Connect with us
 

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a adus aseară în casele românilor un spectacol extraordinar, însoțit de momente inedite, emoționante, sensibile, care au adus lacrimi de fericire și ropote de aplauze. Reacțiile și comentariile celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Andi Moisescu au făcut deliciul publicului, iar Smiley și Pavel Bartoș au asigurat, ca de fiecare dată, buna dispoziție în culise.

Cea de-a șasea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:16, la nivel național, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 4.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 22.2 puncte de rating și 50.3% share, de aproape cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 4.4 puncte de rating și 10.1% share.

 

Momente extraordinare, talent autentic şi reacţii inedite

Telespectatorii au avut parte aseară de o ediție incredibilă Românii au talent, plină de distracție, energie și momente care au stârnit hohote de râs sau au adus pielea de găină la masa juriului. Românii au urmărit un spectacol desăvârșit și au făcut cunoștință cu concurenți care au venit deciși să uimească și să devină celebri, dar și cu favoritul Andrei din acest sezon, concurentul pentru care jurata a apăsat butonul auriu, pentru a-l trimite direct în semifinală.
Seara a început în forță, cu un moment rock prezentat de Emma Niculae și trupa sa.

Micuța de numai 8 ani a cântat melodia It’s the final countdown, a avut atitudine și a reușit să ridice sala în picioare încă din primele secunde. Încântată de reprezentația de pe scenă, Mihaela a spus: ”DA pentru rock, DA pentru Emma și toată trupa! DA și pentru sora ei!”. Emma și trupa au obținut în final 4 de DA și merg în etapa următoare.

Luminița Lupu a cântat aseară o melodie hip-hop compoziție proprie. A spus o poveste și a reușit să-i impresioneze pe jurați cu versurile emoționante ale piesei. În momentul jurizării, Florin i-a spus concurentei: ”Nu mă gândeam că o să văd un copil gingaș, ca tine, abordând genul acesta. Mesajul l-am înțeles, este, din păcate, real și trist… Îngrijorător de simplu, mergi în etapa următoare cu 4 de DA!”.

Cei trei băieți care formează grupul One wave crew au dansat breakdance, au executat perfect o serie de elemente dificile specifice acestui stil și s-au sincronizat la fiecare mișcare. Un moment plin de energie, care l-a determinat pe Andi să spună: ”Mie mi-a plăcut foarte mult. Este exact genul din hip-hop, genul de dans pe care-l văd mai degrabă desfășurat pe scena vieții și mai puțin pe o scenă de genul ăsta. Mi se pare că voi consumați cea mai multă parte din timpul vieții voastre dansând în spații publice. Răspunsul meu este DA!”. Concurenții au primit în final 4 de DA și merg în etapa următoare.

Ansamblul folcloric ”Cununița năzdrăvană” a adus pe scenă un număr complex de cântec și dans popular. Cei 37 de membri ai grupului au fost plini de voie bună, în permanență cu zâmbetul pe buze și au transmis foarte multă fericire. ”Mi-am amintit de începuturile mele, pentru că așa am început și eu. Vă felicit și vreau să vă spun că răspunsul meu este DA!”, le-a spus Andra în timpul jurizării. Cu ansamblul folcloric ”Cununița năzdrăvană” ne revedem în etapa următoare, în care merge cu 4 de DA.

Familia Cinci, formată din cei 3 copii și părinții lor, a cântat două melodii, Oarecare și Halelujah, la vioară, orgă și voce și a creat un moment emoționant, care a adus lacrimi la masa juriului. ”Un spectacol extraordinar de frumos, o familie frumoasă. Ați fost o bucurie reală. Totul a fost un mare DA!”, a spus Mihaela. Familia Cinci a obținut 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Salsa a fost adusă pe scenă aseară de Illyes Benjamin Bertalan. Un dansator desăvârșit, concurentul a făcut singur spectacol, iar jurații au apreciat prestația sa fără cusur. ”Salsa arată foarte bine-n doi, dar eu știu de ce n-a luat o fată cu el pe scenă. Să o eclipseze? Uită-te cum dansează! Omul ăsta are toată aprecierea mea! Felicitări!”, a spus Andra. Chiar dacă Florin a acordat NU momentului, Benjamin merge mai departe cu 3 de DA.

Paul Sângă a cântat mai multe stiluri muzicale la acordeon. Un virtuoz al acestui instrument, concurentul i-a cucerit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin cu talentul său și a reușit să ridice publicul în picioare. ”Mi-au trecut prin emisiuni, probabil, cei mai mari muzicieni ai României, însă este cel mai bun recital pe un acordeon alb pe care l-am văzut! DA!”, i-a spus Florin concurentului. Paul Stângă a primit 4 de DA și continuă competiția.

Surdu Andrei Mihai a cântat la pian și a trăit momentul la intensitate maximă, reușind să-i bucure pe toți cei din sală cu talentul său incredibil. Fascinat de numărul prezentat de Andrei, Andi i-a spus la finalul jurizării: ”Tot ce-ți putem oferi noi de aici, de la masa juriului, sunt cei 4 de DA și, sigur, plăcerea de a te revedea în etapa următoare!”.

Un număr impecabil de workout a fost prezentat aseară de Sănduță Dumitru, care a executat cu ușurință elemente de gimnastică extrem de solicitante, a făcut flotări sprijinit de sticle și a impresionat juriul până la finalul momentului. ”Foarte interesant numărul, foarte original, n-am mai văzut așa ceva. Să îmbraci povestea asta a ta cu workout-ul într-un spectacol… Ai reușit! DA!”, i-a spus Mihaela. Dumitru a primit 4 de DA și merge în etapa următoare.

Beatbox-ul și chitara au reprezentat un mix perfect, adus la preselecțiile Românii au talent de trupa One life studio. Cei doi membri ai grupului au demonstrat că au ritmul în sânge și s-au bucurat să încânte publicul cu un moment plin de energie. În timpul jurizării, Andra i-a felicitat pe cei doi și le-a spus: ”A sunat foarte, foarte bine! Bravo! DA!”. Cu 4 de DA, concurentii merg mai departe în competiție.

Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud a prezentat pe scenă un colaj format dintr-un dans tătăresc, unul grecesc, unul aromân și unul românesc. Cei 36 de membri au umplut scena și au transmis foarte multă veselie. ”Ce mi-a plăcut la nebunie la momentul vostru este că fiecare dintre etnii a dansat și pe muzica celeilalte. Și asta pentru mine e un simbol minunat, e semn că se poate conviețui în armonie.”, a spus Mihaela. Andi nu a fost încântat de moment și a acordat NU, însă Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud merge mai departe cu 3 de DA.

Alexandru Munteanu a adus un nou instrument pe scena de la Românii au talent: marimba. Concurentul i-a impresionat pe jurați cu momentul creat și le-a dat toate motivele să se ridice în picioare și să-l aplaude. ”A fost un moment foarte, foarte bun, iar el este un percuționist foarte talentat!”, a spus Andi Moisescu. Alexandru a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Nici magia nu a lipsit aseară din cea de-a șasea ediție a celui mai tare show de divertisment. Cristian Pestrițu i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin cu trucurile pe care le-a făcut la masa juriului. La final, încântată de moment, Andra i-a spus: ”Na, ghicește acum răspunsul meu! Dar tu îl știai de vreo trei zile… Răspunsul meu este DA!”. Cu Cristian ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

Scena este locul în care Ada Lupu se exprimă cel mai bine. Concurenta a prezentat aseară un număr de teatru de animație, cu care i-a binedispus pe toți și i-a făcut să se simtă din nou copii. ”Dragă Ada, un artist adevărat nu are nevoie de foarte multe mijloace. E foarte simplu, ai creat o stare foarte frumoasă. Ai reușit să găsești copilașul de dinăuntru. Chiar frumos!”, a spus Florin. Ada a primit 4 de DA și continuă competiția.

Cei doi membri ai grupului Efekt Group au realizat un moment care i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. Acrobațiile executate de ei au fost perfecte și, astfel, au demonstrat că sunt extrem de talentați și că merită să meargă mai departe cu 4 de DA! ”Păi, sunteți buni! Ce să zic? Mai aplaud o dată! Bravo!”, le-a spus Mihaela.

Mihaela Hasuna locuiește în Israel, dar a venit la preselecții pentru a-i încânta pe români cu vocea sa incredibilă. Concurenta a cântat muzică belcanto și a impresionat încă de la primele note atinse. ”Cât de frumos a sunat! Așa cald… am închis ochii și m-ați dus într-o poveste frumoasă și dulce. Foarte frumos… și-mi place povestea. DA!”, a spus Andra. Mihaela a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Seara s-a încheiat cu golden buzz-ul Andrei din acest sezon. Manuel Chivari a cântat perfect melodia Sunday morning și a reușit să-i cucerească pe jurați cu timbrul său vocal deosebit. Andra nu a stat prea mult pe gânduri și a apăsat butonul auriu, pentru a-l trimite pe Manuel direct în semifinală, după care a mers pe scenă pentru a-l felicita și îmbrățișa pe favoritul ei. ”Eu de multe ori mă las dusă de emoție și de ce se întâmplă pe moment”, a declarat jurata.

Andi Moisescu a completat: ”Un moment extrem de proaspăt și neașteptat. Așa cum ar trebui să fie momentele de golden buzz în emisiunea Românii au talent.”.

Cea de-a șasea ediţie Românii au talent a fost una extraordinară, presărată cu momente impresionante, distracție şi mult talent autentic.

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV! 

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai

    6 aprilie 2016 at 16:07

    Ati pus de doua ori Andi Moisescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

„ULTIMUL TRIB: Madagascar” de la Antena 1, pe locul trei în audiențe! Vezi aici clasamentul serii.

Published

on

Sursa foto: Antena 1
 

Joi, 27 septembrie, Antena 1 a difuzat cea de-a patra ediție a show-ului „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” cu rezultate slabe, obținând locul secund în target comercial și locul trei național și urban.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
LAS FIERBINTIPro TV20:2821:241961952459
EXATLON ROMANIAKanal D20:0123:121044397137
TRIPLUSECPro TV21:2422:21882465242
ULTIMUL TRIB: MADAGASCARAntena 119:5823:09586314175
Film: AUTOBUZUL 657Pro TV22:2124:11559271179
Fotbal: ALBA IULIA – FCSBDigiSport121:3123:21373246113
Evoluția primelor ediții ale show-ului concurs „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” se află într-un trend descrescător și sub media obișnuită a stației:
Targets>>NationalUrban18-49 Urban
TitleDateShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)
Total8.83.46128.93.533613.24.1182
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR13-Sep10.74.072110.04.038414.54.5198
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR20-Sep9.33.56359.93.735615.34.4196
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR21-Sep7.73.05317.83.029211.63.6160
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR27-Sep7.73.15648.13.331411.84.0175

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile analizate în intervalul 19:58-23:09 cu marele succes  „Las Fierbinți” urmat de noul sit-com local ”Triplusec”. Kanal D s-a clasat pe locul doi național și urban cu  „EXATLON ROMANIA”. Topul audiențelor în target comercial este completat de DigiSport 1 care a difiuzat meciul de fotbal din Cupa României „Unirea Alba Iulia – FCSB” și National TV cu serialul indian „Uttaran” și filmul  „Un șerif extraterestru”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Ultimul trib: Madagascar” (19:58-23:09), joi 27 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.57.51340.9
Kanal D13.75.81046.4
Antena 17.73.3586.2
Romania TV4.92.1378.1
National TV4.92.1375.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.16.9667.7
Kanal D10.24.1398.1
Antena 18.13.3314.0
National TV5.32.1205.7
Romania TV4.31.7165.8


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.67.6334.0
Antena 111.84.0174.8
Kanal D9.33.1137.6
DigiSport 15.21.776.0
National TV4.41.564.7

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Spectacolul “România Centenar” încheie Festivalul Internațional Cerbul de Aur cu audiențe de top! Vezi aici audiențele serii.

Published

on

Iuliana Tudor Sursa foto: TVR
 

Duminică, 2 septembrie, spectacolul “România Centenar” a încheiat  Festivalului internațional „Cerbul de Aur” continuând seria audiențelor bune, plasând TVR1 pe locul trei în targetul național. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale ca de obicei într-o zi de duminică cu filme blockbuster pe Pro TV, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau „X Factor” de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
EXATLON ROMANIAKanal D19:4823:141079427161
Film: DEZASTRUL DIN SAN ANDREASPro TV19:5922:161056612391
X-FACTORAntena 120:0022:48702387176
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3024:0863033667
Film: 3 ZILE DE COSMARPro TV22:1624:51596336214
OCHII DIN UMBRAKanal D23:1425:04580276108
Film: RECUPERATORIIAntena 122:4825:0324915398

Pro TV a fost lider de piață în urban și comercial cu filmul de actiune „DEZASTRUL DIN SAN ANDREAS” urmat de „3 ZILE DE COSMAR”. Kanal D s-a clasat pe primul loc in target național cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul secund din intervalul 20:30-23:52 în target comercial cu talent show-ul  „X Factor”. TVR1 și-a adjudecat locul trei cu ultima seară festivă a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din LIGA I „FCSB – FC Botosani”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-24:08), duminică 2 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D15.55.81034.7
Pro TV13.45.0891.8
TVR 19.13.4608.4
Antena 18.63.2570.6
Romania TV6.42.4427.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV13.95.2500.0
Kanal D11.54.3414.3
Antena 18.93.4322.4
TVR 18.93.4322.3
DigiSport 16.72.5240.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.77.3322.0
Antena 111.43.7162.0
Kanal D11.23.6159.4
DigiSport 17.92.5112.3
TVR 14.51.564.3

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

„Cerbul de Aur” strălucește și în a doua seară pe micile ecrane! Vezi aici topurile de audiență de ieri

Published

on

Sursa foto: TVR
 

Joi, 30 august, cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur” a obținut audiențe bune, plasând TVR1 pe locul patru în toate targeturile de referință. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale cu meciuri de fotbal contând pentru calificările în grupele Europa League, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau filmul de acțiune de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
Fotbal: FCSB – RAPID WIENPro TV21:3023:2120531117532
EXATLON ROMANIAKanal D19:5723:121224552229
LAS FIERBINTI (redifuzare)Pro TV20:1821:221180543230
Film: CAPCANA PENTRU PARINTIAntena 120:0022:38485259136
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3023:5233423053

Pro TV a fost lider de piață detașat cu redifuzarea sitcom-ului „Las Fierbinți” urmat de meciul de fotbal „FCSB – RAPID WIEN”. Kanal D s-a clasat pe locul secund cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul trei în toate targeturile analizate din intervalul 20:30-23:52 cu filmului de acțiune  „Capcană pentru părinți”. TVR1 și-a adjudecat locul patru cu cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din calificarile grupelor Europa League „CFR CLUJ – DUDELANGE”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-23:52), joi 30 august.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.91602.4
Kanal D16.46.31122.8
Antena 16.42.5440.1
TVR 14.81.8328.3
Antena 34.31.6295.6

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.8845.5
Kanal D14.05.2504.3
Antena 16.32.4227.8
TVR 16.22.3224.8
DigiSport 14.71.8170.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV30.29.1403.9
Kanal D16.34.9218.4
Antena 19.02.7120.4
TVR 13.91.252.2
DigiSport 13.91.252.1

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending