Romanian House Mafia lansează remake-ul Stay alături de Jade Shadi și Nalani - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Romanian House Mafia lansează remake-ul Stay alături de Jade Shadi și Nalani

Published

on

Romanian House Mafia lansează o noua producție „Stay” în colaborare cu Jade Shadi și Nalani.

Piesa livrează un aer tomnatic ce te va face să îți torni o ceașcă de ceai fierbinte. Nuanțele imprimate de Nalani te vor face să iubești piesa de la primul acord.

„Stay” a fost compusă și produsă de către Jade Shadi, iar interpretarea îi aparție lui Nalani. Piesa a luat naștere într-o sesiune în care s-au ascultat hit-urile momentului, iar ideile au curs instantantaneu la audiția piesei lui The Kid LAROI și Justin Bieber. Colaborarea celor doi s-a clasat, timp de cinci săptămâni, în topul celor mai redate piese pe cele mai mari radiouri conform Media Forest.
 

Jade Shadi reprezintă un proiect dedicat muzicii house, născut din dorința de libertate, de dans și de exprimare. Acest proiect a fost creat cu scopul de a experimenta cât mai multe zone ale muzicii house, unul dintre scopurile principale fiind acela de a inspira la rândul său alți pasionați de muzică.
 

Nalani este o apariție fresh in portofoliul Global Records, unde a avut deja o serie de lansări. Cover-ul piesei „Toxic” al hit-ului lui Britney Spears a impresionat iubitorii genului, la fel și la doilea single „Târziu”. Colaborarea alături de Romanian House Mafia este deja o certitudine, în trecut fiind alte 4 lansări: „Lean On”, „Just Dance”, „Let Me Feel” și „New Rules”.
 

Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending