Romanian Tradition, scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoș, se vede, în exclusivitate, pe voyo.ro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Documentar

Romanian Tradition, scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoș, se vede, în exclusivitate, pe voyo.ro

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În 2019, Pavel Bartoș și-a făcut debutul ca regizor și a lansat Romanian Tradition, o comedie spumoasă ce reflectă tradițiile românești de nuntă de la sat. Scurtmetrajul a fost extrem de bine primit de public, care l-a putut urmări la festivalurile de film din țară și, în premieră, la PRO TV.

Acum, toți cei care își doresc să râdă copios și să descopere o nouă latură a cunoscutului actor și prezentator TV pot vedea Romanian Tradition online, în exclusivitate, timp de un an, pe voyo.ro.

La momentul lansării, Pavel spunea: ”A fost foarte multă adrenalină, multă inconștiență, enorm de mult curaj și foarte multă responsabilitate. Este foarte grea această meserie, dar mi-a plăcut teribil de mult. Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția am realizat-o în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vreau să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură, pe care am dus-o la capăt atât de bine”.

Povestea prezintă experiența a doi studenți care ajung din întâmplare la o nuntă de la sat. În încercarea de a respecta toate tradițiile impuse la petrecere, reușesc să fure mireasa și să dea peste cap întreaga organizare. Care sunt peripețiile prin care trec cei doi, cum se desfășoară evenimentul și care este deznodământul, vedem începând de astăzi pe voyo.ro.

Din distribuția scurtmetrajului fac parte Adrian Titiei și Elvira Deatcu, pe care îi putem urmări și în serialul VLAD, în fiecare luni, de la 21:30, la PRO TV, dar și Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel, Ruxandra Maniu și Cătălin Neamțu.

Nu ratați spumoasa comedie, dar și multe altele pe voyo.ro!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending