Connect with us

Emisiuni

ROMÂNII AU TALENT Andi Moisescu: ”Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cea de-a treia ediție a sezonului #super12 începe la 20:30

Au mai rămas câteva ore până când luminile se vor aprinde, pentru a treia oară, pe scena celui mai iubit show de divertisment din România! Concurenți talentați care au muncit pentru a pregăti momente de neuitat sunt gata să strălucească și să audă de la Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete acele DA-uri mult visate. Ca de fiecare dată, alături de ei vor fi Smiley și Pavel Bartoș, care îi vor aștepta cu multă energie!

Până acum, trei concurenți au reușit să se califice direct în semifinale, după ce Andra, Pavel și Smiley și Mihai Bobonete au apăsat butonul auriu! Ce moment va reuși să îi convingă în această seară și cine va mai face fericit încă un concurent, vedem curând!

”În fiecare zi am fost surprinși de câte ceva”, va spune Pavel Bartoș despre un moment care-l va surprinde cu adevărat și îi va face pe jurați să aplaude minute în șir. Oare ce au pregătit două gemene pasionate de acrobații de îl vor face pe Andi Moisescu să declare: ”Trebuie să inventăm epitete noi. Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou”?

Un tânăr student din Timișoara va veni în fața juraților cu o poveste de viață incredibilă și un talent pe măsură. ”Povestea cu muzica a început într-o Biserică”, va recunoaște el când va vorbi despre faptul că a fost crescut de o măicuță. Vizibil emoționat, concurentul își va aminti despre momentele grele prin care a trecut încă de la naștere, dar și despre cum muzica a reușit să-i schimbe viața. Dacă va reuși să-i convingă pe membrii juriului, rămâne de văzut.

Tot diseară, un copil de doar 10 ani va impresiona cu inteligența lui. ”Unii mă numesc Copil Minune. Vreau să devin mai deștept ca Einstein”, spune el. Ceea ce a pregătit va smulge unele dintre cele mai sincere comentarii din partea lui Dragoș Bucur: ”Nu știi ce bucurie ești pentru părinții tăi și ce răspundere e pe umerii lor”. Nu ratați ediția din această seară pentru a vedea ce moment a pregătit, dar și ce lucruri îl pasionează pe tânărul participant.

Emisiunea poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO! Nu ratați, de la 20:30, pe PRO TV momente de senzație, comentarii de excepție și o ediție care transformă seara de vineri într-una de neuitat!  

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending