Connect with us

Emisiuni

ROMANII AU TALENT, lider de audienţă în Vinerea Mare. Cifrele sunt în scădere! Iată cât a obţinut locul 2!

Published

on

Reclame

Cea de-a noua ediție a sezonului #7epic Românii au talent ne-a adus bucurie, culoare, energie și foarte multă emoție. Concurenții au venit hotărâți să demonstreze că pot face spectacol și că talentul lor poate cuceri o țară întreagă, jurații au urmărit cu atenție toate reprezentațiile, iar Smiley și Pavel Bartoș au trăit fiecare moment la intensitate maximă și au adus distracția în casele a milioane de români.

 

În Vinerea Mare, am urmărit numere spectaculoase de muzică, dans, artă din păr natural, poezie, acroyoga și acrobații și am fost cuceriți de concurenți carismatici, plini de ambiție și foarte multă sensibilitate. Comediantul Cosmin Natanticu a urcat pe scenă și le-a făcut o surpriză uriașă juraților, cu un moment inedit de stand-up comedy.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”blue”]A[/rdmof_dropcaps]A noua ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 12.4 puncte de rating și 37.7% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 4.2 puncte de rating și 12.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22.23, aproape 3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.9 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 12.4% RATING, 37.3% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 4.2% RATING, 12.9% SHARE

 

EP.8 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 18.3% RATING, 46.2% SHARE
LOCUL 2 – KANAL D – 4.8% RATING, 12.2% SHARE

 

 

Emoție, pasiune și talent autentic

 

Membrii trupei Reborn Family au venit la Românii au talent cu o explozie de energie. Dansul prezentat de ei a umplut scena, iar publicul a fost fermecat de prestația lor. Concurenții au reușit să creeze un moment de street dance cu elemente tradiționale și să facă spectacol, iar la final au primit 4 DA din partea juraților. „Am văzut nebunie și asta îmi place să văd când e un moment de dans. Să fie ceva să pară că a sărit scena în aer. Și cam așa a fost. Foarte, foarte bine”, le-a spus Andi Moisescu.

La numai 12 ani, Silviu Roșu a demonstrat că este înzestrat cu auz absolut și pentru el orice sunet reprezintă o notă muzicală. Vineri a cântat la orgă mai multe melodii și a reușit să cucerească rapid publicul și jurații. Sfios, dar cu foarte mult talent, Silviu a smuls ropote de aplauze și a primit 4 DA. ”M-ai făcut praf, ești atât de talentat și așa de natural și așa de aici, din poveste, încât nu-mi doresc decât să ajungi cât mai departe, din toată inima îți doresc așa ceva! Ai un talent pur.”, i-a spus Mihaela Rădulescu.

 

Cristiana Georgescu este de meserie coafeză, însă ieri a adus arta pe scenă. Concurenta i-a realizat portretul lui Smiley din păr natural. Cristina a reușit să impresioneze publicul cu povestea ei, dar mai ales cu talentul inedit cu care i-a uimit pe Andra, Mihaela și Andi, din partea cărora a primit 3 DA. Din păcate, Florin nu a fost impresionat de moment și a acordat NU. ”Ești creativă, ți-a venit o idee pe care eu una nu am mai văzut-o nicăieri, ai talentul de a face ceea ce-ți dorești tu și de a recicla ceva ce până acum toți aruncau.”, i-a spus Mihaela Rădulescu.

Gabriel Florea este constructor în viața de zi cu zi și comediant pe scenă. La Românii au talent, a prezentat un număr de bancuri în versuri, care în opinia sa este ”ceva unic în spațiul carpato–danubiano-pontic”. Cu glume surprinzătoare, concurentul a reușit să aducă zâmbetul pe chipurile juraților. La finalul momentului, în versuri sau nu, Andi, Mihaela, Andra și Florin i-au răsplătit talentul cu 4 DA. ”Ăsta este spiritul pe care eu îl aștept la Românii au talent. M-au impresionat originalitatea dumneavoastră, sinceritatea, originalitatea și îndrăzneala.”, i-a spus Florin Călinescu.

 

Sabrina Stoica și Ștefan Apostolescu au cântat la chitară și voce, simplu, dar extrem de frumos și emoționant. Cei doi concurenți au adus tinerețea și frumusețea pe scenă și au fascinat publicul cu vocile lor calde și suave. ”Chiar a fost o surpriză plăcută. Foarte frumos, cald, sublim.”, le-a spus Andra, încântată de momentul lor, iar Sabrina și Ștefan au plecat mai departe cu 4 DA.

Într-o zi de sărbătoare, nu putea lipsi de pe scena Românii au talent dansul tradițional românesc. Ansamblul folcloric Cununa a cucerit publicul cu un dans popular plin de energie și bucurie și a făcut un spectacol de zile mari. ”E clar că avem de-a face cu niște profesioniști. Aș vrea să văd un astfel de moment la Untold. În timp ce e un DJ la calculator, pe scenă, să vină un ansamblu din ăsta.”, a spus Andi Moisescu. Concurenții au venit, au impresionat și au plecat cu 4 DA.

 

Advertisement

Coco a spus o poveste plină de emoție prin intermediul dansului contemporan. Concurenta a transmis foarte multă sensibilitate, dăruire, pasiune și a avut mișcări senzaționale, care i-au exprimat perfect trăirile. ”Ai atâta dorință să vorbești lumii și să arăți ceva și atâta disperare să fii înțeleasă încât eu sunt decis să te ajut să continui povestea pe care vrei s-o spui.”, i-a spus Florin Călinescu, iar Coco a primit 4 DA.

Echipa Visuri la cheie le-a schimbat viața cu un an în urmă și le-a îndeplinit cea mai mare dorință, aceea de a avea o locuință nouă, membrilor familiei Udrea. Vineri seară, ei au urcat pe scena celui mai iubit show de divertisment pentru a-și face cunoscut talentul incredibil. Familia Udrea, cu mic, cu mare, a cântat la diverse instrumente și a realizat un moment plin de iubire, emoție și frumusețe. ”O familie așa de frumoasă de români! Sunteți adorabili! Îmi place că asta mică are o atitudine de scenă potrivită cu vremurile pe care le trăim. Sunteți așa de frumoși că mi-aș dori tare mult să intrați la fel de mult și în inima publicului din România.”, le-a spus Mihaela Rădulescu. Familia Udrea a primit la final 4 DA.

 

Violeta Bhojwani a adus Bollywood-ul la Românii au talent printr-un dans plin de veselie, culoare și energie. Violeta s-a bucurat de momentul ei de pe scenă, a zâmbit și a demonstrat că tradițiile indiene îi sunt foarte aproape de suflet. ”Îți zic că totul e bine, e interesant, ia uite cum dau din cap, ia uite. Uită-te ce bine a fost! Mi-a plăcut!”, i-a spus Andra zâmbind, iar concurenta a obținut 4 DA.

Olga Talmazan a revenit la Românii au talent, de data aceasta alături de Elena Milușchina. Cele două au prezentat un număr fabulos de acroyoga, cu elemente extrem de dificile. Au avut echilibru, s-au sincronizat și au reușit să transmită foarte multă forță, dar în același timp delicatețe și grație. ”Am văzut doi pitoni prietenoși. Mi-ați arătat ceva complex, e o tehnică continuă, ați trecut extraordinar de lin și de organic. Desăvârșit, ce să zic?”, le-a spus impresionat Florin Călinescu, iar fetele au primit 4 DA.

 

Tudor Iovu a venit cu o galerie impresionantă la Românii au talent și hotărât să cucerească publicul. Este pompier, însă pe scenă a demonstrat că poate fi un adevărat artist. A cântat o melodie patriotică hip-hop, compoziție proprie, Dor de-al nostru, și a demonstrat că are un timbru vocal potrivit pentru acest stil muzical. ”Îmi place că tu crezi foarte tare în ceea ce faci și se vede asta pe scenă.”, i-a spus Andi, iar Florin a continuat: ”Sper să apuc ziua în care cântecul tău de atunci să cuprindă cu adevărat conceptul de țară românescă.”. Tudor a primit la final 4 DA.

Chiar dacă scena Românii au talent îl intimidează, Radu Rad a surprins jurații cu talentul său incredibil. Nimeni nu se aștepta la timbrul său vocal puternic și mai ales să interpreteze aria Non piu andrai impecabil. Radu a fascinat publicul, a primit aplauze, felicitări și 4 DA! ”Nu mă așteptam la așa ceva! Mă așteptam să cânți cu totul altceva. Mi-a plăcut melodia pe care ai ales-o. Ai o voce extraordinară, a fost o surpriză plăcută.”, i-a spus Andra.

 

Alexandru Oltean a fost finalist în sezonul cinci Românii au talent  împreună cu trupa Kid A, iar acum s-a întors pe cont propriu, dar susținut de unul dintre colegii lui, Adrian. Alexandru a intrat în forță pe scenă și i-a cucerit pe jurați încă de la primele mișcări de dans contemporan. Piruetele făcute de el le-au tăiat răsuflarea tuturor celor prezenți în sală și au transmis foarte multă siguranță, putere și libertate. ”Ești o poezie, ești o poveste frumoasă, sper din toată inima ca dansul contemporan în România să aibă alt înțeles. Și sper ca publicul român să vrea și așa ceva.”, i-a spus Mihaela Rădulescu, iar concurentul a plecat mai departe cu 4 DA.

Trupa The brothers family a umplut scena cu bucurie și energie și a făcut un spectacol extraordinar. Puștii au dansat street dance și au vrăjit jurații cu frumusețea lor, dar mai ales cu talentul lor desăvârșit și pasiunea cu care dansează. ”Toți aveți o energie foarte bună, toți sunteți foarte buni, mă bucur că ne-ați dat un cocktail de energie la ora asta. Aveam nevoie de așa ceva. Sunteți în etapa următoare cu 4 DA!”, le-a spus Andra.

 

Chiar dacă este foarte mic, Eduard Camen are un talent uriaș! A interpretat la pian mai multe melodii și i-a făcut Andrei o surpriză, cântând un cover al melodiei Iubirea schimbă tot. Concurentul a demonstrat că este extrem de talentat, că pianul nu mai are niciun secret pentru el și că trăiește la intensitate maximă fiecare notă muzicală. Impresionat de calitățile lui Eduard și încântat să-l vadă, Andi i-a spus: ”Sentimentul pe care l-am avut eu ascultându-l e că avem în față un băiat foarte talentat. Dacă după opt ani de studiu a sunat așa cum a sunat în seara asta, cred că atunci când el va avea 24 de ani, peste încă zece ani de studiu, noi probabil că ne vom putea considera norocoși dacă vom prinde bilete la un concert de-al lui, un piano solo. Să nu-ți fie niciodată frică să visezi!”. Eduard a obținut 4 DA din partea juraților.

 

A noua ediție Românii au talent le-a adus românilor milioane de motive de bucurie și emoție, concurenți care au sensibilizat sau care au adus hohote de râs, talent autentic prezentat în cele mai diverse forme, energie, vibrație și efervescență.

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, vom urmări ultima ediție de preselecții, ultimii concurenți din acest sezon, care vor face tot posibilul să impresioneze și să primească 3 sau 4 DA pentru a merge mai departe în competiție și vom avea parte de jurizarea finală și deciziile juraților pentru semifinale.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Advertisement

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de PRO TV si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban (Publicul Comercial)

Perioada: 14 aprilie 2017

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending