joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVAnalize Audiente TVRomanii au ales PRO TV si VOYO pentru a urmari o noua...

  Romanii au ales PRO TV si VOYO pentru a urmari o noua zi de la EURO2020. O victorie, doua remize si trei goluri marcate!

  Ziua de ieri a fost marcată de vremea ploioasă de afară și de alertele care anunțau creșterea inundațiilor. Cu toate acestea, nimic nu i-a oprit pe români din a se bucura de o nouă zi de fotbal de calitate.

   

  Ca de fiecare dată, primul meci a fost la ora 16:00 și le-a adus la start pe Suedia și Slovacia. Dacă slovacii sperau la o victorie care i-ar fi calificat direct în următoarea etapă, suedezii aveau nevoie de cele 3 puncte pentru a rămâne în lupta calificării. La finalul unui meci echilibrat, cu ratări de ambele ocazii, Suedia a reușit o victorie cu 1-0 în urma penalty-ului reușit de Forsberg, în minutul 77. Victoria o duce pe Suedia în fruntea grupei cu 4 puncte după 2 etape și cu emoții pentru meciul din această seară dintre Spania și Polonia.

   

  Seara a continuat cu duelul dintre Croația și Cehia. După surpriza reușită în 2018, când au reșit să ajungă până în finala Mondialului, croații aveau nevoie de un rezultat favorabil pentru a mai putea spera la ieșirea din grupe. Cu toate acestea, cehii au deschis scorul prin Schick, prin penalty, în minutul 37, acesta devenind principalul marcator al turneului cu 3 goluri în doar 2 etape. Zece minute mai târziu, croații au reușit egalarea prin Perisic, scorul final rămânând 1-1. După primele etape, Cehia conduce grupa cu 4 puncte.

   

  Anglia – Scoția a fost meciul care a încheiat o nouă zi de fotbal spectacol. Dacă posesia a fost de partea Angliei, șuturile au aparținut scoțienilor. Echilibrul s-a văzut și pe tabelă, scorul fiind 0-0 la final, neavantajând niciuna dintre echipe. Englezii rămân pe locul 2, cu 4 puncte, dar cu un golaveraj mai mic decât Cehia, iar scoțienii sunt pe ultimul loc cu 1 singur punct, înaintea etapei finale.

   

  Victoria Suediei a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 4.3 puncte de rating și 23.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.9 puncte de rating și 16.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 16:00 – 17:52, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 3.0 puncte de audiență și 22.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.1 puncte de rating și 15.1% share.

   

  Tot pe PRO TV, românii s-au bucurat și de remiza dintre Cehia și Croația! În intervalul orar 19:00 – 20:53, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, meciul a înregistrat 6.7 puncte de rating și 24.2% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 5.9 puncte de audiență și 21.3% share. Totodată, PRO TV a condus și clasamentul audienței formată din publicul cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, înregistrând 4.9 puncte de audiență și 21.3% cotă de piață.

   

  Ultimul meci al serii, dintre Scoția și Anglia, a fost tot lider de audiență! Disputa a înregistrat 8.3 puncte de rating și 25.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.6 puncte de rating și 20.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 23:48, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.7 puncte de audiență și 27.6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.0 puncte de rating și 21.4% share.

   

  Astăzi se încheie cea de-a doua etapă a grupelor!

  Timpul trece, iar imaginea de ansamblu asupra clasamentelor din grupe devine tot mai clară. De la ora 16:00, Ungaria întâlnește Franța într-o partidă care poate fi egală cu o calificare a Franței, în cazul în care aceștia vor învinge. De la 19:00, un super duel nu poate fi ratat: Portugalia – Germania! Seara se încheie cu meciul dintre Spania și Polonia, care poate fi vizionat de la ora 22:00.

   

  Niciun meci nu trebuie ratat, iar toate pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, pe PRO TV și VOYO!

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente