Connect with us

Emisiuni

ROMÂNII AU TALENT: Concurenții au primit milioane de DA din partea telespectatorilor! Show-ul a fost lider absolut de audienţă!

Avatar

Published

on

Vineri, românii au avut parte de o nouă ediție istorică Românii au talent, cu replici inedite, momente senzaționale, concurenți carismatici, multă energie și talent autentic prezentat în cele mai surprinzătoare forme.

 

Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au aplaudat fascinați reprezentații fabuloase care i-au făcut să se ridice de pe scaune, au răsplătit cu DA concurenții care au reușit să-i cucerească și s-au distrat în fiecare pauză de filmare împreună cu gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

 

În cea de-a opta ediție a celui mai tare show de divertisment am urmărit momente impresionante de dans, canto, jonglerie, teatru, gimnastică, sărituri incredibile și acrobații și ne-am bucurat de un spectacol desăvârșit.

 

După ce a așteptat șapte ediții momentul perfect pe care să-l trimită direct în semifinală, Andi Moisescu a apăsat vineri butonul auriu pentru grupul Ok World Wide, care a adus pe scenă un număr inedit de breakdance. Cei cinci membri ai grupului au îmbinat perfect elementele moderne cu cele tradiționale și au transmis foarte multă energie, reușind să-i impresioneze pe cei patru jurați și să ajungă în semifinalele competiției.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps] A opta ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 18.3 puncte de rating și 46.2% share, față postul de televiziune clasat pe locul doi,  KANAL D care a obţinut 4.8 puncte de rating și 12.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:56, peste 3.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.8 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 18.3% RATING, 46.2% SHARE
LOCUL 2 – KANAL D – 4.8% RATING, 12.2% SHARE

 

EP.7 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 17.4% RATING, 48.4% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 3.9% RATING, 10.9% SHARE

 

 

Concurenți hotărâți să impresioneze juriul și publicul

 

Pentru a doua oară în acest sezon, Elvis Presley a urcat pe scena Românii au talent, însă sub o altă formă de data aceasta. Tudor Lakatos a venit hotărât să ridice sala în picioare și a reușit. A cântat la chitară și voce, a făcut spectacol și a adus foarte multă energie și culoare. ”În primul rând, îți mulțumesc că mi-ai adus aminte de tinerețea mea, când făceam armată și eram soldat. Atunci aveam un obicei: să servesc un rom mic dimineața. Cu 4 DA, pregătește-te! Mă aștepți în culise să semnăm contractul de agent!”, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze.

 

Victor Lozavanu a venit plin de emoții, dar încrezător în talentul lui. Cu toate că este încă adolescent, concurentul muncește foarte mult și luptă pentru visurile lui. La Românii au talent a prezentat un număr de jonglerii cu bile și a adus bucuria copilăriei pe chipurile tuturor. ”După părerea mea, reacția publicului spune tot. Nimic nu e întâmplător. Cred că ne impresionează foarte tare nivelul la care ai ajuns din prisma unui pasionat. Bravo, Victor!”, i-a spus Andi. Victor a plecat mai departe cu 4 DA.

 

Show-ul a continuat cu un moment de urban dance prezentat de o micuță extrem de carismatică, Erika Doni. Concurenta i-a fermecat pe jurați cu numărul de dans prezentat și cu siguranța sa. A avut atitudine și energie și a reușit să obțină 4 DA. ”Mi s-a părut că am văzut un om matur pe scenă, mi-ai oferit o siguranță. M-am simțit ca și cum ai dansat pentru mine, bravo!”, i-a spus Andra la final.

 

Clubul Sportiv Akira a îmbinat perfect dansul cu artele marțiale. Cei 20 de membri ai grupului au umplut sala cu energie și forță, s-au sincronizat perfect și au făcut o demonstrație uluitoare de putere. ”Cam asta e definiția spectacolului: puțină disciplină, puțină distracție, puțină imaginație.”, le-a spus Andi. Concurenții au primit la final 4 DA.

 

Confuz și Scooby Dee au adus hip hop-ul pe scenă. Cei doi concurenți au cântat o melodie rap compusă de ei, au reușit să-i transmită perfect mesajul și au primit ropote de aplauze din partea publicului. ”Eu zic să mergeți exact pe drumul vostru, să ziceți ce aveți de zis, pentru că mi se pare interesantă combinația voastră, cu iubirea, ura. Despre asta e vorba în hip-hop.”, a spus Mihaela, iar băieții au obținut 4 DA.

 

Cei patru membri ai grupului Run to Infinity au prezentat un moment inedit de chinese pole, plin de elemente spectaculoase, executate perfect. Concurenții s-au sincronizat perfect, au demonstrat că au foarte multă forță și că sunt extrem de talentați. ”A fost fantastic! Mergeți în etapa următoare cu 4 DA! Vă mulțumim frumos!”, le-a spus Andra, fermecată de reprezentația lor.

 

Ludovic Filtner a revenit la Românii au talent. Cu încredere și plin de speranță că va impresiona juriul a doua oară, Ludovic a cântat piesa Bensonhurst blues și a demonstrat că are calități vocale incredibile, dar și aptitudini actoricești, reușind să obțină aplauze,  felicitări și 4 DA. ”Îmi place foarte mult interpretarea lui și mi se pare că i se potrivește genul ăsta de personaj. Te ajută și fața. Și mi-a plăcut că ai intrat în pielea personajului asumat. Așa și trebuie.”, i-a spus Andi.

 

Cele 18 fete din Ansamblul Sânzienele au adus pe scenă un dans tradițional în care au strecurat elemente moderne. Concurentele au umplut sala cu energie, culoare și frumusețe, publicul a apreciat fiecare mișcare de dans, iar fetele au obținut 3 DA de la Andi, Mihaela și Andra și NU de la Florin. ”Una peste alta, până la final am ajuns la concluzia că: de ce nu? E un dans pe care l-ați făcut inspirându-vă după un dans tradițional românesc. La mai mare! E foarte bine până aici.”, le-a spus Mihaela.

 

Maria Mocioiu a venit la Românii au talent cu un talent nativ și hotărâtă să colaboreze cu Andra. Concurenta a prezentat un moment de canto clasic, Florin Călinescu i s-a alăturat pe scenă și au dansat împreună, Maria a reușit să surprindă juriul și la final a primit 3 DA și un… extaz! ”Cu trei DA și un extaz mergeți la coafor, la croitor, la sală, că ne vedem în etapa următoare!”, i-a spus Florin.

 

Cele două fete care formează grupul Double shot au adus vineri un număr electrizant de dans hip-hop. Concurentele au avut ritm, mișcări potrivite stilului și au transmis energie și putere. ”Dacă vă duceți împreună la club, cred că nu mai are sens să stea nimeni pe acolo, decât bărbații eventual, să se uite ca la spectacol.”, le-a spus Mihaela, iar fetele au plecat mai departe cu 4 DA.

 

Teodora Pahonţu a făcut o demonstrație de forță și talent prin prezentarea unui moment extraordinar de percuție la tobe. Are ritmul în sânge și a cucerit jurații încă din primele secunde. Sala a fost în picioare, iar Teodora a obținut 4 DA. ”E extraordinar atunci când o fată decide să cânte la baterie, e clar din start un punct câștigat. Îmi place că s-a apucat serios de studiu, știe ce vrea, e pe drumul cel bun.”, i-a spus Andi la final.

 

Livia Şchiopu a venit la Românii au talent încrezătoare în talentul său și a dovedit că este pregătită să cucerească o lume întreagă cu vocea sa formidabilă. A cântat vineri melodia The one I love și a încântat cu timbrul ei vocal. ”Ești foarte bună! Trebuie neapărat să-ți găsești niște colegi, pentru că ești atât de bună încât singură pe scenă e foarte sărac… doar acest aspect. Dar sper ca după această emisiune să te caute ei, chitariștii, toboșarii și așa mai departe.”, a spus Florin la final, iar Livia a primit 4 DA.

 

Grupul Zburătorii a demonstrat că talentul este la înălțime pe scena celui mai iubit show de divertisment din România! Valeria, Alexandru și Ion practică gimnastică pe trambulină, iar momentul pe care l-au pregătit pentru Românii au talent i-a impresionat pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel Bartoș, care au trăit cu intensitate fiecare săritură pe care au văzut-o la concurenți. “Am o bănuială că o să faceți și mai bine data viitoare! Tocmai pentru că sunteți deprinși și vă văd muncitori, răspunsul meu e da!”, a spus Mihaela după momentul celor trei tineri. Grupul Zburătorii merge mai departe cu 4 DA.

 

Eva Timuș are 13 ani, este din Chișinău și nu i-a impresionat pe toți numai cu frumusețea, dar și cu vocea ei. A cântat piesa Beautiful și a cucerit prin maturitatea și timbrul special, iar Andra i-a spus: “Sunt multe lucruri care îmi plac la tine! Mi s-a părut că a venit un înger care ne-a cântat! Ai o voce foarte frumoasă, ai toate atuurile să mergi mai departe!”. Eva a primit 4 DA și merge în etapa următoare.

 

Gabriela Cristea a urcat pe scena de la Românii au talent cu foarte multe emoții, însă în momentul în care a început să cânte, a transmis mesajul puternic al piesei și a fost aplaudată îndelung de public. “Cred că toți cei din sală vor să fie elevii dumneavoastră! Ai niște sute de da numai de aici, din public”, a remarcat Mihaela după aplauzele îndelungi ale publicului. Gabriela merge în etapa următoare cu 4 DA.

 

Cei cinci băieți din grupul Ok World Wide au încheiat în forță cea de-a opta ediție a sezonului #7epic Românii au talent. Concurenții au adus pe scenă un moment de breakdance și acrobații în care au îmbinat tradiția cu elementele moderne. S-au distrat, au avut energie, au fost plini de entuziasm și au dovedit că trăiesc prin dans și că așa se exprimă cel mai bine. Publicul a aplaudat încontinuu, Smiley și Pavel au fost fascinați de numărul inedit, jurații s-au ridicat de pe scaune pentru a-i felicita, iar Andi nu a ezitat și a apăsat butonul auriu pentru a-i trimite direct în semifinală, după care a mers pe scenă pentru a-i felicita și îmbrățișa. ”E seara voastră! Nu putea să fie ceva mai frumos! Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Este actul artistic al sezonului.”, a spus juratul, fericit că a avut răbdare și a așteptat butonul auriu perfect.

 

A fost o seară formidabilă la Românii au talent, în care telespectatorii au avut parte de un show absolut, momente memorabile, originalitate, pasiune, entuziasm, energie și foarte mult talent autentic. Vinerea viitoare, căutarea noilor eroi naționali continuă, de la 20:30, cu o nouă ediție extraordinară, patru jurați într-o formă de zile mari și doi prezentatori puși pe distracție.

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de PRO TV si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban (Publicul Comercial)

Perioada: 7 aprilie 2017

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Cu o energie debordantă, Andreea Esca ”predă” o lecție de tonus și revigorare, duminică, la Ce se întâmplă, doctore?

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul „Te cunosc de undeva!”, lider de audiență la orașe și în toată țara

Robert Mutes

Published

on

Cea de-a 11-a ediție a actualului sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, câștigată de Grigore Gherman, cu o transformare în Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Show-ul transformărilor prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane peste 1.7 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:44

Așadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20:00 – 23:08) o audiență medie de 7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.1 urmată de Pro TV, cu 5.3 puncte de rating și 12.9% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului național, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 16.4% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6.8 puncte de rating și 15.5% cota de piață

Sâmbăta aceasta, la Antena 1, Cezar Ouatu și Șerban Copoț i-au adus pentru prima dată pe scena de la „Te cunosc de undeva!” pe cei doi bărboși celebri de la ZZ Top, Sorana Mohamad a cântat pe ritmuri de tango piesa „Mil Pasos”, transformată în Soha, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au interpretat “I don’t care”, cântec lansat anul acesta de Ed Sheeran, în colaborare cu Justin Bieber, în timp ce frații Alex și Monica Anghel au fost pentru o seară Madonna și Maluma.

Diana Matei s-a transformat în frumoasa, zâmbăreața și energica artistă armeancă Lilit Hovhannisyan, Ada și Cornel Palade i-au adus pe scena show-ului pe Maria Dragomiroiu și regretatul Jean Constantin și au cântat acompaniați de taraful Silvian Voicu, pe când Bella Santiago a cântat “Bohemian Rapsody”, transformată inegalabilul Freddie Mercury, legendarul solist al trupei Queen.

Cea mai reușită transformare a galei i-a aparținut lui Grigore Gherman, care l-a imitat pe energicul Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub. Invitata specială a serii a fost Oana Sîrbu, fostă concurentă a show-ului, care le-a reamintit tuturor una dintre cele mai bune transformări ale sale de la „Te cunosc de undeva!” – Marina Voica. Momentele coregrafice ale galei au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Citește și „Elisabeth in the mirror – Elisabeta a României și Elisabeta a Austriei față în față!”.

Foto: PR

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Knockout-urile de la Vocea României: concurenții puși în dificultate de antrenori – ”Tudor Chirilă nu are milă”

Robert Mutes

Published

on

În această seară, la Vocea României, continuă etapa knockout-urilor. Noi echipe sunt decise să le demonstreze antrenorilor că merită șansa de a merge mai departe în competiție, iar unele dintre cele mai puternice voci ale României se vor lupta pentru un loc în etapa următoare. Astăzi, doar vocea contează de la ora 20:00, la PRO TV.

Alegerile antrenorilor de echipe și piese îi vor pune pe concurenți în dificultate. Elevii lui Tudor vor face tot ce ține de ei pentru a demonstra că se ridică la așteptările antrenorului lor, dar vor recunoaște: ”E blană, dar Tudor Chirilă nu are milă. El vrea să fim corecți, e cel mai important lucru”. Dacă vor reuși ei interpretări corecte care să-l mulțumească pe Tudor, aflăm în această seară.

Cu așteptări înalte, vor veni și alegeri dificile care-l vor face pe Tudor să spună: ”Se duce o luptă – să aleg între ceea ce cred eu că a fost cel mai bine în această seară și m-a impresionat și șansa ca doi concurenți să meargă mai departe”. Horia va porni chiar cu așteptarea de a fi surprins și de a fi nevoit să-și schimbe planurile după ce îi va auzi cântând: ”Aștept din partea concurenților mei să-mi strice planurile”.

Indiferent de motivație și de modul în care vor gândi duelurile din echipele lor, fiecare va avea un singur scop bine ilustrat de Smiley: ”În această etapă, când alegi un om trebuie să gândești dacă poți câștiga Vocea României cu el”.

Cea de-a treia ediție a knockout-urilor va aduce și cel de-al treilea ”furt” – unul dintre antrenori va decide să salveze un concurent eliminat și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă. Cine își va asigura un loc în următoarea etapă a competiției, aflăm în această seară, de la 20:00, la Vocea României!

Citește și „Musicalul „MY FAIR LADY” revine pe scena Sălii Palatului cu o reprezentație specială de Crăciun”.

Foto: PR

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vocile s-au auzit în toată România! Aseară, a treia ediție de knockout-uri Vocea României a fost lider de audiență!

Robert Mutes

Published

on

Trei noi runde de knockout-uri au avut loc aseară la Vocea României. Antrenorii au ales piese complexe pentru concurenții din echipele lor, și au lucrat alături de ei pentru a pune în scenă momente memorabile. Toți au demonstrat că merită să fie în competiție, însă numai patru merg în etapa următoare, una dintre concurente fiind salvată de Irina.

Cea de-a treia rundă de knockout-uri a sezonului 9 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.8 puncte de rating și 26.1% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.1 puncte de rating și 15.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:27, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Încă patru concurenți continuă lupta spre trofeul competiției!

Antrenorii au mizat vineri seară pe calitățile vocale ale concurenților din echipele lor. Tudor, Smiley, Irina și Horia au fost puși în dificultate atunci când au fost nevoiți să aleagă cu cine merg  mai departe, însă și-au făcut recomandări și au încercat să se ajute în luarea deciziilor, spunându-și sincer părerea despre performanțele vocale ale participanților.

Echipa Smiley a deschis seara cu duelul: Daniela vs Iuliana vs Yaser, iar după ce a ascultat interpretările puternice și pline de energie ale acestora, Smiley a decis să meargă mai departe cu Yaser.

Aneta, Jasmina și Bogdan au luptat pentru un loc în echipa Tudor, iar Bogdan Ghirău a fost cel care a mers mai departe. Irina a scăpat de emoțiile serii, dar a adăugat un nou concurent echipei ei, după ce a salvat-o pe Jasmina Rasadean din echipa lui Tudor. Echipa Brenciu a prezentat interpretările Lisei, Otiliei și a familiei Oana și Răzvan Ailoaie, iar cei doi l-au convins că reprezintă cea mai potrivită alegere.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show impresionant și cu voci care fac scena să vibreze!

Citește și „Alina Gologan este marea câștigătoare a titlului MasterChef România 2019!”.

Foto: PR

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: