision Eurovision

Foto Credit: TVR

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending