Pielea de găină revine în cea de-a patra ediție Românii au talent! Juraţii, show-ului:"Cred c-ai sfeclit-o!" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Pielea de găină revine în cea de-a patra ediție Românii au talent! Juraţii, show-ului:”Cred c-ai sfeclit-o!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, le va aduce telespectatorilor vineri, de la 20:30, un spectacol memorabil care le va transforma seara de vineri într-una perfectă.

Cea de-a patra ediție va fi plină de momente care i-au impresionat pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, i-au ținut cu sufletul la gură sau i-au făcut să râdă copios, dar și de replici și reacții ale acestora, care au făcut deliciul publicului. 

Gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș își vor găsi vineri ținutele perfecte, pentru a face față unui anotimp geros, dar și jucării care le stârnesc imaginația.

Vineri, de la 20:30, vedem ce momente i-au făcut pe jurați să spună: „Cred c-ai sfeclit-o”, „Deci, ești șoferul tău propriu, pentru tine…” sau „Ești genul meu de magician, m-ai lăsat așa… vrăjită…”, dar vom face cunoștință și cu concurenți cu talente multiple.

Andi Moisescu, încântat de reprezentația unui concurent, a declarat: „Ca un uragan ai venit! Nici n-am respirat!”

Nu vor lipsi nici reprezentațiile surprinzătoare, care le-au făcut pe Mihaela Rădulescu și Andra să spună: „Mulțumesc pentru acest moment!” și „A revenit și în acest sezon pielea de găină!”.

Vineri seară, de la 20:30, românii vor avea parte de un show memorabil și de momente neașteptate, care îi vor emoționa, îi vor distra și îi vor face să spună încă o dată: Românii au talent!

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending