Connect with us

Vineri, spectacolul continuă la Românii au talent! Telespectatorii vor avea parte de un show desăvârșit, concurenți talentați și hotărâți să impresioneze juriul, foarte multe surprize și ultimul golden buzz al acestui sezon, apăsat de Andi Moisescu, care își va trimite favoritul direct în semifinale.

Vineri, de la 20:30, vocea celebrei artiste Bjork va fi adusă pe scena de la Românii au talent de către o tânără curajoasă. Dacă momentul va fi sau nu apreciat de jurați vom vedea mâine, în cea de-a șaptea ediție a celui mai tare show de divertisment.

Ca de fiecare dată, spectacolul va avea loc pe scenă, dar și la masa juriului și în culise, unde Smiley și Pavel Bartoș vor întreține atmosfera. Cui și în ce context îi va spune Pavel: ”Nu porni un război pe care nu știi să-l duci la capăt!”, aflăm vineri.

”E o limbă vorbită de foarte puțini oameni, foarte puțini o înțeleg!” sau ”E păcat să-ți faci selfie cu mașina aia!” sunt doar câteva dintre replicile pe care jurații le vor avea și care vor stârni reacții incredibile în sală.

Tot astazi, unul dintre concurenți va face o declarație inedită la care nimeni nu se aștepta, iar Andi, Mihaela, Smiley și Pavel le vor oferi tuturor o surpriză de proporții, care va ridica sala în picioare.

A șaptea ediție Românii au talent le va aduce românilor multă adrenalină, suspans, emoție, distracție la cote maxime și povești extraordinare spuse prin intermediul talentului autentic, de la 20:30, numai la PRO TV!

juriul Romanii au talent

Juriul ROMANII AU TALENT

Juriul
ROMANII AU TALENT

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending