Connect with us

Emisiuni

ROMÂNII AU TALENT: Concurenții au primit milioane de DA din partea telespectatorilor! Show-ul a fost lider absolut de audienţă!

Avatar

Published

on

Vineri, românii au avut parte de o nouă ediție istorică Românii au talent, cu replici inedite, momente senzaționale, concurenți carismatici, multă energie și talent autentic prezentat în cele mai surprinzătoare forme.

 

Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au aplaudat fascinați reprezentații fabuloase care i-au făcut să se ridice de pe scaune, au răsplătit cu DA concurenții care au reușit să-i cucerească și s-au distrat în fiecare pauză de filmare împreună cu gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

 

În cea de-a opta ediție a celui mai tare show de divertisment am urmărit momente impresionante de dans, canto, jonglerie, teatru, gimnastică, sărituri incredibile și acrobații și ne-am bucurat de un spectacol desăvârșit.

 

După ce a așteptat șapte ediții momentul perfect pe care să-l trimită direct în semifinală, Andi Moisescu a apăsat vineri butonul auriu pentru grupul Ok World Wide, care a adus pe scenă un număr inedit de breakdance. Cei cinci membri ai grupului au îmbinat perfect elementele moderne cu cele tradiționale și au transmis foarte multă energie, reușind să-i impresioneze pe cei patru jurați și să ajungă în semifinalele competiției.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps] A opta ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 18.3 puncte de rating și 46.2% share, față postul de televiziune clasat pe locul doi,  KANAL D care a obţinut 4.8 puncte de rating și 12.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:56, peste 3.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.8 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 18.3% RATING, 46.2% SHARE
LOCUL 2 – KANAL D – 4.8% RATING, 12.2% SHARE

 

EP.7 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 17.4% RATING, 48.4% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 3.9% RATING, 10.9% SHARE

 

 

Concurenți hotărâți să impresioneze juriul și publicul

 

Pentru a doua oară în acest sezon, Elvis Presley a urcat pe scena Românii au talent, însă sub o altă formă de data aceasta. Tudor Lakatos a venit hotărât să ridice sala în picioare și a reușit. A cântat la chitară și voce, a făcut spectacol și a adus foarte multă energie și culoare. ”În primul rând, îți mulțumesc că mi-ai adus aminte de tinerețea mea, când făceam armată și eram soldat. Atunci aveam un obicei: să servesc un rom mic dimineața. Cu 4 DA, pregătește-te! Mă aștepți în culise să semnăm contractul de agent!”, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze.

 

Victor Lozavanu a venit plin de emoții, dar încrezător în talentul lui. Cu toate că este încă adolescent, concurentul muncește foarte mult și luptă pentru visurile lui. La Românii au talent a prezentat un număr de jonglerii cu bile și a adus bucuria copilăriei pe chipurile tuturor. ”După părerea mea, reacția publicului spune tot. Nimic nu e întâmplător. Cred că ne impresionează foarte tare nivelul la care ai ajuns din prisma unui pasionat. Bravo, Victor!”, i-a spus Andi. Victor a plecat mai departe cu 4 DA.

 

Show-ul a continuat cu un moment de urban dance prezentat de o micuță extrem de carismatică, Erika Doni. Concurenta i-a fermecat pe jurați cu numărul de dans prezentat și cu siguranța sa. A avut atitudine și energie și a reușit să obțină 4 DA. ”Mi s-a părut că am văzut un om matur pe scenă, mi-ai oferit o siguranță. M-am simțit ca și cum ai dansat pentru mine, bravo!”, i-a spus Andra la final.

 

Clubul Sportiv Akira a îmbinat perfect dansul cu artele marțiale. Cei 20 de membri ai grupului au umplut sala cu energie și forță, s-au sincronizat perfect și au făcut o demonstrație uluitoare de putere. ”Cam asta e definiția spectacolului: puțină disciplină, puțină distracție, puțină imaginație.”, le-a spus Andi. Concurenții au primit la final 4 DA.

 

Confuz și Scooby Dee au adus hip hop-ul pe scenă. Cei doi concurenți au cântat o melodie rap compusă de ei, au reușit să-i transmită perfect mesajul și au primit ropote de aplauze din partea publicului. ”Eu zic să mergeți exact pe drumul vostru, să ziceți ce aveți de zis, pentru că mi se pare interesantă combinația voastră, cu iubirea, ura. Despre asta e vorba în hip-hop.”, a spus Mihaela, iar băieții au obținut 4 DA.

 

Cei patru membri ai grupului Run to Infinity au prezentat un moment inedit de chinese pole, plin de elemente spectaculoase, executate perfect. Concurenții s-au sincronizat perfect, au demonstrat că au foarte multă forță și că sunt extrem de talentați. ”A fost fantastic! Mergeți în etapa următoare cu 4 DA! Vă mulțumim frumos!”, le-a spus Andra, fermecată de reprezentația lor.

 

Ludovic Filtner a revenit la Românii au talent. Cu încredere și plin de speranță că va impresiona juriul a doua oară, Ludovic a cântat piesa Bensonhurst blues și a demonstrat că are calități vocale incredibile, dar și aptitudini actoricești, reușind să obțină aplauze,  felicitări și 4 DA. ”Îmi place foarte mult interpretarea lui și mi se pare că i se potrivește genul ăsta de personaj. Te ajută și fața. Și mi-a plăcut că ai intrat în pielea personajului asumat. Așa și trebuie.”, i-a spus Andi.

 

Cele 18 fete din Ansamblul Sânzienele au adus pe scenă un dans tradițional în care au strecurat elemente moderne. Concurentele au umplut sala cu energie, culoare și frumusețe, publicul a apreciat fiecare mișcare de dans, iar fetele au obținut 3 DA de la Andi, Mihaela și Andra și NU de la Florin. ”Una peste alta, până la final am ajuns la concluzia că: de ce nu? E un dans pe care l-ați făcut inspirându-vă după un dans tradițional românesc. La mai mare! E foarte bine până aici.”, le-a spus Mihaela.

 

Maria Mocioiu a venit la Românii au talent cu un talent nativ și hotărâtă să colaboreze cu Andra. Concurenta a prezentat un moment de canto clasic, Florin Călinescu i s-a alăturat pe scenă și au dansat împreună, Maria a reușit să surprindă juriul și la final a primit 3 DA și un… extaz! ”Cu trei DA și un extaz mergeți la coafor, la croitor, la sală, că ne vedem în etapa următoare!”, i-a spus Florin.

 

Cele două fete care formează grupul Double shot au adus vineri un număr electrizant de dans hip-hop. Concurentele au avut ritm, mișcări potrivite stilului și au transmis energie și putere. ”Dacă vă duceți împreună la club, cred că nu mai are sens să stea nimeni pe acolo, decât bărbații eventual, să se uite ca la spectacol.”, le-a spus Mihaela, iar fetele au plecat mai departe cu 4 DA.

 

Teodora Pahonţu a făcut o demonstrație de forță și talent prin prezentarea unui moment extraordinar de percuție la tobe. Are ritmul în sânge și a cucerit jurații încă din primele secunde. Sala a fost în picioare, iar Teodora a obținut 4 DA. ”E extraordinar atunci când o fată decide să cânte la baterie, e clar din start un punct câștigat. Îmi place că s-a apucat serios de studiu, știe ce vrea, e pe drumul cel bun.”, i-a spus Andi la final.

 

Livia Şchiopu a venit la Românii au talent încrezătoare în talentul său și a dovedit că este pregătită să cucerească o lume întreagă cu vocea sa formidabilă. A cântat vineri melodia The one I love și a încântat cu timbrul ei vocal. ”Ești foarte bună! Trebuie neapărat să-ți găsești niște colegi, pentru că ești atât de bună încât singură pe scenă e foarte sărac… doar acest aspect. Dar sper ca după această emisiune să te caute ei, chitariștii, toboșarii și așa mai departe.”, a spus Florin la final, iar Livia a primit 4 DA.

 

Grupul Zburătorii a demonstrat că talentul este la înălțime pe scena celui mai iubit show de divertisment din România! Valeria, Alexandru și Ion practică gimnastică pe trambulină, iar momentul pe care l-au pregătit pentru Românii au talent i-a impresionat pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel Bartoș, care au trăit cu intensitate fiecare săritură pe care au văzut-o la concurenți. “Am o bănuială că o să faceți și mai bine data viitoare! Tocmai pentru că sunteți deprinși și vă văd muncitori, răspunsul meu e da!”, a spus Mihaela după momentul celor trei tineri. Grupul Zburătorii merge mai departe cu 4 DA.

 

Eva Timuș are 13 ani, este din Chișinău și nu i-a impresionat pe toți numai cu frumusețea, dar și cu vocea ei. A cântat piesa Beautiful și a cucerit prin maturitatea și timbrul special, iar Andra i-a spus: “Sunt multe lucruri care îmi plac la tine! Mi s-a părut că a venit un înger care ne-a cântat! Ai o voce foarte frumoasă, ai toate atuurile să mergi mai departe!”. Eva a primit 4 DA și merge în etapa următoare.

 

Gabriela Cristea a urcat pe scena de la Românii au talent cu foarte multe emoții, însă în momentul în care a început să cânte, a transmis mesajul puternic al piesei și a fost aplaudată îndelung de public. “Cred că toți cei din sală vor să fie elevii dumneavoastră! Ai niște sute de da numai de aici, din public”, a remarcat Mihaela după aplauzele îndelungi ale publicului. Gabriela merge în etapa următoare cu 4 DA.

 

Cei cinci băieți din grupul Ok World Wide au încheiat în forță cea de-a opta ediție a sezonului #7epic Românii au talent. Concurenții au adus pe scenă un moment de breakdance și acrobații în care au îmbinat tradiția cu elementele moderne. S-au distrat, au avut energie, au fost plini de entuziasm și au dovedit că trăiesc prin dans și că așa se exprimă cel mai bine. Publicul a aplaudat încontinuu, Smiley și Pavel au fost fascinați de numărul inedit, jurații s-au ridicat de pe scaune pentru a-i felicita, iar Andi nu a ezitat și a apăsat butonul auriu pentru a-i trimite direct în semifinală, după care a mers pe scenă pentru a-i felicita și îmbrățișa. ”E seara voastră! Nu putea să fie ceva mai frumos! Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Este actul artistic al sezonului.”, a spus juratul, fericit că a avut răbdare și a așteptat butonul auriu perfect.

 

A fost o seară formidabilă la Românii au talent, în care telespectatorii au avut parte de un show absolut, momente memorabile, originalitate, pasiune, entuziasm, energie și foarte mult talent autentic. Vinerea viitoare, căutarea noilor eroi naționali continuă, de la 20:30, cu o nouă ediție extraordinară, patru jurați într-o formă de zile mari și doi prezentatori puși pe distracție.

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de PRO TV si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban (Publicul Comercial)

Perioada: 7 aprilie 2017

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Cu o energie debordantă, Andreea Esca ”predă” o lecție de tonus și revigorare, duminică, la Ce se întâmplă, doctore?

Comentarii

Emisiuni

Sâmbăta aceasta sunteţi invitaţi în paradisul Deltei Dunării cu ROventura, la Kanal D

Avatar

Published

on

           Sâmbătă, 6 iunie, ora 15:00, la Kanal D, o nouă ediţie „ROventura” prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu,  intră în casele românilor. Călătorii noştri apucă drumul Dobrogei şi au ca destinaţie finală Delta Dunării. Rai cât vezi cu ochii, aşa se descrie pe scurt, periplul aventurierilor noştri, iar peisajele întâlnite îţi taie răsuflarea.

„ROventura” ne invită la o plimbare inedita cu BAC-ul, la traversarea fluviului, o incursiune absolut palpitantă, îndeosebi în timpul unei vremi capricioase. Şi aşa cum spun oamenii locului, odată ce treci „gârla”, ți se deschide poarta altui paradis. Bătrânii munţi ai Măcinului poartă poveşti de-o seamă cu ei, gata să te lase mut de uimire. Nu poţi călca acest străvechi pământ fără să faci o vizită podgorenilor din Măcin, iar odată ajunşi în crama dobrogeană, afli mai lesne poveştile locului, la un pahar cu vin.

Intrată acum mai bine de un sfert de veac în patrimoniul UNESCO, armonia dintre apă şi uscat este într-o continuă transformare. Delta uimeşte prin bogăţia biodiversităţii sale; aici trăieşte 98% din fauna acvatică de pe întregul continent şi peste 300 de specii de păsări bat din aripi deasupra paradisului.

Nu rataţi sâmbătă, de la ora 15:00, o călătorie inedită, prin intermediul ROventura” în paradisul Deltei.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Actrita Maria Magdalena Chihaia, la un pas de castigarea Marelui Premiu de 20.000 de euro in Finala iUmor!!

Avatar

Published

on

Cunoscuta actrita a Teatrului Elisabeta din Bucuresti- Maria Magdalena Chihaia- la un pas de castigarea Marelui Premiu de 20.000 de euro in Finala iUmor!!

Dupa un numar catalogat drept cel mai scandalos din istoria emisiunii-Sora Magdalena a reusit sa primeasca cele trei like-uri din partea juratilor dar si voturile din partea publicului, ajungand astfel in Finala .

Cheloo-cunoscut pentru modul transant de a juriza momentele din cadrul emisiunii, a declarat ca numarul Magdalenei Chihaia a fost unul salvator, ca a fost peste toti concurentii din editia in care a participat si ca este un umor curajos pe care il apreciaza, desi nu a fost tocmai moral.

Nici Mihai Bendeac nu s-a lasat mai prejos, mentionand ca in comedie nu il intereseaza moralitatea, drept pentru care a votat cu DA toate aspectele din spatele numarului: prestatie artistica, textul comic, cat si adevarurile expuse ironic in momentul prezentat.

Delia a subliniat ca numarul a fost unul bun, drept pentru care a considerat ca merita un DA.

Sambata 6 Iunie 2020 va avea loc Marea Finala iUmor iar daca artista Magdalena Chihaia va lua din nou cele trei voturi din partea juratilor este automat inclusa in cursa spre marele premiu de 20.000 de euro.

Pentru aceasta insa, ultimul cuvant il are publicul de acasa care prin sms la 1313 isi poate alege artistul preferat in momentul in care prezentatorii Serban Copot si Dan Badea dau START VOT!

Show-ul incepe de la ora 20.00 pe Antena 1.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Radu Palaniță a câștigat marele premiu Românii au talent! Finala, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Radu Palaniță a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală specială, desfășurată de acasă, Radu a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea lui și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

 

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Siena Vușcan care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, tânărul pianist, Mihai Țigaret, care a reușit să câștige 10.000 euro. Cei doi copii au demonstrat, încă o dată, că generația lor este pregătită să impresioneze.

 

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe cel mai tânăr concurent al sezonului 10, Vlad Ciobanu, cel care i-a convins cu poeziile recitate.

 

Marea finală Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 30.3% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.7 puncte de rating și 18.5% share.

 

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, aproape 3 milioane de români se bucurau de finala de acasă a show-ului.

Seara s-a încheiat cu o declarație încărcată de emoție a marelui câștigător, Radu Palaniță: ”Sunt foarte emoționat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor.”

 

”În viață trebuie să încerci, trebuie să prinzi curajul”, a fost mesajul transmis de câștigătorul sezonului 10 pentru cei care încă nu s-au decis să se înscrie! Cu acest gând, toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 11 Românii au talent!

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0