Connect with us

Emisiuni

FOTO ROMANII AU TALENT, Semifinala 3 LIVE: Noua generaţie de eroi naţionali continuă competiția pentru titlul de cel mai talentat român!

Published

on

 
Prev1 of 2

Diseară, de la 20:30, spectacolul talentelor revine la PRO TV cu cea de-a treia semifinală a noului sezon. Cei 12 concurenţi sunt pregătiţi să prezinte publicului momente de excepţie, pregătite în detaliu, la care au lucrat intens în ultimul timp. 

Şi juraţii sunt gata pentru încă o seară plină  de emoţie, suspans, pasiune şi trăiri incredibile alături de semifinalişti, dar şi de cel mai iubit cuplu de prezentatori din România, Smiley şi Pavel Bartoş.

Dacă Loredana împreună cu Nadir şi Banda Agurida vor urca mâine pe scenă pentru un moment incendiar, plin de pasiune, care va face publicul să vibreze, juratul Bebe Cotimanis, alături de trupa Amadeus, a pregătit pentru telespectatori o surpriză emoţionantă şi extrem de sensibilă.

Cei 12 semifinalişti vor aduce mâine seară pe scena Românii au talent numere impresionante de muzică populară, clasică sau instrumentală, beatbox, acrobaţie, popping, dansuri ţigăneşti sau magie, dar şi un moment excepţional de dresaj canin. Toate acestea vor demonstra mult talent autentic, voinţă şi dorinţa de a primi titlul de cel mai talentat român.

12 momente incredibile prezentate de concurenţii celui de-al treilea show live

Toma Constantin a impresionat juraţii la preselecţii cu dansul său emoţionant, dar şi cu fundalul sonor ales. Concurentul şi-a schimbat aspectul şi va aduce mâine seară pe scenă un moment improvizat de popping, fiind pus în valoare de elemente de decor impresionante.

Micuţul Remi Şapcă a ridicat publicul în picioare la audiţii în timpul interpretării unei melodii populare. El revine mâine la Românii au talent cu un număr complex de folclor autentic şi va fi însoţit pe scenă de trupa PRO Dance şi de o grafică cu motive populare, care vor completa perfect întregul moment.

Marius Călin a reuşit să ajungă direct în semifinale, cu ajutorul butonului auriu apăsat de Mihaela Rădulescu. Marius îşi va demonstra mâine încă o dată abilităţile şi va cânta un colaj de operă şi muzică populară. Costumaţia şi decorul îl vor ajuta pe concurent să-şi pună în valoare talentul.

Marian Sas i-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură atunci când şi-a prezentat momentul la preselecţii. Concurentul va aduce încă o dată pe scena Românii au talent numărul său inedit de aerial silk, mult mai complex şi cu elemente extrem de dificile.

Trupa Concertino a reuşit să ridice publicul în picioare la audiţii, atunci când cei nouă băieţi extrem de talentaţi au intrat pe scenă şi au cântat operă la diverse instrumente. De data aceasta, băieţii vor deveni adevărate staruri pop-rock şi, pe lângă melodia interpretată, vor avea şi o coregrafie proprie de excepţie.

Cei cinci membri ai Ansamblului Barbunco Romano au venit la preselecţii cu un dans ţigănesc care a încins atmosfera în sală. Mâine, băieţii vor prezenta un număr complex, prin care vor transmite multă energie şi voie bună, fiind completat de un scenariu de excepţie gândit în detaliu de concurenţi împreună cu coregraful lor.

Foto Credit: PRO TV

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Florin Siriac, preferatul publicului în cea de-a patra ediție iUmor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Florin Siriac, un bârlădean care a urcat pentru prima dată pe o scenă la iUmor este preferatul publicului și cel care a primit cele mai multe voturi în aplicație în cea de-a patra ediție iUmor, care a fost lider absolut de audiență, astfel că a fost trimis în marea finală.

Florin Siriac, Groparul pe numele său de scenă, a venit să povestească amintiri din viața sa la Bârlad sau… ”un fel de stand up”. ”Am mai multe, dar trebuie să mi le mai amintesc, n-am mai fost niciodată pe scenă”, a spus acesta. Iar dacă începutul a fost mai greu, Florin s-a relaxat pe parcurs.

”Nu a existat niciodată în istoria iUmor, cel puțin din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, ca în cazul acestui băiat. Orice l-ai fi întrebat, avea un mod extraordinar de a-ți răspunde! E o specie ciudată de umor involuntar”, a mărturisit Mihai Bendeac. Abia după aproape o jumătate de oră în care a stat pe scenă, cei trei jurați l-au lăsat cu greu să plece, dar cu trei voturi de DA.

Mai mult, succesul lui Florin l-a emoționat până la lacrimi pe Dan Badea. ”M-ai făcut să plâng. Mă crezi când îți spun că sunt fericit pentru tine? M-a luat prin surprindere, cum a început faă de cum a terminat și nu doar povestea lui de viață, ci faptul că avea o bucurie în ce făcea! M-a luat un val… am râs, am râs… acum o să zică o țară întreagă că Badea plânge la iUmor”, a spus prezentatorul iUmor.

Prezența lui Florin Siriac a făcut deliciul publicului, astfel că acesta a strâns cele mai multe voturi prin intermediul aplicației și a fost trimis direct în finala iUmor, alături de câștigătorii celorlalte ediții: Irena Boclincă, Vasi Borcan și Varză.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Jocul măștilor continuă joi, 21 martie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

De această dată, vedetelor pemanente care au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștilor – Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Rona Hartner, Dorian Popa și Andrei Duban – li se vor alătura Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden, interpretul hit-ului “Panamera”. Cei zece, împărțiți în două tabere, a Galacticilor, respectiv a Starurilor, vor încerca să își dea seama cine sunt celebritățile care se deghizează în această ediție a show-ului. O ediție în care măștile își vor face apariția în trei decoruri spectaculoase: lumea filmului de la Bollywood, desenul animat “Crăiasa Zăpezii” și lumea Internetului.

Ca să intre în posesia indiciilor oferite de Dan Negru, care le poate ajuta la identificarea celebrităților din spatele măștii, vedetele din platou vor avea de trecut prin mai multe probe care vor stârni hohote de râs. În cadrul acestor probe, telespectatorii Antenei 1 vor avea surpriza să descopere vedetele lor preferate în ipostaze neobișnuite. De pildă, pe Dorian Popa… tricotând.

Cine sunt măștile care vor urca joia aceasta pe “Scena misterelor”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 21 martie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending