Românii au artişti, poziţie de top în preferinţele tinerilor! Peste un milion de persoane au urmărit ieri showul de la Antena 1 (vezi cifre) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Românii au artişti, poziţie de top în preferinţele tinerilor! Peste un milion de persoane au urmărit ieri showul de la Antena 1 (vezi cifre)

Published

on

După ce a adus în faţa micilor ecrane un public care ar fi putut umple simultan toate sălile de teatru din ţară, cu Teatru Tv, ieri, un proiect la fel de îndrăzneţ ce poartă semnătura actorului Mihai Bendeac a luat startul la Antena 1. “Românii au artişti” i-a încântat miercurea aceasta pe cei de acasă cu un spectacol inedit: divertisment vintage, transmisie alb negru, muzică, dans, umor şi mai ales o întâlnire senzaţională între generaţii de artişti.

Cu toate că aparenţele ar fi conturat un public matur pentru “Românii au artişti”, situaţia a stat însă diferit, showul de la Antena 1 fiind urmărit preponderent de tineri, cărora li s-a alăturat, fireşte, şi categoria publicului matur. “Românii au artişti” a reuşit să cucerească de la lansare segmentul de public premium, cu studii superioare şi grad social ridicat, format din manageri şi profesionişti.

Şi de această dată, românii au rămas aproape de Antena 1, susţinând ambiţiosul său proiect, de a readuce în casele telespectatorilor momente îndrăgite din istoria televiziunii şi artişti valoroşi pentru care întâlnirea cu publicul de televiziune se pierduse poate de prea mult timp. Peste un milion de persoane au urmărit ieri la nivel naţional “Românii au artişti”, un public frumos şi dornic de a savura un show ca la carte. În minutul de aur, 20.40, 1.469.000 de persoane erau alături de Antena 1, vârful de audienţă fiind de 7.7 procente rating şi 14% cotă de piaţă la nivelul targetului naţional.

 

Minut de aur Naţional

Antena 1

Pro TV

Timebands

Rtg%

Advertisement

Share

Rtg(000)

Rtg%

Share

Rtg(000)

20:40

7,7

14

Advertisement

1469

5,9

10,7

1121

 

Miecurea aceasta, cele mai îndrăgite şlagăre autohtone şi sketch-uri celebre au revenit în atenţia telespectatorilor, într-o interpretare actuală. Nume mari ale scenei româneşti au dat viaţă unor momente îndrăgite precum „Un sendviş”, „Friptura şi tăiţeii”, „Litera F” sau „Să nu fim geloşi”. Printre ei, Cristina Stamate, Radu Gheorghe, Sandu Mihai Gruia, Rodica Popescu Bitănescu şi Anca Sigartău.

Tot în ediţia de ieri, Delia şi Angela Similea au interpretat celebra piesă “Casa mea”, Gabriel Cotabiţă şi Mihai Bendeac au readus pe micile ecrane “Dorul”, Mihai Bendeac şi Mugur Mihăescu au fredonat “Ah, o iubesc!”, iar alături de CRBL, carismaticul actor a acceptat provocarea unui duet inedit cu “Mă dusei la târg”. Îmbrăcaţi în straie populare, cu ii, iţari, bundiţe şi brâu la mijloc, Mihai şi CRBL s-au pregătit ca la carte, iar pentru a reda cât mai bine textul piesei au avut o “recuzită” extrem de neobişnuită. Spre surprinderea tuturor, pe platou au apărut rând pe rând tot felul de animăluţe de la cele mici, pui, raţă sau gâscă până la oaie, porc, cal sau chiar o vacuţă.

Miercurea viitoare, de la 20.30, “Românii au artişti” revine la Antena 1 cu o nouă ediţie. Duete inedite, şlagăre, momente de umor şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei de acasă.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending