Connect with us

LIFE STYLE

Romanian House Mafia lansează remake-ul „Pon de Replay”, alături de Toms și Karla

Published

on

Romanian House Mafia colaborează din nou cu DJ-ul și producătorul Toms și talentata artistă Karla, și lansează un nou remake al hit-ului din 2005 – „Pon de Replay”, cântat de Rihanna.

Karla este una dintre cele mai fresh artiste din portofoliul Global Records, care și-a făcut debutul alături de Gino Manzotti și Maxx (DJ Project), odată cu lansarea cover-ului „Every Breath”. Pe lângă coloborarea cu Romanian House Mafia, artista a lansat primul ei single, „Lonely”, în colaborare cu Monoir, piesă ce a început deja să intre în playlist-urile radiourilor din Turcia și Bulgaria.

 

Toms și-a început cariera mixând în unele dintre cele mai renumite cluburi din Rusia. Îndrăgostit de muzica house, aceasta a început să descopere secretele producției muzicale și să intre în rândul producătorilor de succes.

 

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending