Connect with us

AUDIENȚE TV

Românii au talent, lider absolut de audiență! În minutul de aur, peste 2,5 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV

A fost o seară în care folclorul și tradițiile s-au îmbinat cu tot ce este contemporan și le-au oferit telespectatorilor motivul pentru care să rămână cu ochii pe TV. 

Published

on

Reclame

”Sper că vizita în emisiune să-ți fi adus bucurie”, așa a încheiat Andra mesajul către una dintre concurentele de aseară. Momentele care aduc ritm, putere, culoare, au făcut ca o seară de vineri încărcată de tradiții și sărbătoare să fie și mai specială, să îndemne la o stare de bine și au arătat că… bucuria aduce bucurie! 

A fost o seară în care folclorul și tradițiile s-au îmbinat cu tot ce este contemporan și le-au oferit telespectatorilor motivul pentru care să rămână cu ochii pe TV. 

A fost penultima seară a preselecțiilor, iar concurenții au fost spectaculoși și de această dată. ”Ai adus pacea în sufletele noastre”, i-a spus Andi Moisescu unui tânăr după o prestație impecabilă la chitară, în timp ce Andra a lăudat-o pe o concurentă pasionată de folclor: ”E o doină foarte iubită la noi în țară și ai cântat-o foarte frumos”. Dragoș a apreciat și un moment atipic, al unei concurente care spune că își dedică viața ca oamenii să-și găsească… talentele și a ținut să o felicite ca atare: ”Cred că poate fi vorba despre talentul de a pune mintea în mișcare”. 

Cea de-a treisprezecea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:05. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.9 puncte de rating și 36% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care avea doar 3.3 puncte de audiență și 11% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:59, peste 2.5 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Ilinca Din, Torja Dance Academy, Trio Artist, Murilo de Souza Macul, Academicus Voces, Elena Radu, Diana Damian, Sofia Munteanu, Ansamblul ”Făgețeana”, Daniela Cotigă, David Gojkovic, Polina Hordievska, Andreea Oprea, Ansamblul ”Ștefan Vodă”, Adrian Borcan. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, etapa preselecțiilor ajunge la final! E ultima șansă pentru concurenți să ofere momente de neuitat! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending