marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăDigitalRomanian EFFIE Awards 2015: Au început înscrierile în cea de-a XII-a ediție

  Romanian EFFIE Awards 2015: Au început înscrierile în cea de-a XII-a ediție

   

  International Advertising Association România (IAA România) şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) au deschis perioada de înscrieri în cea de-a XII-a ediție a Romanian EFFIE Awards.

  Premiul EFFIE rămâne standardul necesar al campaniilor ce demonstrează eficiența prin comunicare. Este un premiu ce confirmă excelența și mai ales abilitatea de a crește afacerea. Comunicarea eficientă vinde și îmi doresc să aflu de cât mai multe afaceri noi sau mici, care au dovedit deja că au în spate idei de succes și strategii puternice de marketing. Vrem să asigurăm o competiție frumoasă, datorită căreia, în formă obiectivă, cele mai bune idei și cele mai bune rezultate să își atragă meritul cuvenit. Urez succes și claritate în prezentare tuturor participanților„, declară Narcis Horhoianu, Marketing Director Heineken România și Preşedintele Comitetului de Organizare Romanian EFFIE Awards 2015. 

  Procesul de înscriere în competiție și categoriile au fost reevaluate și optimizate anul acesta de către Comitetul de Organizare EFFIE pentru o mai bună reprezentare a pieței și pentru a răspunde cerințelor acesteia. Astfel, pentru ca o campanie să fie cât mai corect prezentată în cadrul competiției au fost aduse completări esențiale privind rezultatele campaniilor ȋncheiate la final de 2014. Mai exact, exclusiv în cazul campaniilor încheiate în anul anterior (2014), agențiile pot prezenta rezultate obținute și în ianuarie 2015 (cifrele trebuie să fie pentru anul 2014), cu condiția să izoleze efectele oricărei alte noi campanii pornite în 2015.

  [sam id=”14″ codes=”true”]

  O nouă completare adusă anul acesta regulamentului se referă la campaniile înscrise în categoria „Good Works EFFIE Non–Profit”, în care participanții sunt invitați să completeze valorile de rate card pentru toată media obținută, chiar dacă nu a existat un buget media de promovare.

  Procesul de înscriere a fost simplificat prin faptul că materialele de creație vor fi predate doar pe suport digital, organizate pe medii de comunicare, fără exemplare tipărite sau o prezentare de tip powerpoint care să adune toate materialele. De asemenea, definițiile categoriilor speciale au fost actualizate.

  Înscrierile în competiția EFFIE 2015 se vor putea face până în data de 18 mai, iar participanții pot beneficia de mai multe tipuri de reduceri. Începând cu această ediție, agențiile și companiile din România care nu au mai prezentat nicio campanie în ultimii cinci ani în cadrul EFFIE primesc o reducere de 50% pentru înregistrarea primului caz. Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul competitiei: www.effie.ro/competition/deadline-and-fees.

  CITESTE SI:

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente